Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
Dlaczego Prezes Klubu nie postawi Piszczowi ultimatum , przecież kogo obchodzi że jeździ w Anglii czy gdzieś jeszcze , ma jeździć u nas najlepiej jak potrafi i na swoim najmocniejszym sprzęcie , trochę się zawiodłam jak to usłyszałam , przecież walczymy o awans do e-ligi , Piszczyk musi przemyśleć , czy jest w stanie spełnić pokładane w nim nadzieje.
Czy wygrywasz czy nie , Ja i tak kocham CiÄ™.
Widze że lubisz bardzo się sprzeczać Gawrzyk , ale nie dam ci tej satysfakcji kolego i nie odpuszcze.
Potwierdzam moje opinie że nie umiesz czytać między wierszami.
Czy ja powiedziałam że skreślam Tomka po jednym występie , jakbyś staranie poczytał moje inne wypowiedzi , pewnie byś zauważył , że jako nieliczna nie napisałam o wystęie Tomka nieczego złego.
Skoro nie rozumiesz moich wypowiedzi to będę starała się pisać mniej skomplikowanie jak dla ciebie.
Gdzieś ktoś napisał wcześniej że Piszcz ma swoje najlepsze motocykle w Anglii , chodzi mi czemu u nas jezdzi na słabszych ???
Jeżeli mówie o "ultimatum" chodzi mi o to że może ktoś by go bardziej zmoblizował do jazdy , i nie mów że bez dobrego sprzętu wola walki wystarczy , bo chyba że jesteś ślepy , ale było widać że motocyle Tomka są wolne !
Potwierdzam moje opinie że nie umiesz czytać między wierszami.
Czy ja powiedziałam że skreślam Tomka po jednym występie , jakbyś staranie poczytał moje inne wypowiedzi , pewnie byś zauważył , że jako nieliczna nie napisałam o wystęie Tomka nieczego złego.
Skoro nie rozumiesz moich wypowiedzi to będę starała się pisać mniej skomplikowanie jak dla ciebie.
Gdzieś ktoś napisał wcześniej że Piszcz ma swoje najlepsze motocykle w Anglii , chodzi mi czemu u nas jezdzi na słabszych ???
Jeżeli mówie o "ultimatum" chodzi mi o to że może ktoś by go bardziej zmoblizował do jazdy , i nie mów że bez dobrego sprzętu wola walki wystarczy , bo chyba że jesteś ślepy , ale było widać że motocyle Tomka są wolne !
Czy wygrywasz czy nie , Ja i tak kocham CiÄ™.
Lalunia pisalas ze zuzlem interesujesz sie od 3 sezonow a to jednak troche za malo zeby isc w zaparte w kazdej kwestii. Trzeba troche czasu zeby poznac specyfike sportu.
Anglia to Anglia a Polska to Polska - calkowicie inne tory i sprzet musi byc inny. Rakieta na naszych torach nie zda egzaminu w Anglii
Anglia to Anglia a Polska to Polska - calkowicie inne tory i sprzet musi byc inny. Rakieta na naszych torach nie zda egzaminu w Anglii
-
studenciak_22
Taaa ultimatum to trzeba postawić
ale chyba trenerowi, bo jak nie zmieni pary Piszcz-Knapp to się powybijają nawzajem, niech przemówi im dorozumu że walczy się ale z przeciwnikami a nie między sobą, trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć,( patrz bieg 14 Knapp-Franków zero walki między sobą). Ja tam nie wiem czy oni (Piszcz Knapp) prywatnie się nie lubią czy jakaś chora ambicja czy co? a że eurofightery z nich to widać tylko jeszcze skierować ten temperament na inny tor.
studenciak_22 pisze:Taaa ultimatum to trzeba postawićale chyba trenerowi, bo jak nie zmieni pary Piszcz-Knapp to się powybijają nawzajem, niech przemówi im dorozumu że walczy się ale z przeciwnikami a nie między sobą, trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć,( patrz bieg 14 Knapp-Franków zero walki między sobą). Ja tam nie wiem czy oni (Piszcz Knapp) prywatnie się nie lubią czy jakaś chora ambicja czy co? a że eurofightery z nich to widać tylko jeszcze skierować ten temperament na inny tor.
Zgadzam się Janusz powinien pomyśleć o zmianach par. Moim zdaniem powinno to wyglądać tak: 1.Karlsson 2.Knapp 3.Franków 4.Piszcz 5.Śledź 6.Stachyra 7.Jeleniewski. Myślę że taki układ par byłby korzystniejszy dla drużyny. Darek świetnie jeździ w parze więc powinien jechać z młodzieżowcem bo to co widziałem w wykonaniu Karlssona (wyścig 4) nie napawa optymizmem. Knappa i Piszcza trzeba rozdzielić.
-
studenciak_22
Ze mnie trener to pewnie jak z koziej d.... tromba
ale pogdybam: Piszcz niech podszykuje sprzęt i formę i jedzie na pierwszej pozycji a zanim Śledź asekuruje że aż miło lux malinka jak ta lala. On już starszy rozważniejszy doświadczony a Piszcz tp wariat w dobrym słowa tego znaczenia lub za Piszcza Knapp i heja. Myślę że na stan dzisiejszy to lepsze rozwiązanie niż ryzykowanie kontuzji u dwóch zawodników. A ta sytuacja powtaża się z tamtego sezonu, można to zwalić na pech Knappa, ale to chyba nie jest przyczyną jego zdobyczy punktowej?
studenciak_22 pisze:Taaa ultimatum to trzeba postawićale chyba trenerowi, bo jak nie zmieni pary Piszcz-Knapp to się powybijają nawzajem, niech przemówi im dorozumu że walczy się ale z przeciwnikami a nie między sobą, trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć,( patrz bieg 14 Knapp-Franków zero walki między sobą). Ja tam nie wiem czy oni (Piszcz Knapp) prywatnie się nie lubią czy jakaś chora ambicja czy co? a że eurofightery z nich to widać tylko jeszcze skierować ten temperament na inny tor.
Święta racja
Ja bym tam puścił Rybkę z młodzieżą
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Dzisiaj sluchalem audycji sportowej w radiu centrum byl w niej wywiad z Januszem i wlasnie poruszono sprawe ustawienia par,Janusz powiedzial ze owszem nie bylo to najlepsze ustawienie i ma zamiar cos zmienic,a poza tym powiedzial ze jest zadowolony z wyniku i sowiadczyl ze przyczyna gorszego wystepu byl brak sparingow i prawdziwych treningow,zapenil ze bedzie wszystko git.
-
obiektywny
Wolves 53 Panthers 39 Elite League A (05.04.04)
Wolves
1. David Howe 6
2. Sam Ermolenko 5+1
3. Adam Skornicki 7+1
4. Daniel Nermark 7+2
5. Mikael Max 14+1
6. Chris Neath 14+2
7. Eric Carrillo 0
Panthers
1. Lee Richardson 8
2. Tomasz Piszcz 1
3. Gary Havelock 7
4. Ales Dryml 4+1
5. Lukas Dryml 6+1
6. Henning Bager 1+1
7. Ricky Ashworth 12+1
Wolves
1. David Howe 6
2. Sam Ermolenko 5+1
3. Adam Skornicki 7+1
4. Daniel Nermark 7+2
5. Mikael Max 14+1
6. Chris Neath 14+2
7. Eric Carrillo 0
Panthers
1. Lee Richardson 8
2. Tomasz Piszcz 1
3. Gary Havelock 7
4. Ales Dryml 4+1
5. Lukas Dryml 6+1
6. Henning Bager 1+1
7. Ricky Ashworth 12+1
-
studenciak_22
No i Tomek najgorszym zawodnikiem Panter w tym meczu był...
Kurde szkoda, liczylem na troszke lepsze wystepy w Anglii...tylko mi tu nie pierdolcie ze to jego pierwszy sezon na Wyspach i sie dopiero uczy bo to akurat wiem!!!
Mam nadzieje ze do dzisiejszego wyniku Tomek dopisze na koncu zero i i wlasnie tyle punktow zdobedzie w Gnieźnie
Mam nadzieje ze do dzisiejszego wyniku Tomek dopisze na koncu zero i i wlasnie tyle punktow zdobedzie w Gnieźnie
METHANOL ADVENTURE TEAM
obiektywny pisze:Wolves 53 Panthers 39 Elite League A (05.04.04)
7. Ricky Ashworth 12+1
Fajna fotka młodego Anglika http://www.mike-patrick.com/04/04%20Docs/0309.01.html
Lalunia pisze:Dlaczego Prezes Klubu nie postawi Piszczowi ultimatum , przecież kogo obchodzi że jeździ w Anglii czy gdzieś jeszcze , ma jeździć u nas najlepiej jak potrafi i na swoim najmocniejszym sprzęcie , trochę się zawiodłam jak to usłyszałam , przecież walczymy o awans do e-ligi , Piszczyk musi przemyśleć , czy jest w stanie spełnić pokładane w nim nadzieje.
Hmmm, 4 ligi to za dużo ale uważam że Piszcz mimo wszystko jak ma możliwość to w Anglii musi jeździć. Jak już pisałem na angielskich torach można się wiele nauczyć
Lalunia pisze:Dlaczego Prezes Klubu nie postawi Piszczowi ultimatum , przecież kogo obchodzi że jeździ w Anglii czy gdzieś jeszcze , ma jeździć u nas najlepiej jak potrafi i na swoim najmocniejszym sprzęcie , trochę się zawiodłam jak to usłyszałam , przecież walczymy o awans do e-ligi , Piszczyk musi przemyśleć , czy jest w stanie spełnić pokładane w nim nadzieje.
Witam. Po raz pierwszy mam przyjemność skomentować Twój post Lalunia. Niesety, nie mogę zgodzić się z Tobą odnośnie tego "ultimatum" a to z kilku powodów. Przede wszystkim zapomniałaś chyba, że to był pierwszy mecz i nie każdy ma jeszcze dobrze spasowany sprzęt. Darek Śledź na przykład jechał na ubiegłorocznych motocyklach ponieważ nowe odbierze w połowie kwietnia. Odnośnie Tomka zaś to niestety też nie dogadał się jeszcze ze swoimi motocyklami. Jest to jednak początek sezonu i wielu zawodników miewa takie problemy. Dlatego sugeruję nie gorączkować się zbytnio tylko spokojnie dać Tomkowi czas na dopasowanie sprzętu. Chociaż z drugiej strony jest przecież profesjonalistą i takie wpadki nie powinny mu się przytrafiać, tym bardziej, że wiedział co robi decydując się na starty w kilku ligach. Ale wszelkie sugestie typu "ultimatum" są chyba lekko nie na miejscu bo jest na nie po prostu za wcześnie.
Pozdrawiam serdecznie
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80