07.08.2005r. Motor-Stal Rz.(play-off) --> Rewanż 14.08.05

żużel w Lublinie

Czy na mecz ze Stala powinnismy zaprosic obcokrajowca

Czas głosowania minął 7 sierpnia 2005, o 12:35

Tak
89
88%
Nie
12
12%

Liczba głosów: 101

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

07.08.2005r. Motor-Stal Rz.(play-off) --> Rewanż 14.08.05

#1 Postautor: kilar » 31 lipca 2005, o 12:35

Juz za tydzien czeka nas kolejny w tym sezonie pojedynek ze Stala Rzeszow. Poprzednie mecze byly dosc jednostronnym widowiskiem, a jak bedzie tym razem :?:
Stal bez Maxa i Rempaly, ale z Klingbergiem, czy bedzie tak grozna jak 10 kwietnia.. :?:
Jezeli pojedzie Joonas i reszta zawodnikow na takim poziomie jak w meczu z Krosnem, to mozemy z nimi powalczyc (o zwyciestwo :?: :?: :roll: ).

Wypowiadajcie sie, piszcie swoje uwagi do tego meczu, prognozy, oczekiwania...

Pozdro

Ania
Kontakt:

#2 Postautor: Ania » 31 lipca 2005, o 12:55

juz po meczu z Krosnem mozna bylo stwierdzic ze mozna powalczyc tez z Rzeszowem.. nie ma Maxa i Rempaly.. to jest dodatkowy plus dla nas - wystarczyloby tylko w odpowiedni sposob zorganizowac druzyne i przygotowac sie do meczu z Rzeszowem tak jak do tego z Krosnem.. Daniel, Tomek, Mariusz i Adam wspólnie zrobia ok 41 - 46 pkt jesli pojada mecz tak jak z ten Krosnem.. na mlodych raczje nie ma co liczyc, chociaz mile zaskoczyli wygrywajac 5:1 bieg juniorski w ostatnim spotkaniu.. gdyby zaproszono Joonasa to mysle ze zwyciestwo byloby bardzo realne i to spora przewaga punktowa.. moznaby tez zastosowac wariant ZZ (o ile to mozliwe) - mysle ze ten sposob tez jest dobry.. w kazdym razie mysle ze u nas chlopaki powinni wygrac ze spora przewaga, a potem powalczyc o utrzymanie jej w Rzeszowie..
Pozdrawiam

bartexs1
Senior

#3 Postautor: bartexs1 » 31 lipca 2005, o 13:14

przeciez juz jest ten temat , wiec po co dublujesz??? co do tematu to motor troche nie pasuje i mam nadzieje ze admini ten temat zamknÄ… bo drugi jest z bardziej odpowiedniÄ… nazwÄ… klubu! http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1888

meesha
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: meesha » 31 lipca 2005, o 13:19

bartexs1 pisze:przeciez juz jest ten temat , wiec po co dublujesz??? co do tematu to motor troche nie pasuje i mam nadzieje ze admini ten temat zamknÄ… bo drugi jest z bardziej odpowiedniÄ… nazwÄ… klubu! http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1888

A trzeciego ostrzeżenia byś nie chciał :?: :x

Tamten temat nie jest tematem stricte "meczowym" więc nie widzę powodu, żeby zamykać ten... Jeśli już to ten poprzedni, który był jedynie "zapowiedzią" z kim jedziemy w I rundzie play-off :idea: A o samym meczu dyskutujmy tutaj.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

sledzio

#5 Postautor: sledzio » 31 lipca 2005, o 13:28

47 - 43 dla Lublina jeżeli pojedziemy z Jonnasem , bez Jonnasa 40 - 50 dla Stali !!! Pozdro

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#6 Postautor: Carew » 31 lipca 2005, o 14:18

Moim zdaniem można zaryzykować i pojechać z Joonsem w składzie może akurat będzie wygrana, no chyba że chłopaki odposzcza sobie ten mecz bo 1 lige dalej mamy to wtedy i Joonas nam nie pomoże.
Pozdro.
----- FORZA JUVE -----

bartexs1
Senior

#7 Postautor: bartexs1 » 31 lipca 2005, o 14:21

TÅ» Sipma Lublin - Marna Polskie Folie 52:38 a co tam ;) nawet bez Jonnasa ;)

roga82

#8 Postautor: roga82 » 31 lipca 2005, o 14:37

Jeśli faktycznie Rzeszów jedzie bez Rempały i nie da się zrobić za niego ZZ to można pokusić się o minimalne zwycięstwo. Warunkiem jest jednak tor przyczepny oraz takie samo przygotowanie jak do meczu z Krosnem. Głównie chodzi o Adama i Franka, gdzie już na trenignach było widać, że dobrze przygotowali motory i spasowali się z torem, a więc jak się chce, to można... Co prawda nam już i tak "dynda i powiewa" wynik dwumeczu, ale po tym ostatnim meczu w Lublinie trzeba pozostawić chociaż trochę dobre wrażenie.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#9 Postautor: kilar » 31 lipca 2005, o 15:09

Racja KDSZ :) Nie zwrocilem uwagi, ze ten mecz byl jeszcze w rundzie zasadniczej.

Pozdro
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2005, o 15:18 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#10 Postautor: kdsz » 31 lipca 2005, o 15:14

kylong
Junior
Kontakt:

#11 Postautor: kylong » 31 lipca 2005, o 15:48

Jezeli pojedzie Joonas i naszych 4 wspaniałych :twisted: na wysokim poziomie no to czuje że za tydzień po meczu będziemy świętować 8)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#12 Postautor: grzesieck » 31 lipca 2005, o 16:03

sknerus pisze:Jezeli pojedzie Joonas i naszych 4 wspaniałych :twisted: na wysokim poziomie no to czuje że za tydzień po meczu będziemy świętować 8)

nawet sobie nie wyobrazacie jak mnie to wkur*** ze nie bedzie mnie na meczu :x
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#13 Postautor: mikas » 31 lipca 2005, o 16:23

grzesieck pisze:

Może to marne pocieszenie, ale ja sobie wyobrażam, nie było mnie na meczu z Krosnem jak wiesz. Nawet sobie nie wyobrażasz jakie to uczucie nie być na najważniejszym meczu sezonu :evil: :cry:
P.S. O tym że do tego nie miałem jeszcze okazji siedziec na nowych krzesełkach nawet nie wspomne :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#14 Postautor: grzesieck » 31 lipca 2005, o 16:34

mikas pisze:
grzesieck pisze:

Może to marne pocieszenie, ale ja sobie wyobrażam, nie było mnie na meczu z Krosnem jak wiesz. Nawet sobie nie wyobrażasz jakie to uczucie nie być na najważniejszym meczu sezonu :evil: :cry:
P.S. O tym że do tego nie miałem jeszcze okazji siedziec na nowych krzesełkach nawet nie wspomne :wink:

Oj ale Rzeszow to Rzeszow, "duma podkarpacia", "co by bylo gdyby..." itd. :wink:

smutno mi, ze nie zobacze jak dostaje po dupie w Lublinie :cry:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Siwek Patataj

#15 Postautor: Siwek Patataj » 31 lipca 2005, o 16:36

Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 12:53 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#16 Postautor: FantyÅ› » 31 lipca 2005, o 16:49

grzesieck pisze:
sknerus pisze:Jezeli pojedzie Joonas i naszych 4 wspaniałych :twisted: na wysokim poziomie no to czuje że za tydzień po meczu będziemy świętować 8)

Jak byś chciał mógłbym Ci zdać relacje przez smsy chyba że nie chcesz:) Na meczu z Krosnem Pisałem smsy do Bułgari więc moge i do Ciebie :)Jeśli Tylko chcesz... :twisted: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#17 Postautor: Kaka » 31 lipca 2005, o 17:51

Wszystko zalezy od tego jakie bedzie podejscie naszego klubu do tego meczu. Jesli klub podchodzi do tego tak, ze: "plan minimum osiagnięty, kasy brak", to nie ma sie co oszukiwac, ale mecz odpuscimy aby jak najszybciej zakonczyc ten sezon i nie powiekszac dziury w budżecie. Jesli natomiast klub podejdzie do meczu na zasadzie: "nie ma nic do stracenia, przeciwnik oslabiony, jest szansa powalczyc", to może byc dosc ciekawa walka ze Stala Rzeszów.
Ja licze oczywiscie na ten drugi wariant i mam nadzieje, że klub zaprosi Joonasa na te dwa mecze.
PS. Wiatm szanownego wice-prezesa Mikasa po wakacjach :)

go!
Trener

#18 Postautor: go! » 31 lipca 2005, o 19:36

mikas pisze:Może to marne pocieszenie, ale ja sobie wyobrażam, nie było mnie na meczu z Krosnem jak wiesz.

Warto było się mikas poświęcić - wreszcie wygraliśmy....

PS. Ile chcesz za nieobecność na meczu z Rzeszowem :?: - zrzucimy się :wink:
:mrgreen:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#19 Postautor: grzesieck » 31 lipca 2005, o 21:46

Fantyś pisze:Jak byś chciał mógłbym Ci zdać relacje przez smsy chyba że nie chcesz:) Na meczu z Krosnem Pisałem smsy do Bułgari więc moge i do Ciebie :)Jeśli Tylko chcesz... :twisted: :twisted:

poprosze o relacje:) taka bardzo obszerna, najlepiej po kazdym biegu :D numer zostawiam na pw.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#20 Postautor: FantyÅ› » 31 lipca 2005, o 21:55

grzesieck pisze:
Fantyś pisze:Jak byś chciał mógłbym Ci zdać relacje przez smsy chyba że nie chcesz:) Na meczu z Krosnem Pisałem smsy do Bułgari więc moge i do Ciebie :)Jeśli Tylko chcesz... :twisted: :twisted:

poprosze o relacje:) taka bardzo obszerna, najlepiej po kazdym biegu :D numer zostawiam na pw.

Ok numer zapisany Więc spodziewaj się smsów....:) mam nadzieje piwo za to dostane :) :twisted: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#21 Postautor: Fork » 1 sierpnia 2005, o 10:47

No wlasnie, sciagac Joonasa czy nie ??
Sadze ze w Lublinie moglby fin pojechac. Po pierwsze dla publicznosci ktora moze okaze sie laskawa i odwiedzi stadion przy Al. Zygmuntowskich. A po drugie... to wczoraj bardzo slabo zaprezentowal sie N.Klingberg (juz "bula" byl lepszy :)) w 1/2 IME. Ale jednak stal ma wyrownany sklad i ... szybkie motocykle :( . Wiec.... bedzie ciezko, ale jestem za tym aby Kylmaekorpi przyjechal w niedziele do Lublina.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#22 Postautor: _piotrusss » 1 sierpnia 2005, o 10:51

Jeśli żaden Kaczmarek nie przyjedzie to powinno być dobrze ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#23 Postautor: mikas » 1 sierpnia 2005, o 10:56

go! pisze:
Warto było się mikas poświęcić - wreszcie wygraliśmy....

PS. Ile chcesz za nieobecność na meczu z Rzeszowem :?: - zrzucimy się :wink:
:mrgreen:

Zapomnijcie o tym, juz w tym sezonie z róznych wzgledów opuściłem 5 spotkan naszej drużyny i więcej nie mam zamiaru :twisted: :mrgreen:
Ale i tak tradycji musi sie stać za dość i wierze,że po sezonie po raz kolejny będziemy w tabeli wyżej niż Rzeszów :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#25 Postautor: _piotrusss » 1 sierpnia 2005, o 11:03

Gawrzyk pisze:Ale to nie ma się nad czym zastanawiać. Jazda bez Joonasa to tysiąc ludzi na trybunach. Kibiców może przyciągnać jedynie Fin, który zwiększy prawdopodobieństwo na odniesienie zwycięstwa. I taka jest decyzja. Joonas został zaproszony już po meczu z Krosnem na niedzielę. W piątek stwierdził, że bedzie w stanie jechać i jeśli coś niespodziewanego (tfu!) nie wydarzy się w tym tygodniu to wystapi.

Bardzo mnie to cieszy :) Nie wiem czemu, ale jestem pełen optymizmu, nie tylko przed meczem w Lublinie, ale i rewanżem ;) Niby drużyna mocniejsza, ale... Józki to Józki a TŻ to TŻ... Grudziądz poakzał, że nie zawsze Rzeszów jest taki mocny, nawet u siebie... a teraz jeszcze z takim osłabieniem to wszystko jest możliwe. U nas drużyna się ładnie wyrównala, nie ma zawodników rewelacyjnych, ale wszyscy jeżdżą raczej równo. Nie mozemy też zapomnieć, ze w Rzeszowie jeździ Darek Śledź... On potrafi przywieść w meczu (0,d,0,u,t)... Trochę szczęścia i możemy się pokusić o wielka sensację...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski