Czarek pisze:dumbli pisze:Rozsądku to już dawno nie ma w tym klubie. Tylko długi , długi i długi.
Masz rozsądniejszą propozycję by nie generować długu w tym sezonie?
bardzo proste
dodatkowo autko zwane Opel wystawić na licytację
Czarek pisze:dumbli pisze:Rozsądku to już dawno nie ma w tym klubie. Tylko długi , długi i długi.
Masz rozsądniejszą propozycję by nie generować długu w tym sezonie?
jerry78 pisze:http://www.kurierlubelski.pl/artykul/967378,lubelski-wegiel-kmz-zgodza-sie-na-mniejsze-pieniadze-albo-pojada-inni,id,t.html
A ja uważam, że chore jest to, że człowiek pędzi 100 km/h po torze na motocyklu bez hamulców i ściga się z trzema innymi wariatami narażając bardzo poważnie własne życie i zdrowie.Ja uważam, że chore jest, jeśli zawodnik zarabia za 1 wygrany wyścig tyle co przeciętny Polak za 2 miesiące pracy.
Bajka opowiadana od wielu lat. ...i jakoś żuzel jak był, tak jest i pewnie nic się w tej kwestii nie zmini.Doszło do sytuacji, że tylko pojedyncze kluby są w stanie to wytrzymać, a reszta jedzie na kredytach. Tylko patrzeć jak wszystko runie z wielkim hukiem.
Kolejna bajka. ...że jeszcze ktoś w nią wierzy. Przykłady można mnożyć: kina, teatry, filharmonie, koncerty - sale pełne po brzegi, a bilety dużo droższe niż na żużel, nie wspomniając już o piłce nożnej, na którą mimo żenującego poziomu i bardzo wysokich cen przychodzi po kilkadziesiat tysięcy ludzi i nieraz całymi rodzinami.Potem należałoby obniżyć ceny biletów, bo jest to jeden z czynników powodujących, że ludzi jest coraz mniej na stadionach.
Bajka. Zazwyczaj dawne czasy wspominamy z sentymentem. Babcie czy dziadkowie zawsze mówią, że za ich młodości to cośtam cośtam. Tak samo z żużlem... z 15 lat kolejne pokolenia będą pisać, że w 2013 roku to był żużel, nie to co terazW latach 90-tych to był żużel, teraz jest nadmuchany balon, który niedługo pierdyknie z całą mocą.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mlody26 pisze:Na chwilę obecną Paweł, Karol i Maciek + Cam nie jadą. Nie zanosi sie też na zmiane sytuacji w tym temacie.
Na anakesie widnieje propozycja jednorazowej ryczałtowej opłaty za występ w meczach do końca sezonu.
Pięniądze które zaproponował klub ledwo pokrywają koszty jednych zawodów.
mariusz1987 pisze:a ja jestem ciekaw jak wyglądać będą negocjacje kontraktowe na następny sezon, po takiej akcji Ci co jeździli u nas teraz już drugi raz na taki numer się nie nabiorą, smród pójdzie w Polske
mlody26 pisze:Na chwilę obecną Paweł, Karol i Maciek + Cam nie jadą. Nie zanosi sie też na zmiane sytuacji w tym temacie.
Cooper pisze:W przyszlym roku nie ma KSMow. E-liga ma 8 druzyn. To oznacza, ze wszystkie Sucheckie, Jablonskie, Hliby, a moze nawet Nermarki czy inne BjarenPederseny i Toninha beda szukac zatrudnienia w I lidze. Bedzie z czego wybierac, gotowke przed sezonem chetnie kazdy z nich przyjmie i malo bedzie ich wzruszac to, ze Pawel Miesiac koncowke sezonu jezdzil za ryczalt.