Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
że turniej na przyczepnym torze 
"Przy okazji ostatniego meczu kibice z Koziego Grodu zaprezentowali w Gnieźnie oprawę z bardzo wymownym transparentem: Naszą siłą polski skład, za nim zjadę cały świat. Przez całe spotkanie wspierali swoich kulturalnym, głośnym dopingiem. Adrian Gomólski powiedziałby: - Wielka klasa."
hahah no Gomólski autorytet w sprawach lubelskich opraw
hahah no Gomólski autorytet w sprawach lubelskich opraw
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
W rundzie finałowej zapytałem prezesa, jak udało się zrealizować plan jeśli chodzi o finanse w fazie zasadniczej. Odpowiedział, że wszystko jest rozliczone na zero, a zawodnicy nawet to potwierdzili. Profeska.
A to się chłopaki uśmieją
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
A to dlaczego? Sugerujesz, że faza zasadnicza nie rozliczona?
jerry78 pisze:Sugerujesz, że faza zasadnicza nie rozliczona?
a rozliczona?
- tezetomaniak
- Trener
mlody26 pisze:a rozliczona?
Jeszcze mi nikt nie oddał za odwołany mecz z Ostrowem. O ugodzie niech zapomną
to miałem na mysli;)
mlody26 pisze:jerry78 pisze:Sugerujesz, że faza zasadnicza nie rozliczona?
a rozliczona?
Pierdu, pierdu, gwizdu, gwizdu. Masz konkrety to wal
piocze cos wie, niech sie przyzna;>
Dajecie chłopaki sporo do myślenia. Skoro zasadnicza jeszcze nie rozliczona to marnie to wygląda i należy zacząć się naprawdę niepokoić.
Nie wiem, czy jeszcze nie jest rozliczone. Wiem, że pod koniec rundy finałowej część jeszcze nie była. Karol jeździł tylko i wyłącznie dzięki indywidualnym sponsorom, co zresztą otwarcie mówił. Ale prezes pieprzy głupoty i jest "profeska"...
W cytowanym fragmencie artykułu jest jak byk:
I z tego chłopaki bez wątpienia by się uśmiali.
W cytowanym fragmencie artykułu jest jak byk:
W rundzie finałowej zapytałem prezesa, jak udało się zrealizować plan jeśli chodzi o finanse w fazie zasadniczej. Odpowiedział, że wszystko jest rozliczone na zero, a zawodnicy nawet to potwierdzili. Profeska.
I z tego chłopaki bez wątpienia by się uśmiali.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- niespokojny
- Trener
Skoro
to z czego sie maja smiac? Chyba z samych siebie.a zawodnicy nawet to potwierdzili
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie znam autora artykułu, ale są tu chyba 2 możliwości:
a) wymyślił to sobie
b) chłopaki nie chcieli już robić syfu w kwestii wizerunku klubu
W każdym razie pisanie "profeska" o prezesie Sprawce to duuuuuuże nadużycie
a) wymyślił to sobie
b) chłopaki nie chcieli już robić syfu w kwestii wizerunku klubu
W każdym razie pisanie "profeska" o prezesie Sprawce to duuuuuuże nadużycie
Wystarczy przeczytać artykuł żeby zauważyć, że na poważnie go traktować nie można.
Dawid Stachyra - wywiad dla SF z dzisiaj:
(...) Z Lublina jestem bardzo zadowolony. Wszystko było w najlepszym porządku. Moje ambicje sportowe sięgają jednak wyżej. Zmiana klubu nie byłaby więc spowodowana tym, że w Lublinie jest coś nie tak (...).
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/31693 ... rzesadzone
Jakoś nie chce mi się wierzyć, aby zawodnik, który nie ma płacone od rundy zasadniczej i otwarcie mówi o opuszczeniu klubu, nie zająknął się choćby słowem o zaległościach. Z resztą nie przypominam sobie żadnego wywiadu, w którym którykolwiek z zawodników coś o tym by wspominał.
(...) Z Lublina jestem bardzo zadowolony. Wszystko było w najlepszym porządku. Moje ambicje sportowe sięgają jednak wyżej. Zmiana klubu nie byłaby więc spowodowana tym, że w Lublinie jest coś nie tak (...).
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/31693 ... rzesadzone
Jakoś nie chce mi się wierzyć, aby zawodnik, który nie ma płacone od rundy zasadniczej i otwarcie mówi o opuszczeniu klubu, nie zająknął się choćby słowem o zaległościach. Z resztą nie przypominam sobie żadnego wywiadu, w którym którykolwiek z zawodników coś o tym by wspominał.
Każdemu jego Everest...
Być może niektórzy mieli płacone na czas (w tym Dawid)...ale chyba nie trzeba przypominać powodów nieobecności Mateusza Ł.? Także wobec Pawła M. i Karola B. klub prawie od początku miał i wciąż ma zaległości. W zeszłym roku było podobnie. Długi wobec Mariusza P. mieli jeszcze w marcu.
Chłopaki nie wspominają tego w wywiadach, bo zdaje się nie pomoże to w przyspieszeniu wypłaty należnych im środków pieniężnych.
Chłopaki nie wspominają tego w wywiadach, bo zdaje się nie pomoże to w przyspieszeniu wypłaty należnych im środków pieniężnych.
Ostatnio zmieniony 16 października 2012, o 16:14 przez nomeni, łącznie zmieniany 2 razy.
Po co mialby to mowic? Wtedy wszyscy wytylakiby mu ze cieniowal u siebie kilka meczow. "zbijal" ksm i ze ma jeszcze czelnosc gadac w prasie o zaleglosciach..
Mi wytykano, ze mowilem tutaj o kasie. Niestety, zaleglosci sa i trzeba je splacic na co prezio ma iles tam czasu ale po co gada takie glupoty, ze niby wszystko jest cacy?
Mi wytykano, ze mowilem tutaj o kasie. Niestety, zaleglosci sa i trzeba je splacic na co prezio ma iles tam czasu ale po co gada takie glupoty, ze niby wszystko jest cacy?
Jak to dobrze, ze jest lubelskie forum zuzlowe, ktore zawsze szybko i chetnie naprostuje wszelkie pozytywne opinie o naszym klubie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No tak, pewnie zawodnicy przed podpisaniem kontraktu zaglądają tutaj 
Bierzmy więc przykład z Pana Prezesa i reszty i piszmy, że jest cacy
Bierzmy więc przykład z Pana Prezesa i reszty i piszmy, że jest cacy
RadeKas pisze:Jak to dobrze, ze jest lubelskie forum zuzlowe, ktore zawsze szybko i chetnie naprostuje wszelkie pozytywne opinie o naszym klubie.
I niezasłużone peany na cześć ojca prezesa
A czy ktoś pomyslał ze w kontraktach zawodnicy maja napisane ze o zaległościach (morda w kubeł)
Do póki Sprawka bedzie prezesem to nie zobaczymy konkretnego sponsora na 2013.r takie sa realia.A resztę sobie dopowiedzcie sami
ps.Młody zapewne wie coś na temat kontraktu np.Karola i rozgłaszania wszem i wobec o zaległościach i jakie są tego konsekwencje
.Pozdrawiam
Do póki Sprawka bedzie prezesem to nie zobaczymy konkretnego sponsora na 2013.r takie sa realia.A resztę sobie dopowiedzcie sami
ps.Młody zapewne wie coś na temat kontraktu np.Karola i rozgłaszania wszem i wobec o zaległościach i jakie są tego konsekwencje
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
A co to jest "póka"???
mlody26 pisze:Po co mialby to mowic? Wtedy wszyscy wytylakiby mu ze cieniowal u siebie kilka meczow. "zbijal" ksm i ze ma jeszcze czelnosc gadac w prasie o zaleglosciach..
Skoro żaden z zawodników publicznie o tym nie mówi to po co bić pianę?? Adwokat jakiś czy co?
a dlaczego mialbym nie powiedziec jaka jest PRAWDA?