Senator Cugowski obiecuje wesprzeć TŻ
Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów
.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No to ladnie. Po co dac kase na Lublin skoro mozna zbudowac druzyne w Pulawach. Ciekawe czy znajdzie sie tam stadion zuzlowy.
ps. co tam slychac u "tajemniczego dogadanego"
ps. co tam slychac u "tajemniczego dogadanego"
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
harry pisze:Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów.
ja to juz wczoraj slyszalem ..............niewiem co na to powiedziec...........ale gdyby wyszedl zuzel w Pulawach to nawet nic przeciwko bym niemial..........z malym ale
P.S kiedy przychodzi taki czas gdy niema co ogladac na Zygmuntowskich.........poprostu jechalem do józków na ukraine.....a tak bylo by blizej
A niech robia i w Swidniku, na 2 lige nie przyjdzie za duzo osob
Moim zdaniem lepsze jest stworzenie jednego solidnego klubu (w Lublinie chociaz sa juz jakies podstawy), a nie kilku, gdzie kazdy kazdemu bedzie sponsorow podkradal.
A poza tym kto duzo gada, ten przewaznie malo robi - przyklad K. Kolodziej. Good luck.
Moim zdaniem lepsze jest stworzenie jednego solidnego klubu (w Lublinie chociaz sa juz jakies podstawy), a nie kilku, gdzie kazdy kazdemu bedzie sponsorow podkradal.
A poza tym kto duzo gada, ten przewaznie malo robi - przyklad K. Kolodziej. Good luck.
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów.
f??k????
To moze milosnicy talentow wszelakich pana pseudosenatora teraz napisza cos madrego o geniuszu tego piesniarza, ktory zalapal sie do izby sypialnej naszego parlamentu. No dalej dziwczeta, bronce go.
Trzeba by najpierw potwierdzic ta plotke. Rozumiem, ze znalazl sie jeden idiota sklonny podjac probe tworzenia od zera zuzla w Pulawach ale zeby az dwoch? To chyba wyklucza rachunek prawodopodobienstwa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Chciałem dobitnie zaznaczyć, że uważam to za plotkę i to marną albo wymysł jakiegoś chorego umysłu, który " powinin się zoperować na głowę".
Podejrzewam, że w czasie jakowej dysputy ktoś w ułańskiej fantazyi zakrzyknął, coby stworzyć nowy klub od podstaw najlepiej w Puławach, bo tam kasa. A jakaś "mądra" głowa od razu to podłapała i uwierzyła, że to już na pewno. A plotka jak to plotka zaczyna żyć własnym życiem.
Dlatego chodzi mi o to, żeby ewentualnie ktoś to może potwierdził

Podejrzewam, że w czasie jakowej dysputy ktoś w ułańskiej fantazyi zakrzyknął, coby stworzyć nowy klub od podstaw najlepiej w Puławach, bo tam kasa. A jakaś "mądra" głowa od razu to podłapała i uwierzyła, że to już na pewno. A plotka jak to plotka zaczyna żyć własnym życiem.
Dlatego chodzi mi o to, żeby ewentualnie ktoś to może potwierdził
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
Plotka?!
To lepiej nie pisac takich rzeczy. Ludzie po ilus godzinach przy kuf...tzn przed kompem sa zmeczeni i oczy mgla zachodza, czujnosc juz nie ta.
Nie sadze, aby ktos z bywalcow forum mogl potwierdzic taka wiesc, bo zapewne narodzila sie ona w kregach osob, lubujacych sie w obsludze maszyny do pisania, a nie kompa podlaczonego do netu.
To lepiej nie pisac takich rzeczy. Ludzie po ilus godzinach przy kuf...tzn przed kompem sa zmeczeni i oczy mgla zachodza, czujnosc juz nie ta.
Nie sadze, aby ktos z bywalcow forum mogl potwierdzic taka wiesc, bo zapewne narodzila sie ona w kregach osob, lubujacych sie w obsludze maszyny do pisania, a nie kompa podlaczonego do netu.
Azoty jakieś 3 lata temu miały już sponsorować AZS Lublin (męski basket) nawet dyrektor Azotów Puławy, był w zarządzie AZSu i ani grosza nie dał;) a klub miał rozgrywać mecze w Puławach. (Tak jak AZS Meblotap w Chełmie). Więc trudno uwierzyć, żeby żużel tam tworzyć.
ps. Ale przynajmniej blisko był by wyjazd ;P Piwa by się nie skończyło wypić, a to już wysiadać trzeba
ps. Ale przynajmniej blisko był by wyjazd ;P Piwa by się nie skończyło wypić, a to już wysiadać trzeba
- motorlublin
- Szkółkowicz
Do końca nie rozumiem dlaczego tak się czepiacie Kołodzieja.Obejrzeliście dwa turnieje więcej, klub na nich nie stracił [mimo, że wmawiała nam to grupa prosiwkowska], więc co Wam się nie podoba? Z drugiej strony mamy Harrego którego "agresywna polityka transferowa" spuściła nas w dolne rejony I ligi a sezon zakończył się już sierpniu. Klub nie stał się w tym czasie instytucją pożytku społecznego [bo i po co?], nie doczekali byśmy się zapewnie też żadnych towarzyskich zawodów w tym sezonie, bo przecież na tym można jedynie stracić kasę a kibicom i tak tylko liga w głowie. Przedziwne
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
To co napisał Kdsz trzeba jednak sprostować.
Nikt nie mówił,że turnieje przyniosły straty tylko,że powinny przynieśc większy zysk gdyby nieuzasadniona rozrzutnośc pana Kołodzieja i jego kompanów. Już nie raz było pisane na tym forum,że Memoriał przyniósł troche ponad 15tys. zł zysku a drugi turniej tego zysku przyniósł o wiele mniej,więc pisanie po raz kolejny,że ktos wmawia ludziom iz turnieje przyniosły straty jest nieuzasadnione. Radze uważniej czytac forum. Inna sprawa to to że turnieje przyniosły zyski tylko dzięki dofinansowaniu z miasta, bo same by na siebie napewno nie zarobiły. Ale w koncu o to w tych turniejach chodzilo,żeby pieniądze z miasta wyciągnąć.
Nikt nie mówił,że turnieje przyniosły straty tylko,że powinny przynieśc większy zysk gdyby nieuzasadniona rozrzutnośc pana Kołodzieja i jego kompanów. Już nie raz było pisane na tym forum,że Memoriał przyniósł troche ponad 15tys. zł zysku a drugi turniej tego zysku przyniósł o wiele mniej,więc pisanie po raz kolejny,że ktos wmawia ludziom iz turnieje przyniosły straty jest nieuzasadnione. Radze uważniej czytac forum. Inna sprawa to to że turnieje przyniosły zyski tylko dzięki dofinansowaniu z miasta, bo same by na siebie napewno nie zarobiły. Ale w koncu o to w tych turniejach chodzilo,żeby pieniądze z miasta wyciągnąć.
Dlatego chodzi mi o to, żeby ewentualnie ktoś to może potwierdził![]()
![]()
Potwierdzam, że jest taka koncepcja. Jak dowiedzialem się z bezpośredniego źródła (od Dudiego), w "klubie nie ma z kim rozmawiać", więc rozpatrywane są różne warianty, w tym puławski. Mam jednak nadzieję, ze ktoś pojdzie po rozum do głowy i jeżeli nie chce pomóc, to przynajmniej nie będzie utrudniał wejścia Azotów w lubelski żużel.
Gelo pisze:Potwierdzam, że jest taka koncepcja. Jak dowiedzialem się z bezpośredniego źródła (od Dudiego), w "klubie nie ma z kim rozmawiać", więc rozpatrywane są różne warianty, w tym puławski. Mam jednak nadzieję, ze ktoś pojdzie po rozum do głowy i jeżeli nie chce pomóc, to przynajmniej nie będzie utrudniał wejścia Azotów w lubelski żużel.
Czyli to nie plotka
Ze swojej strony dodam, że od dłuższego czasu ludzie z zarządu starają się o spotkanie z senatorem Cugowskim ale jak do tej pory nie ma takiej możliwości. Trochę tego nie rozumiem bo to stwarza wrażenie o jakimś konflikcie na lini Cugowski- zarząd. A z tego co wiem to takiego nie ma
Andrzejki w środę i mam nadzieję, że będą udane
Teraz to już czekam na spływające kontrakty
Do zrobienia została już tylko niespodzianka ale wracamy do tego w poniedziałek.
Teraz to już czekam na spływające kontrakty
Do zrobienia została już tylko niespodzianka ale wracamy do tego w poniedziałek.
Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów Shocked .
Raczej nie ma szans aby w Puławach powstał ośrodek żużlowy. Nie ma co ukrywać że ZA są dużą firmą z dużym zapleczem finansowym ale w sport aż tyle kasy nie wyładują... Więc raczej to plotka niż plan/fakt.
Harry pisze:Andrzejki w środę i mam nadzieję, że będą udane
Boj Ty sie Boga Harry. Andrzejki w srode zrobisz i w czwartek do pracy pojdziesz?? Jeszcze bedziesz "zmeczony" i przez przypadek z Kloszardem podpiszesz
Harry pisze:Do zrobienia została już tylko niespodzianka ale wracamy do tego w poniedziałek
Jednak Drabik??
Pzdr

A jest w pulawach jakis tor zuzlowy? -obawiam sie ze nie ma. Wiec na postawienie takowego chyba za duza kasa by poszla. Zreszta nawet jakby ta plotka okazala sie prawda i udalo by sie stworzyc tam druzyne zuzlowa to przygoda pulaw z czarnym sportem, obawiam sie, ze potrwala by nie dluzej jak jeden sezon. Przyklad tego juz mamy w postaci podtarnowskiej machowy i zapedow pana Rolnickiego
Ajm stil Łejt for positif njus