Oferta sponsoringu na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
efeneJGH
Junior

Re: Oferta sponsoringu na sezon 2013

#51 Postautor: efeneJGH » 22 listopada 2012, o 22:44

dokładnie o to samo pytam... :)

jerry78
Trener

#52 Postautor: jerry78 » 23 listopada 2012, o 00:14

Maxx pisze:Poproszę zatem "świetnie zorientowanych" co niektórych o wartość, za którą został zakupiony Opel Zafira i na kogo został zarejestrowany. Słucham pilnie i czekam cierpliwie na konkretne info j.w.

Akurat wiem, za ile zostało kupione, kto osobiście kupował (bo wiem kto sprzedawał :)), na kogo zarejestrowane akurat nie wiem, ale po co w ogóle wszystkim takie info?

miedziany
Senior

#53 Postautor: miedziany » 23 listopada 2012, o 00:20

Też jestem zdania iż D.S powinien do pracy jeździć rowerem, autobusem albo chodzić na piechotę :? . Ludzie dajcie sobie spokój z tą zazdrością. Mi jak by ktoś dał kase na samochód, albo go kupił to bym go wziął 8)

efeneJGH
Junior

#54 Postautor: efeneJGH » 23 listopada 2012, o 00:31

zazdrością o Opla Zafirę :shock:
jeśli klub nie ma długów i wszystko jest ok to niech jeździ nowym Lamborghini i lata na mecze helikopterem...a jak jest jak jest niech jeździ trolejbusem... :)

meesha
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: meesha » 23 listopada 2012, o 07:18

Jakby jezdzil trolejbusem to byscie grzmieli "skad ma kase na bilety jak zawodnicy nie splaceni?". W ten sposob zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyjejeje ... :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

simona
Szkółkowicz

#56 Postautor: simona » 23 listopada 2012, o 07:39

meesha pisze:Jakby jezdzil trolejbusem to byscie grzmieli "skad ma kase na bilety jak zawodnicy nie splaceni?". W ten sposob zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyjejeje ... :p

tu nie chodzi aby się go kogoś przyjejeje :(
tylko zawsze tak było , jest i będzie :( że przychodzi czad rozliczeń , a skoro przez cały sezon prezes mówił o rozliczeniach na bieżąco to skąd te zaległości o których się tak mówi głośno ( o ile takowe są ) sama jestem ciekawa jak z tym wszystkim jest , jeszcze nie tak dawno prezes mówił o przejrzystości przelewów itd,
a jeśli chodzi o autko jeśli jest ono własnością prezesa to jego sprawa jak jest używane , ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#57 Postautor: niespokojny » 23 listopada 2012, o 11:36

simona pisze: ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...

Ja płacę. Satysfakcjonuje Cie taka odpowiedz?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Bochen

#58 Postautor: Bochen » 23 listopada 2012, o 11:47

nie macie się już do czego przyczepiać... Opel Zafira? hmmm... lepiej jakby p. Dariusz dalej jeździł "rudą Hondą" po sponsorach i innych miejscach narażając się przy okazji na kpiny, drwiny i kto wie co jeszcze.

Szczerze...

skoro ludzie tutaj na forum tak napinają pewne sprawy niech zrobią taki rachunek Plusów i Minusów i wybiorą się choć na jedno spotkanie z Zarządu z kibicami (jakie są organizowane od czasu do czasu) i porozmawia o nich szczerze na zasadzie 'face to face'.
Jest wiele możliwości na takie tematy ale Zarząd Stowarzyszenia ma prawo wydawać 'datki', które otrzyma od darczyńców czyt. "sponsorów" w sposób jaki tylko strony ustaliły między sobą i nic nam do tego.
Robienie niepotrzebnego szumu na forum nie pomaga, a wręcz robi smród, który czyta sporo osób...i przenosi później na zewnątrz siejąc niejednokrotnie ferment.

Jest wiele spraw w funkcjonowaniu tego 'młodego" klubu i mało doświadczonego zarządu.
Cieszy mnie niezmiernie fakt tworzącego się Stowarzyszenia Kibiców Lubelskiego Żużla "Speedway Euphoria" i perspektywę przyszłej współpracy na linii Klub - Kibice, a co za tym idzie transparentność i zintensyfikowanie różnorakich działań związanych z Lubelskim Żużlem.

ode mnie tyle...
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!

efeneJGH
Junior

#59 Postautor: efeneJGH » 23 listopada 2012, o 12:01

meesha pisze:Jakby jezdzil trolejbusem to byscie grzmieli "skad ma kase na bilety jak zawodnicy nie splaceni?". W ten sposob zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyjejeje ... :p

to niech chodzi na piechotę...
cały sezon słyszeliśmy ze lubelski klub to finansowa potęga, zawodnicy dostają kasę w okienku po meczu, że prezes nie podpisuje wirtualnych a jedynie realne kontrakty a tu klops - wisimy kasę , mit upadł a potencjalny zastrzyk finansowy od miasta i kopalni okazuje się być załatwiony na gębę...chcesz więcej argumentów że prezes powinien chodzić piechotą a przede wszystkim wyjaśnić jednemu z największych sponsorów co się takiego stało że się zesrało...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#60 Postautor: istred » 23 listopada 2012, o 12:11

skoro ludzie tutaj na forum tak napinają pewne sprawy niech zrobią taki rachunek Plusów i Minusów i wybiorą się choć na jedno spotkanie z Zarządu z kibicami (jakie są organizowane od czasu do czasu) i porozmawia o nich szczerze na zasadzie 'face to face'.
Jak można komuś zarzucać, że nie chodzi na spotkania, o których wie tylko pewna, wąska grupa osób?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#61 Postautor: Cooper » 23 listopada 2012, o 12:21

Istred, nawet Twoj podpis jakos stracil na aktualnosci, moze ewentualnie poza czescia o wyplacie dla prezesa:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#62 Postautor: Koper » 23 listopada 2012, o 12:43

istred pisze:
Jak można komuś zarzucać, że nie chodzi na spotkania, o których wie tylko pewna, wąska grupa osób?

Co najmniej kilka takich spotkań było oficjalnie anonsowanych poprzez stronę klubową.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#63 Postautor: istred » 23 listopada 2012, o 13:19

Cooper pisze:Istred, nawet Twoj podpis jakos stracil na aktualnosci, moze ewentualnie poza czescia o wyplacie dla prezesa:)

Fakt, końcówka tego sezonu pokazała, że stracił i niedługo go usunę.
Generalnie, uważam że prezes w końcu zaczął się trochę ogarniać. Owszem, czasami palnie jeszcze jakąś gafę, ale już przynajmniej z akceptowalną częstotliwością. A za zakontraktowanie Miśkowiaka zamiast Karlssona - szacun.
Co najmniej kilka takich spotkań było oficjalnie anonsowanych poprzez stronę klubową.

Fakt, że rzadko zaglądam na stronę klubową, ale teraz przeszukałem wiadomości od września i nigdzie takiej nie znalazłem, a spotkania chyba były. Przypominam sobie jedynie informacje o spotkaniach w stylu "konferencja prasowa z okazji zakontraktowania Miśkowiaka", ale przecież nie można tego traktować jak spotkanie z kibicami.
Mi to lotto czy spotkania są organizowane dla wszystkich, czy tylko dla pewnej grupy, ale zarzucanie osobom, które o spotkaniach nie wiedzą, że w nich nie uczestniczą jest chyba nie na miejscu.

Awatar użytkownika
Bochen

#64 Postautor: Bochen » 23 listopada 2012, o 13:24

istred pisze:Jak można komuś zarzucać, że nie chodzi na spotkania, o których wie tylko pewna, wąska grupa osób?

właśnie problem tkwi w tym, że nikomu nie zarzucam tylko podsuwam propozycję działania...

podejrzewam, że należy poczekać do pierwszych oficjalnych stanowisk SKLŻ odnośnie kierunku działania takiego 'tworu'... później inicjatywą będzie się mógł wykazać każdy z formowych 'pismaków'
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!

Koper
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: Koper » 23 listopada 2012, o 14:53

istred pisze: Przypominam sobie jedynie informacje o spotkaniach w stylu "konferencja prasowa z okazji zakontraktowania Miśkowiaka", ale przecież nie można tego traktować jak spotkanie z kibicami.
Mi to lotto czy spotkania są organizowane dla wszystkich, czy tylko dla pewnej grupy, ale zarzucanie osobom, które o spotkaniach nie wiedzą, że w nich nie uczestniczą jest chyba nie na miejscu.
Były też spotkania zatytułowane: "spotkanie kibiców z zarządem klubu". Co do spotkań prezesa z wąskim gronem osób z fanklubu to były o ile się nie mylę dwa: jedno na początku działalności obecnego klubu, drugie rok temu. Prezes odwiedził też pub H2O przy okazji imprezy na zakończenie sezonu 2012.

miedziany
Senior

#66 Postautor: miedziany » 23 listopada 2012, o 20:09

Jako że trochę schodzicie z tematu :) Postanowiłem wkleić tekst z SF:
Z ustaleń Dziennika Wschodniego wynika, że władze kopalni swoje postanowienie ogłoszą podczas specjalnie zwołanej konferencji prasowej w przyszłym tygodniu. Do tego czasu działacze Koziołków muszą uzbroić się w cierpliwość.
Włodarze KMŻ pilnie potrzebują pieniędzy, bowiem klub nie wypłacił jeszcze zawodnikom pełnej pensji za minione rozgrywki. Nieoficjalnie mówi się, że zaległości wynoszą kilkadziesiąt tysięcy złotych.
Klub liczył na środki z budżetu miasta, ale podczas ostatniej sesji radni Lublina podjęli uchwałę o przekazaniu pieniędzy innym klubom sportowym. Niewykluczone jednak, że żużlowcy otrzymają wsparcie w innym terminie.
Źródło: Dziennik Wschodni - www.dziennikwschodni.pl

Za ty dzień wszystko będzie już wiadomo.

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32463 ... kmz-lublin

simona
Szkółkowicz

#67 Postautor: simona » 24 listopada 2012, o 07:31

niespokojny pisze:
simona pisze: ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...

.

nie i nie tylko mnie , myślę że i większości kibiców , to nie jest prywatny folwark D.S tak samo i nie Twój kolego .Wszystko powinno być przejrzyste , przychody oraz wydatki !! zaznaczam wszystkie wydatki , nawet wszystkie wyjazdy ( niby służbowe prezesa) powinny być wnikliwie sprawdzane przez zarząd ,Jeśli prezes założy prywatny klub i będzie sam go opłacał może wtedy robić co tylko zechce , a Ty kolego możesz nawet utrzymywać prywatny samolot, helikopter i wtedy nikomu nic do tego. Każdy sponsor i nie ważne czy duży czy mały chce wiedzieć na co wydatkowane są jego pieniądze przeznaczane na klub , zawodników.
I skończmy z tą dyskusją niech lepiej prezes ruszy cztery litery i zacznie poważnie traktować klub oraz obecnych sponsorów nas kibiców i wezmie się za ciężka pracę , a nie ciągły płacz bo MIASTO , BOGDANKA tylko zacznie szukać sponsorów :(

Awatar użytkownika
piv
Junior

#68 Postautor: piv » 24 listopada 2012, o 11:20

Ale jak ma dotrzeć do tego sponsora? Na piechotę czy autobusem?
a potem ma się rozliczyć ze sponsorami z biletów mpk?
No weźcie już nie róbcie takiej poruty z 'łopla' bo aż śmiech.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#69 Postautor: $korzen$ » 24 listopada 2012, o 12:03

Cala ta dyskusja jest bardzo smieszna, Panowie proponuje sie wyluzowac sobota walnac jakies piwko itp a nie rozliczac Sprawke z Zafiry tymbardziej, ze wiekszosc z was nie ma chyba o sprawie zadnego pojecia. Czasami wydaje mi sie, ze dobrze zrobilo by dla tego forum kilka tygodni przerwy.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#70 Postautor: niespokojny » 24 listopada 2012, o 14:47

simona pisze:
niespokojny pisze:

.

nie i nie tylko mnie , myślę że i większości kibiców , to nie jest prywatny folwark D.S tak samo i nie Twój kolego .Wszystko powinno być przejrzyste , przychody oraz wydatki !! zaznaczam wszystkie wydatki , nawet wszystkie wyjazdy ( niby służbowe prezesa) powinny być wnikliwie sprawdzane przez zarząd ,Jeśli prezes założy prywatny klub i będzie sam go opłacał może wtedy robić co tylko zechce , a Ty kolego możesz nawet utrzymywać prywatny samolot, helikopter i wtedy nikomu nic do tego. Każdy sponsor i nie ważne czy duży czy mały chce wiedzieć na co wydatkowane są jego pieniądze przeznaczane na klub , zawodników.
I skończmy z tą dyskusją niech lepiej prezes ruszy cztery litery i zacznie poważnie traktować klub oraz obecnych sponsorów nas kibiców i wezmie się za ciężka pracę , a nie ciągły płacz bo MIASTO , BOGDANKA tylko zacznie szukać sponsorów :(

Po pierwsze to nie jestem twoim kolega kolezanko. Po drugie ja daje Panu Dariuszowi pieniądze na paliwo i ja amortyzuje ten samochód w swojej firmie, a Dariusz otrzymal go w leasingu. Bezplatnym. Wiec czemu siejesz nieprawde? Jakie masz pojecie na co ida pieniadze w klubie i skad pochodza? Jestes ksiegowa?

go!
Trener

#71 Postautor: go! » 24 listopada 2012, o 17:30

Nie chcialbym wtykac palca miedzy drzwi, ale jak ona jest Twoja kolezanka, to chyba sila rzeczy Ty jestes jej kolega? :?

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#72 Postautor: truskawa » 24 listopada 2012, o 18:30

Nie no, rozliczanie Sprawki z tego powodu, że kupił jakąś marną osobówkę najgorszej niemieckiej marki jest śmieszne. Już bym bardziej miał do niego pretensje, ze nie zainwestował w coś lepszego :D
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#73 Postautor: kibicLBN » 24 listopada 2012, o 18:39

Niektóre posty przypominają wypowiedź klasyka: http://www.youtube.com/watch?v=KMOyXv66nh0
Ogarnijcie się ludzie. Zazdrościcie, że facet ma porządne auto służbowe? To dlaczego nie strajkujecie z powodu, że rząd jeździ limuzynami a nie Polonezami? Przecież na to idą pieniądze z waszych podatków :? Masz rację meesha , aby się przypieprzyć.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#74 Postautor: niespokojny » 24 listopada 2012, o 18:53

go! pisze:Nie chcialbym wtykac palca miedzy drzwi, ale jak ona jest Twoja kolezanka, to chyba sila rzeczy Ty jestes jej kolega? :?

Pewnie ze tak. Absurd, tak jak cała ta dyskusja. Ktoś zobaczył ze Sprawka ma Opla, oko mu zbielalo i juz sadzi wyroki, ale nie wie skad i na jakiej zasadzie. http://www.youtube.com/watch?v=UjmKbO9nizk

go!
Trener

#75 Postautor: go! » 24 listopada 2012, o 18:57

kibicLBN pisze: facet ma porządne auto służbowe

Do zartow to sie dodaje jakies emotikony. Znam pare osob jezdzacych Zafira. To podobno najgorsze zakazenie.. Pol czasu posiadania jezdza, a pol stoja na warsztacie.
Tak jak powiedzial(a) truskawa, nas-biedny klub nie stac na posledniej jakosci inwestycje. Sprawka powinien miec porzadny, niezawodny, sluzbowy woz. Nie jestem przekonany czy potrzebne mu 7 siedzen, natomiast samochod powinien miec nowy i dobry, acz bez afiszu.