Tyle na ten temat.
Miało być pięknie i oszczędnie a wyszedł kibel i pała z matematyki
meesha pisze:Dzięki, już miałem obawy, że wszyscy bezmyślnie przyklasną temu błaznowi wrocławskiemu (bez obrazy oczywiście)
Koper pisze:meesha pisze:Dzięki, już miałem obawy, że wszyscy bezmyślnie przyklasną temu błaznowi wrocławskiemu (bez obrazy oczywiście)
Przewodniczący GKSŻ Piotr Szymański jest odmiennego zdania niż Czekański TUTAJ wywiad z przewodniczącym opublikowany w Tygodniku Żużlowym.
harry pisze:http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,14519345,Dobry_raport_Bogdanki__Jest_rekomendacja__kupuj_.html?biznes=lublin#BoxBizTxt
Ech, mieć takiego sponsora i tak cieniować. Brak słów.
harry pisze:http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,14519345,Dobry_raport_Bogdanki__Jest_rekomendacja__kupuj_.html?biznes=lublin#BoxBizTxt
Ech, mieć takiego sponsora i tak cieniować. Brak słów.

OPINIA O STANIE FINANSÓW KLUBU
Analiza wskaźnikowa pokazuje, że sytuacja finansowa Stowarzyszenia Klub Motorowo - Żużlowy "LUBLIN" w 2013 roku uległa istotnej poprawie.
W 2013 roku wzrosła także wartość posiadanego przez Klub majątku materialnego.
Klub ponosi minimalne koszty odsetek, stąd kolejny ze wskaźników - EBITDA / Obsługę długu - osiąga na dzień 31.10.2013 roku wysoki poziom.
Wskaźnik struktury finansowania na koniec poszczególnych okresów wynosi 0,00 z uwagi na brak zobowiązań długoterminowych.
Wskaźnik rentowności netto pokazuje, ile straty lub zysku przyniosła w poszczególnych latach jedna złotówka uzyskiwana przez Klub z przychodów ze sprzedaży.
Wskaźniki struktury finansowania informują, iż działalność Klubu w 58% finansowana jest z obcych źródeł.
spokojny pisze:Chłopak już zacierał ręce, że nie dostaliśmy licencji, a tu kolejny raz problem z czytaniem ze zrozumieniem się pojawia, albo co gorsza nie doczytał i wysnuwa wnioski tylko z tego co było mu wygodnie... Mam nadzieję, że niebawem pojawi się info o bezwarunkowej licencji dla Lublina i skończy się ta błazenada wytykania każdego potknięcia działania klubu. W sprawie opinii o stanie finansów klubu. Ja się pytam jakim prawem wy chcecie jawności wykazu operacji finansowych w klubie? Ja nie wiem co tu się dzieje, że co druga osoba pisze o premiach dla prezesa, o samochodach itd. Zazdrość? Nikt nie bronił w 2008r. Założyć klubu, zdobyć sponsorów, jeździć w extralidze i zgarniać niemałą pensyjkę. Z tego co mi wiadomo to żadna złotówka nie będzie wydana na jakiś cel bez zgody sponsora, jak sponsorzy chcą dać na premię to ja nie rozumiem w czym problem? Jak zwykle każdy jest mądry na forum a robić to niema komu.
spokojny pisze:Chłopak już zacierał ręce, że nie dostaliśmy licencji, a tu kolejny raz problem z czytaniem ze zrozumieniem się pojawia, albo co gorsza nie doczytał i wysnuwa wnioski tylko z tego co było mu wygodnie... Mam nadzieję, że niebawem pojawi się info o bezwarunkowej licencji dla Lublina i skończy się ta błazenada wytykania każdego potknięcia działania klubu. W sprawie opinii o stanie finansów klubu. Ja się pytam jakim prawem wy chcecie jawności wykazu operacji finansowych w klubie? Ja nie wiem co tu się dzieje, że co druga osoba pisze o premiach dla prezesa, o samochodach itd. Zazdrość? Nikt nie bronił w 2008r. Założyć klubu, zdobyć sponsorów, jeździć w extralidze i zgarniać niemałą pensyjkę. Z tego co mi wiadomo to żadna złotówka nie będzie wydana na jakiś cel bez zgody sponsora, jak sponsorzy chcą dać na premię to ja nie rozumiem w czym problem? Jak zwykle każdy jest mądry na forum a robić to niema komu.
W toku postępowania licencyjnego zespół ds.Licencji dla Klubów Ekstraligi, I oraz II ligi przyznał kolejne licencję na sezon 2014 dla następujących klubów:
- Stowarzyszenie Klub Motorowo Żużlowy Lublin
kibicLBN pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/402305/piec-klubow-z-licencjami-bezwarunkowymi
Lublina brak