Do meczu zostało 3 dni, więc założyłem temat odnośnie tego meczu. Nasz klub pojedzie do Ostrowa bardzo osłabiony. Przypomnę bez kontuzjowanych A. Shieldsa i A. Messinga, a także Bohumila Brhela, Lubosa Tomicka i Tomasa Suchanka, którzy mają wtedy mecz w macierzystej lidze. Powinno zabraknąć również Chrisa Louisa(także liga) i Davida Norrisa. Na meczu również nie pojawi się raczej Jurica Pavlić.
Dlatego także nasz skład zapewnie bedzie złożony z krajowych zawodników, więc będziemy raczej skazani na porażkę. Skład prezentować się bedzie tak:
1.Knapp
2.Jeleniewski
3.Swist
4.Polak
5.Rempala
6.Michaluk
7. ?
Zapraszam do dyskusji. Pozdro
3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin
Nie mam tylko pewności czy Ojciec i pozostali zasiadający na naszej szerokiej ławie
mają wykupione w PZM licencje na sezon 2006. A bez tego ni chu... chu... O sprzęcie nie wspominając 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Speedway Fan
- Senior
Nie ma najmniejszych szans na wygranie tego spotkania. Bonus też sobie możemy odpuścic. Ja bym jechał takim składem
Brhel
Åšwist
Jeleniewski
Knapp
Rempała
Michaluk
Tomicek
Polak
Nie sądze żeby ostrów wiedząc co prezentujemy na wyjazdach sciągał na ten mecz cała swoją brygade. Dostaniemy z 65:25 i nie będzie źle a i kasa klubowa odpocznie:)
Brhel
Åšwist
Jeleniewski
Knapp
Rempała
Michaluk
Tomicek
Polak
Nie sądze żeby ostrów wiedząc co prezentujemy na wyjazdach sciągał na ten mecz cała swoją brygade. Dostaniemy z 65:25 i nie będzie źle a i kasa klubowa odpocznie:)