mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę
Krosno - Lublin 50:40
Dada, czy ja mam deja vu czy gdzieś już to czytałem
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębę
Ale nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:
mks_montex czy jak ci tam - jedź autokarem, ja bym tak bardzo chciał żebyś mi powtórzył to co o mnie napisałeś niedawno na tym forum prosto w gębęAle nawet jak pojedziesz samochodem to nie bój, nie bój i tak cię znajdę
To brzmi co najmniej jak groźby karalne...
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 15:27 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
-
Siwek Patataj
-
Gość
No prosze pogoda siÄ™ robi
oby tylko nie padało do 4 kwietnia.
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?
Powątpiewam czy gospadarze zdąrzą przygotoać tor , mam nadzieje że 1 liga wymaga więcej profesjonalizmu niż druga.
O wynik jestem spokojny , bo wynik może być tylko jeden - wygra lepszy tego dnia.
Powoli trzeba chyba myśleć o wyjeździe , kiedy można wpłacać cash za wyjazd i kto będzie zbierał ?
Dzisiejszy występ Ferjana w meczu Arena Essex - Poole Pirates nikogo nie może rzucić na kolana:
3. Matej Ferjan 0, 1, 1, 1
W pierszych trzech startach przyjeżdżał na końcu, z tym że jego drugi i trzeci bieg kończyło tylko 3 zawodników i przegrał te gonitwy 5 :1. W czwartym starcie wyprzedził jedynie partnera z Poole: Raya Mortona.
Mecz zakończył się pogromem Piratów z Poole 61 : 30.
W meczu należy odnotować bardzo dobry występ zawodnika RKM Rybnik:
2. Roman Povazhny 1', 2', 3, 2'
który doznał jedynej porażki w biegu 6 z Gary Haverlockiem.
3. Matej Ferjan 0, 1, 1, 1
W pierszych trzech startach przyjeżdżał na końcu, z tym że jego drugi i trzeci bieg kończyło tylko 3 zawodników i przegrał te gonitwy 5 :1. W czwartym starcie wyprzedził jedynie partnera z Poole: Raya Mortona.
Mecz zakończył się pogromem Piratów z Poole 61 : 30.
W meczu należy odnotować bardzo dobry występ zawodnika RKM Rybnik:
2. Roman Povazhny 1', 2', 3, 2'
który doznał jedynej porażki w biegu 6 z Gary Haverlockiem.
Ano wybrało sie dzisiaj rano. Wszyscy zawodnicy pojechali oprocz Ferjana i Spiewanka(ktory przygotowuje sie z Gorzowem). Bardzo dobrze ze chłopaki sie rozjezdzają:D:D
A co do stanu toru to jest on coraz lepszy. Jesli nie bedzie jakiegos kataklizmu pogody to mecz odbedzie sie w pierwotnym terminie na 100% !!!
Zebys sie kolego nie zdziwil jak ten "zaden" Szmid bedzie robiÅ‚ waszych asow. Ale dobra zyjcie ludzie w niewiedzy i przekonaniu ze Szmid, Slacza, i Åukaszewicz nie umieja jezdzic i nadajÄ… sie najwyzej na 2 lige!:D:D
A co do stanu toru to jest on coraz lepszy. Jesli nie bedzie jakiegos kataklizmu pogody to mecz odbedzie sie w pierwotnym terminie na 100% !!!
Moim zdaniem nie żadne Szmid , Ślączka tylko właśnie Wilk i Baran będą najgroźniejsi.
Ciekawe będą zapewne biegi juniorskie
Zebys sie kolego nie zdziwil jak ten "zaden" Szmid bedzie robiÅ‚ waszych asow. Ale dobra zyjcie ludzie w niewiedzy i przekonaniu ze Szmid, Slacza, i Åukaszewicz nie umieja jezdzic i nadajÄ… sie najwyzej na 2 lige!:D:D
-
Siwek Patataj
neir1 pisze:a uwazam ze kadrowo to mamy slad lepszy mysle ze Frankow sie obudzi i bedzie trzaskal po 12pkt jak Adas tam mogl zrobic cos kolo 12pkt to kazdego z naszych zawodnikow na to stac![]()
A tam po 12 punktów, mnie przyśniło się, że oni wszyscy jak jeden mąż będą przywozić czyste komplety
lucki73
neir1 pisze:a uwazam ze kadrowo to mamy slad lepszy mysle ze Frankow sie obudzi i bedzie trzaskal po 12pkt jak Adas tam mogl zrobic cos kolo 12pkt to kazdego z naszych zawodnikow na to stac![]()
Zapomniałeś jeszcze dodać Szymka Bałabucha, który też koło dychy walnie, bo przecież tak ładnie pod łokieć wchodzi przeciwnikowi... no i Frankiemu się podobał...
Widzę, że wątek homoseksualny wciąż obecny w Twoich postachKrzyś pisze:no i Frankiemu się podobał...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Widzę, że wątek homoseksualny wciąż obecny w Twoich postachKrzyś pisze:no i Frankiemu się podobał...W każdym razie nie potępiam Cię. Jesteśmy w zjednoczonej Europie - nie liczy się płeć, liczą się uczucia
Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski i zapewniam Cię że nie miałem tego na myśli.
Krzysiu, przecież wiesz, że to był z mojej strony tylko złośliwy żart w odpowiedzi na Twoje złośliwości pod adresem "warszawki". Proponuję skończyć już z tą dziecinadą, bo sądzę, że większość forumowiczów z zażenowaniem obserwuje nasze przepychanki. Ja już sobie odpuszczam i pozdrawiam
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- WojtekF
- Szkółkowicz
Uwazaj Saint bo Krzys juz nawet przesyla p.w. z pogrozkami.
Kiedy pisalem Mu, iz powinien przestac prowokowac, wyzywac, obrazac oraz ze jest wirtualnym bohaterem a wszyscy sie z Niego tylko nabijaja wyslal mi taka wiadomosc:
Jesli o mnie chodzi to 1000 razy bardziej wolalbym podyskutowac o zuzlu niz wchodzic w slowne przepychanki z 10-latkiem, ale trzeba mlodemu uswiadomic, ze Jego postepowanie nie jest wlasciwe.
Kiedy pisalem Mu, iz powinien przestac prowokowac, wyzywac, obrazac oraz ze jest wirtualnym bohaterem a wszyscy sie z Niego tylko nabijaja wyslal mi taka wiadomosc:
Nie byłbym taki pewien komu podczas konfrontacji pociekłoby po nogawkach...Ale mniejsza z tym bo i tak nie mam na to ochoty, gdyż nie zaczepia się g... bo smierdzi...Trzym się pajacu...
Jesli o mnie chodzi to 1000 razy bardziej wolalbym podyskutowac o zuzlu niz wchodzic w slowne przepychanki z 10-latkiem, ale trzeba mlodemu uswiadomic, ze Jego postepowanie nie jest wlasciwe.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:Uwazaj Saint bo Krzys juz nawet przesyla p.w. z pogrozkami.
Kiedy pisalem Mu, iz powinien przestac prowokowac, wyzywac, obrazac oraz ze jest wirtualnym bohaterem a wszyscy sie z Niego tylko nabijaja wyslal mi taka wiadomosc:Nie byłbym taki pewien komu podczas konfrontacji pociekłoby po nogawkach...Ale mniejsza z tym bo i tak nie mam na to ochoty, gdyż nie zaczepia się g... bo smierdzi...Trzym się pajacu...
Wojtek ... ja cie widziałem.... więc wiem że Krzyś sie gruuuuuuuuubo myli...
WojtekF pisze:Uwazaj Saint bo Krzys juz nawet przesyla p.w. z pogrozkami.
Kiedy pisalem Mu, iz powinien przestac prowokowac, wyzywac, obrazac oraz ze jest wirtualnym bohaterem a wszyscy sie z Niego tylko nabijaja wyslal mi taka wiadomosc:Nie byłbym taki pewien komu podczas konfrontacji pociekłoby po nogawkach...
A może chłopak taki brzydki jest???
Żeby nie było nie na temat... myślę, że przewaga jaką dawało nam Krsko powoli zaczyna topnieć... Krosno na Węgrzech... a my nie trenujemy.
Tak wszyscy chwalili przygotowanie obiektu dla nas przez klub w Krsko. Do nas przyjedzie Turbina a tu... banda nie jest gotowa... Jak tak dalej pójdzie to nasi wschodni sąsiedzi nie wywiozą tak dobrych wspomnień jak nasi żużlowcy ze Słowenii...
Pozdrawiam
Tak szczerze mówiąc to nic do Was nie mam panowie. Jeżeli WojtekF pisze mi na p.w. "morda nie szklanka ale zęby ma się jedne" to ja też musiałem mu w głupi sposób odpowiedzieć.W wielu postach przesadziłem za co Was przepraszam i obiecuję poprawę.
p.s.
Z Luckym sobie pogadaliśmy choć nie piszę tak szybko na klawiaturze jak on:wink:
p.s.
WojtkuF już lepiej
p.s.
Z Luckym sobie pogadaliśmy choć nie piszę tak szybko na klawiaturze jak on:wink:
p.s.
WojtkuF już lepiej
Ostatnio zmieniony 24 marca 2005, o 10:33 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.