Jacek Rempała
NIe no trzeba po prostu pochwalić działaczy za te 2 kontrakty. Jacek bepłatnie, a Shields bez kasy za podpisanie. Co do Autralijczyka to myślę, że powinien te 10 pkt robić. A nie rozumiem tych co wątpiął w Rempałe, pamiętam mecz Uni Leszno z Unią Tarnów transmitowany na Polsat Sport. W biegu kiedy Rempała i Jankowski jechali z Rickardssonem i jakimś tarnowskim juniorem. Wspaniale Jacuś:) walczył i przywiózł za sobą samego mistrza. Więc o niego jestem spokojny i jestem pewny, że razem z Knappem będą liderować naszem TŻ-towi.
Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. Ale i tak trzeba kupić jeszcze jakiegoś juniora byłbym za Jurgą. Jeleń pewnie u nas podpisze oprócz niego kupiłbym Kościucha albo może Nowaczyka i w dalszym ciągu należy walczyć o Jurczyńskiego. Panowe Piszcz, Franków i "Anglik"Pietraszko byeee...
Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. Ale i tak trzeba kupić jeszcze jakiegoś juniora byłbym za Jurgą. Jeleń pewnie u nas podpisze oprócz niego kupiłbym Kościucha albo może Nowaczyka i w dalszym ciągu należy walczyć o Jurczyńskiego. Panowe Piszcz, Franków i "Anglik"Pietraszko byeee...
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze
Boss pisze:Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. ...
Nie ten temat
Boss pisze: Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. Ale i tak trzeba kupić jeszcze jakiegoś juniora byłbym za Jurgą. Jeleń pewnie u nas podpisze oprócz niego kupiłbym Kościucha albo może Nowaczyka i w dalszym ciągu należy walczyć o Jurczyńskiego. Panowe Piszcz, Franków i "Anglik"Pietraszko byeee...
Iversen - GP, Gafurow - Rybnik... wiec czas na Dominiczaka - po co go "dosprzetawiac"
-
Michael
sting126 pisze:. A kto wie jak bedzie jezdzil Shields? Jesli zawiedzie na calej linii to kogo za niego wystawimy? Wtedy zmiennikiem moglby byc ........
Wlasnie kto
- marcin_lub
- Junior
Nowe kontrakty uważam za bardzo trafne. Adam wydaje mi się że będzie raczej prezentował znacznie lepszy poziom od Pietraszki, Piszcza i Frankówa.
Z tego co widzę nasz klub próbuje zbudować równy skład bez słabych i silnych punktów. Uważam że jest to dobra droga. Jakby 6 zawodników punktowało po 8 p-któw na mecz byłoby suuuper.
A co do Jonasza to wcale nie stawałbym na głowie żeby go zatrudnić. Jak na zawodnika zagranicznego, lidera zespołu punktował jednak troszke nierówn i ciut za mało. Widowiskowa jazda to nie wszystko. Jest to moje skromne zdanie które będzie krytykowane pewnie przez innych forumowiczów.
Pozdrawiam
Z tego co widzę nasz klub próbuje zbudować równy skład bez słabych i silnych punktów. Uważam że jest to dobra droga. Jakby 6 zawodników punktowało po 8 p-któw na mecz byłoby suuuper.
A co do Jonasza to wcale nie stawałbym na głowie żeby go zatrudnić. Jak na zawodnika zagranicznego, lidera zespołu punktował jednak troszke nierówn i ciut za mało. Widowiskowa jazda to nie wszystko. Jest to moje skromne zdanie które będzie krytykowane pewnie przez innych forumowiczów.
Pozdrawiam
Oj panowie i panie tak to jest nie być na waszym forum przez jeden dzień bo tak sie złożyło że kacorek męczył hehe i musieliście napisać kilkaset nowych postów hehe (macie zdrowie
) ale wiadomość że Jacek jeździ u was ucieszyła znacznie Tarnów i z mojej strony ten transfer został wczoraj wieczorkiem opity
i napisze jeszcze tylko tyle żeby śmigał u was jak najlepiej i przywoził same trójeczki
No to chyba więcej w tym temacie pisać nie musze
Go Jaca Go ! ...
Jedyny z klanu Rempałów który nie jeździł z Żeszofskim żurawiem na plastronie - respekcik
i napisze jeszcze tylko tyle żeby śmigał u was jak najlepiej i przywoził same trójeczki
No to chyba więcej w tym temacie pisać nie musze
Go Jaca Go ! ...
Jedyny z klanu Rempałów który nie jeździł z Żeszofskim żurawiem na plastronie - respekcik

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
primobaker
Ostatni artykuł jaki przeczytałem wczoraj w Tygodniku Żużlowym byl nomen omen wywiad z ...Jackiem Ręmpałą, który dosyć tajemniczo wypowiadał się o swojej przynależności klubowej w nadchodzącym sezonie, przeczytałem ten artykul ot, tak sobie nie przywiązując doń szczególnej uwagi...a tu prosze...sportowe newsy wieczornego wydania Panoramy Lubelskiej...SZOK-Ręmpała w Lublinie!!! A to ci niespodziewanka
Jaco...jak najbardziej, myślę, że swoja postawą na torze jako były e-ligowiec zlikwiduje niesmak jaki pozostawili po sobie Franek z Focusem. Ciekawe jakie suprajsy szykują jeszcze nasi działacze... na razie pozytywnie odbieram Ich poczynania. A co do Adama Shildsa to chyba ... gorzej niż z Jesperem B. Jensenem być już nie może 
...wierny po wygranej, dumny po porażce 
Marcinex pisze:Jaga pisze:Jedyny z klanu Rempałów który nie jeździł z Żeszofskim żurawiem na plastronie - respekcik
To Marcin Też jeździł w Żeszofie![]()
Niewiedziałem
Marcin chyba nawet jest wychowankiem Rzeszowa...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta pisze:Marcinex pisze:Jaga pisze:Jedyny z klanu Rempałów który nie jeździł z Żeszofskim żurawiem na plastronie - respekcik
To Marcin Też jeździł w Żeszofie![]()
Niewiedziałem
Marcin chyba nawet jest wychowankiem Rzeszowa...
No dokładnie trzepnął tam sobie w ich barwach licencje i potem poszedł do Tarnowa tak że niestety żeszofiak
A co do jaca to licze że naprawde u was się odbuduje i oby poprowadził TŻ do bram e-ligi
Żeszuf spadnie a wy na ich miejsce

NSN
Jaga pisze:A co do jaca to licze że naprawde u was się odbuduje i oby poprowadził TŻ do bram e-ligi
a ja tak sobie mysle, ze bylo bardzo milo gdybysmy sie z Rzeszowem spotkali w sezonie 2006, oby z lepszym skutkiem niz z Zielonka w 2004
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Jaga pisze:A co do jaca to licze że naprawde u was się odbuduje i oby poprowadził TŻ do bram e-ligi
a ja tak sobie mysle, ze bylo bardzo milo gdybysmy sie z Rzeszowem spotkali w sezonie 2006, oby z lepszym skutkiem niz z Zielonka w 2004
W sumie taka opcja też robi robote pod warunkiem że my ich rozniesiemy a potem wy tez ich rozwalicie w dwumeczu i żeszufek poleci jak strzała
Hehe nim bliżej derby tym większe emocje a jeszcze jakieś 5 miesiące ... ja zwariuje hehe

NSN
-
Michael
Kilka moich uwag po dłuższej bytności i dialogach z Jackiem:
1. Profesjonalista w każdym calu. Wydawało mi się, że wiem bardzo dużo o żużlu...
2. Bardzo zależy mu na sukcesie tak swoim jak i klubu i kilka deklaracji zostało złożonych ( o nich w dziale szkólka).
3. To on wychował Marcina Rempałę w szkółce GKM-u ale później ich drogi się rozeszły.
4. W związku z tym spytałem się Go, trochę przygłupio ( późna pora
) czy ma papiery trenera. Oczywiście, że ma
5. Bardzo dużo czasu poświęciliśmy naszemu torowi i jego przygotowaniu
.
6. Bardzo zainteresował się Adamem Shieldsem. Zadzwonił do znajomego w Anglii
i porozmawiał z nim o Adamie. Gostek zapewnił go, że Adam to wyjątkowa żyleta i jedyny problem może być z silnikiem ale wtedy należy mu pomóc w sprzęcie i będzie wymiatał aż miło będzie patrzeć. Jacek zgłosił chęć ewentualnej pomocy.
Reasumując: Oczywiście sprowadzenie Jacka to tylko i wyłącznie zasługa Bogusia ( Grzecho i Prezes pomogli organizacyjnie i finansowo). Z początku nie miałem wyrobionego zdania ale teraz wiem, że to było bardzo dobre posunięcie.
1. Profesjonalista w każdym calu. Wydawało mi się, że wiem bardzo dużo o żużlu...
2. Bardzo zależy mu na sukcesie tak swoim jak i klubu i kilka deklaracji zostało złożonych ( o nich w dziale szkólka).
3. To on wychował Marcina Rempałę w szkółce GKM-u ale później ich drogi się rozeszły.
4. W związku z tym spytałem się Go, trochę przygłupio ( późna pora
5. Bardzo dużo czasu poświęciliśmy naszemu torowi i jego przygotowaniu
6. Bardzo zainteresował się Adamem Shieldsem. Zadzwonił do znajomego w Anglii
Reasumując: Oczywiście sprowadzenie Jacka to tylko i wyłącznie zasługa Bogusia ( Grzecho i Prezes pomogli organizacyjnie i finansowo). Z początku nie miałem wyrobionego zdania ale teraz wiem, że to było bardzo dobre posunięcie.
harry pisze:3. To on wychował Marcina Rempałę w szkółce GKM-u ale później ich drogi się rozeszły.
No Marcin poszedł do Żeszufka hehe a Jaca wiedział że paszportu nie ma to się za granice nie wybrał
harry pisze:...Gostek zapewnił go, że Adam to wyjątkowa żyleta i jedyny problem może być z silnikiem ale wtedy należy mu pomóc w sprzęcie i będzie wymiatał aż miło będzie patrzeć. Jacek zgłosił chęć ewentualnej pomocy.
Jacek słynie z tego że pomaga innym zawodnikom nie tylko w swojej drużynie ... ale jak Unia walczyła z Rybnikiem o wejście do e-ligi to on pozyczył swoje motocykle i silniki ... i takich przypadków się kilka zdażyło
Dlatego z tego faceta pozytek będziecie mieć nie tylko na torze ale też w parkingu i na treningach
P.S.
Poza stadionem też bo niezły z niego tancerz hehe

NSN
-
Holly
Co do Rempały to każdy chyba się zgodzi że to sukces że będzie u nas jeździł , jeżeli chodzi o Shieldsa to trzeba sie przekonać , ale wierze że da rade.
Pytanie do Pana Harrego : Gdyby przed podpisaniem kontraktu z Knappem była jasna sytuacja regulaminowa co do startów obcokrajowców w ligach to czy ten kontrakt też by podpisali czy mieli by inne rozwiązania strategiczne co do składu ???
Pytanie do Pana Harrego : Gdyby przed podpisaniem kontraktu z Knappem była jasna sytuacja regulaminowa co do startów obcokrajowców w ligach to czy ten kontrakt też by podpisali czy mieli by inne rozwiązania strategiczne co do składu ???
Jeśli chodzi o Jacka to gadałem z kumplem niedawno i podobno Jaca miał trafić do Tarnowa też ale myk polegał na tym, że : Nie podpisze on z Lublinem kontraktu jeżeli w Tarnowie nie będzie Gollobówm bo wtedy ma szanse na miejsce w składzie, a ponieważ podpisał w Lublinie, więc u nas Golloby pojadą.
W sumie ta opcja dobra bo my "mamy" Gollobów a wy macie Jacka ... choć jak by było na odwrót to by źle dla TZetu nie było
W sumie ta opcja dobra bo my "mamy" Gollobów a wy macie Jacka ... choć jak by było na odwrót to by źle dla TZetu nie było

NSN