pulkownik pisze:a jakby jakąś folię na spód dać żeby nie przeciekało i nalac tam wody, zamrozić to by mogło byc ok :p
kandydat na post roku
pulkownik pisze:a jakby jakąś folię na spód dać żeby nie przeciekało i nalac tam wody, zamrozić to by mogło byc ok :p
Może nie jestem jakoś blisko magistratu i nie znam realiów, ale dlaczego z punktu widzenia miasta jest to mało prawdopodobne?Dla mnie osobiście nawet przeniesienie ich stamtąd na stałe nie stanowiło by problemu, ale patrząc obiektywnie (przez pryzmat miasta, MOSiRu - jak zwał, tak zwał) to jest mało prawdopodobne
Przecież miastu powinno zależeć, żeby halę jak najlepiej wykorzystać, żeby robić duże imprezy, żeby promować miasto i żeby hala na siebie zarobiła.
istred pisze:Więc, jeżeli nadarza się do tego okazja, to przeniesienie dziewczyn od zbijaka czy studentów kopiących piłkę na Zygmuntowskie czy nawet do jakiejś szkoły nie powinno być żadną przeszkodą.
istred pisze:Hala sportowo-widowiskowa przy Alejach Zygmuntowskich 4 w Lublinie.

GeloG89 pisze:Z tego co się orientuje to zdjęcie parkietu zajmuje 2 godz czasu, zamrożenie lodu z 8 godzin. i tyle samo w drugą stronę. Tu nie chodzi o to za trudno a pewnie bardziej o aspekt finansowy.
istred pisze:Ja pierdziele... to niech sobie grają na obiektach akademickich, choćby KUL ma ładną salę na Konstantynowie.
Są szkoły - 16 ma dużą salę.
A jak się nie da, to mecz zawsze można przełożyć, zagrać na wyjeździe lub po prostu zawody zorganizować w czasie, gdy zawodniczki akurat nie będą grały.
...chyba, że do trenowania też potrzebna jest specjalistyczna sala z trybunami na 3 500 osób?
dumbli pisze:Ale o czym właściwie ta dyskusja? Dobrze przeczytałem ten tekst o icespeedwayu i tam nie ma słowa że ktoś będzie coś organizował. Owszem pan prezes stwierdził, że miał taki pomysł ale nie umie sie do niego zabrać bo jest za wiele problemów z tym związanych. A to za dużo roboty z lodem, a to za dużo kłopotów z wynajmującymi halę, a to za kosztowne itd.
Swoja drogą to pan prezes należy chyba do bardzo elitarnego grona osób, które potrafią pójść do redakcji i pochwalić się ludziom swoim pomysłem z którego nic nie wynika i z którym nie ma zamiaru nic robić. Naprawdę jestem pod wrażeniem tego pięknego i spontanicznego antyPRu. Gratulacje panie prezesie, chociaż za ten pomysł.

kibicLBN pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/10/12/psz-chce-zglosic-druzyne-do-rozgrywek-ii-ligi/