3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Przemcio

3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin

#1 Postautor: Przemcio » 30 kwietnia 2006, o 14:01

Do meczu zostało 3 dni, więc założyłem temat odnośnie tego meczu. Nasz klub pojedzie do Ostrowa bardzo osłabiony. Przypomnę bez kontuzjowanych A. Shieldsa i A. Messinga, a także Bohumila Brhela, Lubosa Tomicka i Tomasa Suchanka, którzy mają wtedy mecz w macierzystej lidze. Powinno zabraknąć również Chrisa Louisa(także liga) i Davida Norrisa. Na meczu również nie pojawi się raczej Jurica Pavlić.
Dlatego także nasz skład zapewnie bedzie złożony z krajowych zawodników, więc będziemy raczej skazani na porażkę. Skład prezentować się bedzie tak:
1.Knapp
2.Jeleniewski
3.Swist
4.Polak
5.Rempala
6.Michaluk
7. ?

Zapraszam do dyskusji. Pozdro

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#2 Postautor: Smirnek » 30 kwietnia 2006, o 14:07

No myślę, że ten mecz będzie straszny dla nas. Nawet rezerwowych nie mamy :lol: Na 7 proponowałbym Wronę a numer 8 pozostawiłbym pusty.

baranek
Junior

#3 Postautor: baranek » 30 kwietnia 2006, o 14:09

nie zapominajmy o Jurku Mordelu :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#4 Postautor: Portek » 30 kwietnia 2006, o 14:11

Smirnek pisze:No myślę, że ten mecz będzie straszny dla nas. Nawet rezerwowych nie mamy :lol: Na 7 proponowałbym Wronę a numer 8 pozostawiłbym pusty.

Nic nowego nie odkryleÅ› :wink: Najchetniej zobaczylbym w akcji Jurka Mordela... ciekawe na ile punktow byloby go stac.

Ps. Wyjdziemy z 20 :?:

meesha
Trener
Kontakt:

#5 Postautor: meesha » 30 kwietnia 2006, o 14:13

Nie mam tylko pewności czy Ojciec i pozostali zasiadający na naszej szerokiej ławie :lol: mają wykupione w PZM licencje na sezon 2006. A bez tego ni chu... chu... O sprzęcie nie wspominając :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Nazir
Junior