30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#476 Postautor: Shack » 31 maja 2004, o 07:34

Czarek
Trener

#477 Postautor: Czarek » 31 maja 2004, o 07:54

Nie spodziwałem się takiego obrotu sprawy, a już z pewnością tego, że nasi przez cały mecz (oprócz 1 biegu) będą kontrolować wynik. Karlsson i Knapp bez komentarza, ale ja bym wyróżnił Piszcza, bo miał najtrudniejsze zadanie - 4 biegi jechał praktycznie sam.
Ludzi trochę mniej niż niektórzy myśleli - wynik z Gdańska zrobił swoje.

A na pana Piątka to nie radzę głosować. Nie wysyła się tak dobrego sponsora na parę lat za granicę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#478 Postautor: Maxx » 31 maja 2004, o 09:58

Znakomite zawody pod każdym względem, począwszy od oprawy podczas prezentacji a skończywszy na emocjonujących wyścigach. Wygraliśmy dzięki doskonałej postawie wszystkich zawodników (no może z wyjątkiem juniorów), ale to co robili Karlsson, Knapp, Śledź i Piszcz to był kawał naprawdę dobrej roboty. Z dobrej strony zaprezentował się również Franków ale nie uniknął wpadek. Zwycięzców się nie sądzi, więc powiem jedynie, że wszystkim należą sie słowa wielkiego uznania za heroiczną momentami walkę na torze. Pokonaliśmy doskonałą drużynę, tym bardziej cieszą te 2 punkty.
Mówiąc krótko fantastyczne zawody na najwyższym poziomie.
Niestety zupełna kicha wyszła z maszyną startową, takich rzeczy nie powinno być.
Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla naszych zawodników i gratulacje!!!
Oby tak dalej panowie a dzięki takiej jeździe rzeczywiście dojedziemy do... (nie powiem żeby nie zapeszyć :twisted: )

Brawa również dla gdańskich kibiców za oprawę jaką zgotowali swoim zawodnikom.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#480 Postautor: DonKamizi » 31 maja 2004, o 10:20

Dla mnie man of the match Grzesio Knapp.A zawiedli ci, którzy na ten mecz nie przyszli.Gdzie to zapowiadane 10tys. :( :( Po meczu dyro mówił do zawodników, że nie ma z czego płacić bo ludzi mało przyszło :evil: :evil: echhh
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Robusto

#481 Postautor: Robusto » 31 maja 2004, o 10:23

Był to mój pierwszy mecz w tym sezonie. Z Ostrowca Św. wybraliśmy się w 5-tkę, z czego dwóch absolutnych debiutantów (pierwszy raz oglądali żużel na żywo). Wrażenia super. Szczerze mówiąc jechałem z obawami, że może być bardzo ciężko. Finał jednak znakomity i powrót do Ostrowca w wyśmienitych nastrojach. No i jeszcze dwóch nowych kibiców, którzy już zapowiadają, że na następny mecz również wybierają się ze mną :D

PZDR serdecznie

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#482 Postautor: Gelo » 31 maja 2004, o 10:24

Gawrzyk pisze: a pomyslec ze mozna bylo pokonac Lotos jeszce pare punktow wiecej. nie ma co gdybac, ale z juniorami w skladzie, i z lepsza dyspozycja Sledzia i Franka gdanszczaki mieliby o wiele wieksze problemy.

Co ma wisieć - nie Antoni :D Są jeszcze play-offy ;) Mimo wszystko trochę mnie dziwią wpisy kibiców Lotosu o "zimnych prysznicach" "sprowadzeniu na ziemię". Gdańszczanie pokazali się z bardzo dobrej strony i moim zdaniem udowodnili, że liderują nie przez przypadek. To bardzo mocna drużyna, a przegrać na torze w Lublinie nikomu ujmy nie przynosi, wszak wiadomo, że nasi chłopcy u siebie to nie ci sami żużlowcy co na wyjazdach. Był to kolejny tego przykład. Tak więc nie psioczyć mi tu na swoją drużynę (do gdańszczan), bo na pewno dostarczy Wam jeszcze wiele radości, takiej jak wczoraj nam dostarczyli nasi chłopcy.

Czarek
Trener

#484 Postautor: Czarek » 31 maja 2004, o 10:41

Jeszcze jedno. Jakiś czas temu pisałem o gościu w białej bluzie z kretyńskim napisem "speed way fan hooligans". Oprócz tego, że podczas meczu rzucał k....mi do gdańskich fanów i zawodników to jeszcze mam świadka, że po jednym z biegów wrzucił butelkę na tor. Pozdrawienia dla służb porządkowych. Jak na następnym meczu trafi w jakiegoś zawodnika płacił będzie klub.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#485 Postautor: GIGI » 31 maja 2004, o 10:42

sebastian pisze:< A PETER DALEJ NIE UMIE JEZDZIC PARÄ„< <

Chłopie spałeś na meczu !!! Tyle powiem

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#486 Postautor: Jinxsior » 31 maja 2004, o 10:43

Jesli chodzi o wyprzedzanie po zewnetrzej to nasz tor sie do tego nie nadawal a juz pierwszy luk zupelnie.Kto probowal pojechac ala Gollob to albo lecial w plot albo sie zakopywal,moim zdaniem powinno byc to lepiej przygotowane,widowisko bylo by o wiele ladniejsze.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#487 Postautor: Maxx » 31 maja 2004, o 10:44

Wracajac do wczorajszego meczu zwrócę jeszcze uwagę na 11 bieg i pojedynek Karlssona z Kościechą. Ten wyścig to była prawdziwa kwintesencja żużla. Mistrzostwo świata po prostu. Peter po raz kolejny udowodnił, że należy do ścisłej światowej czołówki a jego nieobecność podczas GP Szwecji to było nieporozumienie...

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#489 Postautor: Maxx » 31 maja 2004, o 10:46

GIGI pisze:
sebastian pisze:< A PETER DALEJ NIE UMIE JEZDZIC PARÄ„< <

Chłopie spałeś na meczu !!! Tyle powiem

Albo był ale nie na tym meczu :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#490 Postautor: $korzen$ » 31 maja 2004, o 11:11

Mnie oprocz tego kolesia ktorego trzeba wrzucic do bystrzycy :P denerwowaly dzieci. Niemal ze w kazdym biegu, podczas jego trwania zucali non stop cos na tor. Gdzie jest sluzba porzadkowa, przeciez to stwarza cholerne niebezpieczenstwo.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#491 Postautor: GIGI » 31 maja 2004, o 11:23

sting126 pisze:a wczesniej jak sluzby porzadkowe sprzataly serpentyny to z jego ust mozna bylo uslyszec "zapier***** k****"", a chce jeszcze przypomniec, ze ten idiota do niedawna przychodzil na mecze w masce (takiej jak maja motocyklisci jezdzacy na scigaczach) szkoda slow na takich...

Ten klient był w zeszłym roku w Rzeszowie i tez się wydurniał , krzyczł ale go szybko uciszyli. Poprostu totalny ignore ;) To chyba o tego samego gościa chodzi. Bezczelność ;)

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#493 Postautor: Jinxsior » 31 maja 2004, o 11:40

Dziwne wszyscy wiedza o kogo chodzi i nikt go jeszcze nie sprowadzil na ziemie,co jest z wami panowie,przeciez takich kolesi trzeba jak najszybciej eliminowac z naszych stadionow bo taka menda prowokuje innych debili jemu podobnych.Obok mnie siedzial koles (recydywa) z dzieckiem i cos tam wrzucal na GKS, mowil ze zars zrobi z nimi porzadek,uwierzcie mi bardzo szybko doprowadzilismy go porzadku i na koniec meczu krzyczal juz "dziekujemy"dla gdanskich zuzlowcow i kibicow.
Jestem dumny z naszej ekipy RUTA CRU ktora rozruszala kibicow na pierwszym sektorze na wejsciu w pierszy luk,dzieki nam bylo nas troche slychac na stadionie.Wielkie dzieki panowie.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#494 Postautor: GIGI » 31 maja 2004, o 11:46

Jinxsior pisze:Dziwne wszyscy wiedza o kogo chodzi i nikt go jeszcze nie sprowadzil na ziemie,co jest z wami panowie,przeciez takich kolesi trzeba jak najszybciej eliminowac z naszych stadionow bo taka menda prowokuje innych debili jemu podobnych.Obok mnie siedzial koles (recydywa) z dzieckiem i cos tam wrzucal na GKS, mowil ze zars zrobi z nimi porzadek,uwierzcie mi bardzo szybko doprowadzilismy go porzadku i na koniec meczu krzyczal juz "dziekujemy"dla gdanskich zuzlowcow i kibicow.

HEh mądry był bo siedział z kibicami z Lublina !! A kibice z Gdańska super!! Bili nam brawo , nie wiem czy wszyscy słyszeli ale oni potem i na naszą cześć krzyknęli Gtratulujemy TŻ - to jest postawa wzorowego kibica !!
POzdrawiam kibiców z Gdańska!!

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#495 Postautor: Jinxsior » 31 maja 2004, o 12:09

No i jeszcze jedno co mnie bardzo zmartwilo, czemu jest taka wiocha u nas??? Cala polska sie z nami laczyla w zalobie po Robercie, wczoraj nikt slowkiem nie wspomnial o smierci Rafala nie mowiac juz o minucie ciszy, ktora byc powinna, na innych stadionach wczoraj taka sytuacja miala miejsce.Jest mi wstyd za organizatorow.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2004, o 12:12 przez Jinxsior, łącznie zmieniany 1 raz.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#496 Postautor: Manitou » 31 maja 2004, o 12:11

NO,DOKŁADNIE.MIAŁEM ŚREDNIĄ PRZYJEMNOŚĆ SIEDZIEĆ TUŻ ZA TYM GOŚCIEM(NO I ZA JINXEM,ALE TO JUZ O WIELE WIĘKSZA PRZYJEMNOŚĆ)GOŚĆ Z MGIEŁKAMI POD OCZAMI I OKOŁO 5LETNIM SYNKIEM,ZAMIAST SIE TYM DZIECKIEM ZAJĄĆ TO NON STOP NA PIWO LATAŁ,A DZIECIAKA POD NASZĄ OPIEKĄ ZOSTAWIAŁ,NO PEŁNY DEBIL.A ŻEBYŚCIE WIDZIELI TĄ EUFORIĘ JAK SPIKER PODAŁ WYNIK MOTORU Z ZAMOŚCIA.MAŁO NIE WYSKOCZYŁ Z SIEBIE.ALE FAKT FAKTEM,KRZYKNĄŁ COŚ ZE DWA RAZY W STRONE SĄSIEDNIEGO SEKTORA NA KTÓRYM SIEDZIELI GDAŃSZCZANIE I OD RAZU ZOSTAŁ USADZONY:)POWINNIŚMY SAMI DBAĆ O KULTURĘ NA MECZACH TEŻETU BO INACZEJ TO SIE NAM CHAMNSTWO ROZPLENI I JUZ BĘDZIE ZA PÓŻNO.

RykuÅ›

#497 Postautor: RykuÅ› » 31 maja 2004, o 13:21

Kochani Lubinianie gratuluje wygranej,mecz byl super,wyjazd jeszcze lepszy kibiców macie zajebistych,szkoda tylko ze autokar tak szbko postawili i musielismy sie zbierac do Gdańska ale i tak wielkie dzieki za goscine,mam andzieje ze jeszcze sie nie raz do was wybiore,bo bylo warto.Jeśli chodzi o wynik to zasluzony,bez dwoch zdan Knap wam wygrał mecz a to co wyprawial Karlsson i jego szybkie motory,dziwie sie ze ten gosciu nie jezdzi w GP.A nasi zawiedli na calej lini,z takimi staratami to nie mamy co szukac w Gorzowie a co dopiero w ekstralidze.jeśli chodzi o wydarzenia poza sportowe to fajny macie bar i panią sprzedawczynie a piwo perla miodzio.Tak wiec wyjazd pierwsza klasa i załuje ze tak szybko sie on skonczy.Pozdrawiam wszystkich poznanych kolegow z Lublina sorry ale pamietam tylko Norbiego z mega fajna koszulką aha i dzieki za wymaine szalika,ciezko mi bylo rozstac sie z szalikiem sparty ale dzieki temu gosciowi ktory sie zamienil.jeszcze raz dzieki wszystkim i zapraszam do nas.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
pawelWGP
Kontakt:

#498 Postautor: pawelWGP » 31 maja 2004, o 13:23

Witam.....
Powiem krotko super mecz....i super przyjecie....przez waszych kibicow....pelna kultora i tak powinno byc.....
Tylko jedna rzecz mnie caly czas mnie denerwowala.......ten wasz spiker....co za koles nie wiem jak wy z nim wytrzumujecie nie dosc ze sie darl do tego mikrofonu to jescze tak zanudzal ze plakac sie chce....

szkoda ze tak szybko musielismy jechac bo pare piwek jeszce u was sie by wypilo hihih....pozdro dla waszej ekipy i szacuneczek nara
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...

Carlito

#500 Postautor: Carlito » 31 maja 2004, o 14:29

Mecz był taki jak tego oczekiwałem.Super.Emocje i adrenalina siegała zenitu.Przypomniały mi się czasy świetności speedwaya w Lublinie.Bardzo wysoki poziom.
Gdańszczanie są silną drużyną.Zdobycie ponad 40 punktów w Lublinie przecież nie jest łatwą sprawą(lublin zawsze był silny u siebie).
Pozdrowienia dla kibiców z Gdańska,fajna atmosfera.
PS. Ci niby kibice co przychodzą na speedway z dziećmi i walą od rana browar przez co są nie za bardzo trzymają pion to żenujące jest.Jeszcze krzycza jakieś chamskie teksty w storne gości.Tak nie powinno być i trzeba takich ludzi gasić w przedbiegach.
Pozdrawiam.