Ultras-oprawa
Tez uwazam, ze z fala jest przesada. Oczywiscie od czasu do czasu-tak, ale w zeszlym sezonie byla "za czesto" i czasami "za wiele kolek" miala ta fala. To bylo po prostu-z tego co slyszalem od wielu osob, troche irytujace. Bardziej sie podoba jakies zsynchronizowane klaskanie itp.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Manitou pisze:Może dogadajcie się z Norbim i podzielcie obowiązkami skoro już funkcjonujecie obok siebie. Na przykład oni niech będą od "rozruchu" ( nie rozruchów), a wy od oprawy w race, serpentyny i inne takie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości (obu grupom).
popieram ten pomysł, tak naprawde to wyglada to podobnie jak to przedstawiles, ale lepiej zeby członkowie KK i FK ustalili to i nie przeszkadzali sobie nawzajem
meesha pisze:W zasadzie nie ciężko ale muszę przyznać, że wybitnie mnie irytuje robienie fali w momencie kiedy wypełniam program po zakończonym bieguCzy "statystycy" mogliby dostać pół minuty na wpisanie rezultatów i dopiero potem jedziemy z falą itd
![]()
mnie tez to troche denerwuje, wiem ze tego czasu nie jest duzo, ale czesc kibicow napedzajacych dzialania nie ma programow i idzie dla samej zabawy, rozumiem ich, ale oni tez powinni rozumiec tych ktorzy przychodza tu dla widowiska sportowego