Lubelskie programy żużlowe
Cooper pisze:Ludzie, rozumiem ze oddajcie bilety, ale programy? Juz te 3 zl mozna sie chyba dorzucic to kosztow organizacji tego odwolanego meczu?
Ja tak jak wspomnialem biletu nieoddam do kasy klubowej............ oddam go dopiero w przyszlym tygodniu meeshy "staremu"
P.S a tak na marginesie to ja niewiem czy sam uratuje Nasz Klub jedynym 17,-PLN
- marcin_lub
- Junior
InDorka pisze:Lub marcin Czy zdajesz sobie sprawę,że przyczyniłeś się do powstania nowej sygnaturki harrego ?"Spokojnie, tylko spokojnie. Jeszcze 5 miesięcy. Może krócej. "
Jesteś nie do zniesienia od niedzieli . I pomysleć , że ktos Cię ma w domu na codzień........
..............
Obiecuję że już się niczego nie będę czepiał
Halo? siedzisz przy komputerzeTo ja się pytam kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym Coś mało rąk w górze...
Myślisz, że my w dżungli żyjemy?Nie macie pojęcia jak inni kibice, nie udzielający sie na forum wypowiadają sie o klubie.
Twoim największym błędem jest to, że nie stosujesz konstruktywnej krytyki, a poprostu wrzucasz bez sensu - i nie dziw się, że się o to ludzie wkurzają. Jeśli nie podoba Ci się coś, to powiedz jak powinno być, zaproponuj coś sensownego, pomóż może nawet - już wiele razy i Gawrzyk i Harry pisali, że z otwartymi ramionami przyjmą każdą pomoc. Ba, nawet Harry kiedyś proponował przekazanie stanowiska chętnemu!
Jeśli chcesz krytykować, zrób to po pierwsze za coś co rzeczywiście jest nieprofesjonalne w klubie - a takich rzeczy jest mase i wszyscy to wiedzą - po drugie zrób to w mądry sposób, proponując lepsze rozwiązanie, lub jakiekolwiek rozwiązanie.
I nie zachowuj się jak obrażona panienka...
PS. Trzeba być ślepym żeby nie zauważyć różnicy pomiędzy Lesznem a Lublinem...
... podobnie jak między stowarzyszeniem - klubem żużlowym, a liniami lotniczymi.
kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym
Pewnie się zdziwisz, ale około 1/4 ludzi wchodzących na te zawody za "co łaska ale nie mniej niż pięć" wrzucało do do puszek po 10 zł, a trafiła się nawet pięćdziesiątka
W Lesznie też bywały sezony ze średnią frekwencją ok. 5 tysięcy. Na przykład 1990 (a byli natenczas
I zamiast się obrażać napisz po prostu jakie proponujesz rozwiązania (uwzględniając lubelskie realia), które mogą poprawić wizerunek klubu. Może coś się z tego uda zrealizować
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:kto z was wrzucił więcej niż 5 zł na meczu sparingowym
Pewnie się zdziwisz, ale około 1/4 ludzi wchodzących na te zawody za "co łaska ale nie mniej niż pięć" wrzucało do do puszek po 10 zł, a trafiła się nawet pięćdziesiątkaPewnie dlatego w Lublinie tak mało milionerów
![]()
Póki co i tak wygrywam, jak stałem z puszką na jakiejs imprezie w poprzednim sezonie (Memoriał ?) to dostałem do puszki stówkę
Poza tym przedsprzedaż biletów jest, więc Marcinie argument troche już nie na czasie
Marcinie - radzisz myśleć,bo nie boli.
Miałam wolną chwilkę i pomyslałam.....
Cytujesz mnie,więc ja odpowiadam,że nigdzie Cię nie obraziłam.Skomentowałam tylko Twoją (przepraszam,ale musze to napisać) upierdliwość. Jesteś typowym przykładem malkontenta , jedyna nadzieja , że takie nastroje dopadają Cie tylko w czasie trudnych dni.
Gdybym ja miała takie wyobrażenie o klubie i żużlu w lubelskim wykonaniu --- juz dawno wrzuciłabym wsteczny i zapomniała,że na Zygmuntowskich jest sobie taki czarny owal.
Po co sie katujesz ? Klub jest biedny od kiedy pamiętam i takie sytuacje mogą sie powtarzać .Oszczędź sobie stresów.Nawet najbogatsze kluby maja swoich wiecznych narzekaczy......my też mamy kilku
Reasumując...masz żal o wszystko ,a konkretnie o nic.
.......
.......
Miałam wolną chwilkę i pomyslałam.....
Cytujesz mnie,więc ja odpowiadam,że nigdzie Cię nie obraziłam.Skomentowałam tylko Twoją (przepraszam,ale musze to napisać) upierdliwość. Jesteś typowym przykładem malkontenta , jedyna nadzieja , że takie nastroje dopadają Cie tylko w czasie trudnych dni.
Gdybym ja miała takie wyobrażenie o klubie i żużlu w lubelskim wykonaniu --- juz dawno wrzuciłabym wsteczny i zapomniała,że na Zygmuntowskich jest sobie taki czarny owal.
Po co sie katujesz ? Klub jest biedny od kiedy pamiętam i takie sytuacje mogą sie powtarzać .Oszczędź sobie stresów.Nawet najbogatsze kluby maja swoich wiecznych narzekaczy......my też mamy kilku
Reasumując...masz żal o wszystko ,a konkretnie o nic.
.......
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Zakończcie ten temat z łaski swojej, bo już się mi na wymioty wzbiera. W kółko to samo.. ileż można. Zwłaszcza, że problem jest błachy, a niektórzy zamiast pomóc to tylko rzucają kłody pod nogi działaczom i klubowi..
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Re: Lubelskie programy żużlowe
serdecznie zapraszam osoby, ktore chca pomoc w redagowaniu programow. glownie zalezy mi na ciekawych tekstach oraz fajnych zdjeciach. takze "piora" w dlon i do dziela! pozdrawiam!
carpe diem!
bartosch pisze:serdecznie zapraszam osoby, ktore chca pomoc w redagowaniu programow. glownie zalezy mi na ciekawych tekstach oraz fajnych zdjeciach. takze "piora" w dlon i do dziela! pozdrawiam!
jak chcesz to bierz moje zdjecia do programu z forum (temat trening). chybaże trzeba wiekszej rozdzielczosci to napisz pw to będą 2882x2112. pozdro
chcesz wywiad z Frankowem, który zrobilem zaraz po treningu do programu, czy z Dawidem Stachyrą, który zrobię w piątek po treningu?
cos chetnych do wspolpracy nie widac... ze zdjeciami tez idzie jak po gruzie. no nic, czekam na lepsze czasy, pozdrawiam!
carpe diem!
sting126 pisze:Bo sie obraze
spoko majonez stingu akurat z Toba nie ma zadnych problemow, nawet literowek coraz mniej
dzieki i tak trzymaj, a nawet mozesz lepiej!
carpe diem!
witam. Chcecie wywiad na program żużlowy na mecz Grudziądzem? Mam z Jeleniewskim i Darkiem Śledziem...jak coś to pisać na PW, nia ma problemu
Nie chcemy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
bartexs1 pisze:jak coś to pisać na PW, nia ma problemu
Cooper pisze:Nie chcemy
Po 1 Cooper to super ze czytasz ze zrozumieniem, a po 2 to czego mógłbyś się wypowiadać tylko we własnym imieniu ?
oraz data meczu 11 sierpnia a powinien byc 12