K.A.M.I.L. pisze: Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie.
Majac tego starego żęcha, ktorym Seba dysponuje mozna sobie tylko pojezdzic dla sportu.
Shack pisze:Danio pisze:Klub mógłby zaprosić Staszka Burzą moim zdaniem, byłaby okazja popatrzeć na niego i wreszcie zamknać temat jego wypożyczenia!
Był taki plan. Niestety Burza i Jacek Rempała jadą w angli mecz.
K.A.M.I.L. pisze:Apocalips wszystko dobrze napisał, jednak widać, że opuścił stadion wcześniej. Po tym jak opuścił stadion Śledź bardzo dobrze większość wygrywał, Stachyra też ładnie, Jeleń przyzwoicie. Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie. Juniorzy, wszystko wygrywał Klimek za nim prawie zawsze Michaluk ( mowa o drugiej części treningu ) Polak i ten w czarnym kevlarze (?). W jednym z biegów Michaluk zaczepił o Polaka na pierwszym łuku i obaj zapoznali się z dmuchaną bandą. To tak troche z drugiej części treningu.![]()
papi pisze:Shack pisze:Danio pisze:Klub mógłby zaprosić Staszka Burzą moim zdaniem, byłaby okazja popatrzeć na niego i wreszcie zamknać temat jego wypożyczenia!
Był taki plan. Niestety Burza i Jacek Rempała jadą w angli mecz.
czy to oznacza, że klub ciągle jest w kontakcie ze S. Burzą? możecie mówić co chcecie, ale moim zdaniem w obecnej chwili byłby bardzo solidnym wzmocnieniem
vadik pisze:K.A.M.I.L. pisze:Apocalips wszystko dobrze napisał, jednak widać, że opuścił stadion wcześniej. Po tym jak opuścił stadion Śledź bardzo dobrze większość wygrywał, Stachyra też ładnie, Jeleń przyzwoicie. Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie. Juniorzy, wszystko wygrywał Klimek za nim prawie zawsze Michaluk ( mowa o drugiej części treningu ) Polak i ten w czarnym kevlarze (?). W jednym z biegów Michaluk zaczepił o Polaka na pierwszym łuku i obaj zapoznali się z dmuchaną bandą. To tak troche z drugiej części treningu.![]()
jak widac treningi J.Stachyry dają jakieś efekty! wytrenował Dawida! teraz może nasi juniorzy zaczną jechac bo zbliżają sie do Klimka, ktory jest szybki, zaczynaja jechać coraz odważniej, Michaluk w pierwszym wyjezdzie jakies problemy, ale potem sie chyba przelożył bo już wychodził równo z tasmy i przyjezdzal 2! Polak również coraz lepszy może sie rozwinął chłopaki ale to wsyztsko to tylko treningi i sciganie! Z tego co słyszałem Trumna czeka na nowe silniki. Dawid i Śledz nie ma co ukrywać rewelka!
janek pisze:Co ty koleś piszesz??? Śledź bezbarwnie!!!.
Śledź ze Stachyrą dzisiaj najlepiej jeździli,
Trumiński miał kłopoty sprzętowe non stop, także trudno go ocenić.
Niech zmieni lepiej pomagiera, bo ten młody "leszczyk" jakoś nie bradzo sobie radzi, ale to sprawa Trumińskiego.
Jeleń także ma jakiś kłopot ze sprzętem.
Także sprzętowo przygotowani byli tylko ex zawodnicy Marmy.
Rozpoczęcie zawodów zaplanowano na godzinę 15:30. Wejściówką, będzie tzw. zrzutka do puszki ustawionej przy wejściu w minimalnej wysokości 5 złotych. Dodatkowo, każdy z kibiców otrzyma program zawodów.
wojtas pisze:K.A.M.I.L. pisze: Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie.
Majac tego starego żęcha, ktorym Seba dysponuje mozna sobie tylko pojezdzic dla sportu.

max3 pisze:Proponuje w wolne miejsce w parze z Piszczem wystawic R.Trojanowskiego w sparingu w Rybniku narazie (3,3
Trojanowski, Chromik, MiesiÄ…c, Gafurov
Trojanowski, MiesiÄ…c, Povazhny, Druchniak
luckas pisze:Polacy podobno na tej imprezce sÄ… : P