Kaman pisze:grzesieck pisze:ja bylem czujny i screenshot zrobilem ;)
Tylko ja nie widze na żadnej przeglądarce? hmm
skopiowałem adres obrazka i wkleiłem w przeglądarkę, widać.
Kaman pisze:grzesieck pisze:ja bylem czujny i screenshot zrobilem ;)
Tylko ja nie widze na żadnej przeglądarce? hmm
blajar pisze:Czarek pisze:Opis tego kevlaru nie wygląda najlepiej, ale dzisiejsze okołostadionowe wieści (jedyny ciekawy element niedzielnego spędu "na trening") jeżą włos na głowie. Mam nadzieję, że chociaż część z nich nie okaże się być prawdą, bo zacznę tęsknić za I ligą.
Co tam ciekawego powiadają?
Czarek pisze:Opis tego kevlaru nie wygląda najlepiej, ale dzisiejsze okołostadionowe wieści (jedyny ciekawy element niedzielnego spędu "na trening") jeżą włos na głowie. Mam nadzieję, że chociaż część z nich nie okaże się być prawdą, bo zacznę tęsknić za I ligą.
Czarek pisze:blajar pisze:Czarek pisze:Opis tego kevlaru nie wygląda najlepiej, ale dzisiejsze okołostadionowe wieści (jedyny ciekawy element niedzielnego spędu "na trening") jeżą włos na głowie. Mam nadzieję, że chociaż część z nich nie okaże się być prawdą, bo zacznę tęsknić za I ligą.
Nie będę tu rozpowiadał plotek, zwłaszcza że są bardzo smutne. Oficjalne komunikaty w tych sprawach muszą ukazać się w najbliższym czasie, więc dowiesz się z pewnego źródła.
Czarek pisze:blajar pisze:Czarek pisze:Opis tego kevlaru nie wygląda najlepiej, ale dzisiejsze okołostadionowe wieści (jedyny ciekawy element niedzielnego spędu "na trening") jeżą włos na głowie. Mam nadzieję, że chociaż część z nich nie okaże się być prawdą, bo zacznę tęsknić za I ligą.
Nie będę tu rozpowiadał plotek, zwłaszcza że są bardzo smutne. Oficjalne komunikaty w tych sprawach muszą ukazać się w najbliższym czasie, więc dowiesz się z pewnego źródła.
Popek pisze:Wg mnie mamy teraz dwie sciezki do obrania przez zarzad:
1. Jedziemy tym co mamy, praktycznie bez zadnych rezerwowych, podejmujac wielkie ryzyko spadku + byc moze jest szansa odjechac sezon mniejszym kosztem i utrzymac sie przez powiekszenie ekstraligi.
2. Utrzymac sie za wszelka cene - zakontraktowac Hancocka. Jesli faktycznie Grzeska ma nie byc do konca sezonu to dziadek moze duzo nam pomoc. Dopoki nie przyjdzie Łaguta to będzie jechać tak jakby zamiast Zengoty (więc będziemy silniejsi niz z Zengota w tych pierwszych kolejkach), a jak Grisza zostanie zatwierdzony to bedzie pauzowac najslabszy z dwojki Michelsen - Jonsson. W tej sytuacji szkoda jednego i drugiego, ale z drugiej strony mala jest szansa ze obaj odpala forme zycia, wiec odsuniecie od skladu tego slabszego stworzy nam sytuacje w ktorej mamy Łagute, Hancocka i dwóch solidnych zawodniow (Lambert + Jonsson/Michelsen) + Miesiąc z Lampartem walczący o jedno miejsce i mocni juniorzy. W tym drugim wariancie najwiekszy kwas bylby w razie kontuzji Lamberta, bo wtedy Miesiac i Lampart musza obaj byc w podstawowym składzie.
Pod koniec tamtego roku wszystko w klubie wydawalo sie super, teraz juz nie jestem taki pewien, ani naszych celow ani sytuacji finansowej, ale jesli nie chcemy zostawiac utrzymania tylko w gestii szczescia to powinnismy zakontraktowac Hancocka i bic sie z calych sil o jak najlepszy wynik w lidze.
Gelo pisze:Dla mnie super. Im więcej czarnego tym bardziej elegancko :)
blajar pisze:Czy tylko mnie ten kevlar kojarzy się z ogrodniczkami? :)