Markoni pisze:Gawrzyk pisze:w meczu gdy spotykaja sie takie zespoly jak Grudziadz i Lublin zawsze jakies 60-70% szans na zwyciestwo mają gospodarze. Każdy inny wynik niż zwycięstwo Grudziądza będzie sporą niespodzianką. Bo w sumie co przemawia za tym, że to my wygramy? Nic :wink
A to, że Grudziądz to dziadostwo i trzeba to tylko udowodnić.
Po wygranej może być przełom, a po porażce równia pochyła, tak jak rok temu. Dlatego to bardzo ważny mecz i do boju "chłopacy", złoić im tyłki![]()
![]()
No i co teraz powiesz? Te "dziadostwo" nawet przy osłabieniu potrafiło wygrać mecz bez większego problemu!
Dabram pisze:Dabram pisze:14-sty. REWELKA !! Satchyra na glebie!!!
Kurtka. Ja chyba live nie ten sport oglądam bo na myśl mi przychodzi enduro. Gleba i gleba. Albo ten tor w tym zadupiu jest pomylony z kartofliskiem.
Tor był dobry i równy dla wszystkich, co zreszta potwierdza Wam napewno Ci którzy do Grudziądza dotarli...
A Stachyra w 14-tym? Upadł, wstał, zobaczył że nasi prowadzą i... potknął się chyba bo padł ponownie
Ocenę Waszych zawodników pozostawiam Wam, ale swoje 3 grosze jednak wtrącę:
Piszcz - zdecydowanie najlepszy, ostra walka na pograniczu faulu, ale cóż... za to kochaliśmy go kiedy jeździł u nas
Jeleń - kiedy miał wsparcie w Piszczu był oki, kiedy jechał sam dużo gorzej
Śledź - średniawo i bardzo nierówno
Stachyra podobnie
Trumna - totalne nieporozumienie!!! I ta wspaniała sportowa postawa! To nie był żaden defekt! Na ostatniej prostej przed metą po prostu postanowił zawrócić i nie kończyć biegu!
Kus, Klimek - tragedia, choć Czech mimo wszystko prezentował się chyba nieco lepiej
To tak oczami GrudziÄ…dzanina
U nas wszyscy spisali się dobrze, nawet Stachu pod koniec rozkręcił się nieco! Wielkie brawa dla juniorów
Pozdrowienia i wielki szacunek dla kibiców Motoru obecnych na meczu, zarówno dla tych z którymi miałem okazję porozmawiać przy kasach, jak i dla tych z którymi tej pogawędki się nie odbyło!
Chwała Wam za postawę, doping i za samą obecność! Podziękowania od zawodników po meczu jak najbardziej zasłużone