Jeśli teraz bym Ci powiedział,ze należałem do PZPR to mimo ze ostatnio zgłaszałeś moją kandydaturę na prezesa Fan Klubu to tylko z tego powodu ze miałem legitymacje w poprzednim systemie a nawet zaostrzmy: działałem w tym systemie aktywnie, w jednej chwili uznałbys ze nie mam predyspozycji do pełnienia funkcji prezesa, mimo ż ejeszcze przed chwila byłem do tego według Ciebie odpowiednim kandydatem
Może zacznijmy rozmawiac o tym co kandydaci mogą zrobic a czego nie a nie o jakichś pierdołach które zastępujanam merytoryczną dyskusje. Ta sytuacja dokładnie pokazuje obraz naszej obecnej Polski, wszyscy chca sie zajmować i zajmują sie rozliczeniami, wypominaniem i nie wiadomo czym jeszcze a na merytoryczna dyskusje, przekonywanie do swoich racji i podejmowanie sensownych decyzji nie ma czasu. Zobaczcie zapisaliśmy kilka stron i nie było jednego posta o tym co kandydaci proponuja,z jakim ida programem, co mogą zrobic dobrego a co złego a jest dyskusja o komuchach która do niczego nie prowadzi i nic nam nie daje. Dokładne zobrazowanie w pomniejszeniu teraźniejszej Pisowskiej Polski