Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
nie wiem jaka bÄ™dzie pogoda ale mi już jest na zmiane gorÄ…co i zimno jak zobaczyÅ‚em na jakich "sprzÄ™tach" Piszcz jeździ. Troche sie teraz martwie o te baraże bo żeby je wygrać to musi pojechać CAÅA drużyna, wszyscy muszÄ… dorzucić swoje , a nie wiem czy Tomek za dużo doÅ‚oży. Ale nie ma co pÅ‚akać zobaczymy w niedziele. W koÅ„cu jak przegramy te baraże ( co nie bÄ™dzie jednak niespodziankÄ… wielkÄ…) to jakaÅ› wielka tragedia siÄ™ nie stanie, w nastÄ™pnym sezonie trzeba walczyć o awans, ale oczywiÅ›cie teraz jak jest szansa to trzeba zrobić wszystko co możliwe
pogoda dla Lublina
http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php? ... ang=0&ver=
z tego co tam narysowali to jakieś liche opady będą w sobotę a niedziela jest OK
z tego co tam narysowali to jakieś liche opady będą w sobotę a niedziela jest OK
WAŻNE ŻEBY MY ICH A NIE ONI NAS
Czarek pisze:Przeglądałem prognozy pogody i wszyscy zapowiadają przelotny deszcz. Niby nic strasznego, ale boję się powtórki sytuacji z meczu z Grudziądzem tzn. tor twardy i suchy, przygotowany na deszcz, a ten nie pada i jedziemy na betonie. Może zna ktoś jakiegoś porządnego synoptyka?
Nie ma obawy kolego. Bez polewaczki mecz siÄ™ nie odbedzie...
- WojtekF
- Szkółkowicz
Raczej przyczepny
[quote="Bimmer"] Wie ktoś na jak przygotowanej nawierzchni (twardo / przyczepnie) Zielona Góra jeździ u siebie? [/quote]
Odpowiedź. Zielonogórzanom znacznie bardziej odpowiada tor przyczepny(szczególnie Kłopotowi i Huszczy). Dla Śwista i "Okonia" nie ma większej różnicy. Oni potrafią zarówno na twardym i przyczepnym
Odpowiedź. Zielonogórzanom znacznie bardziej odpowiada tor przyczepny(szczególnie Kłopotowi i Huszczy). Dla Śwista i "Okonia" nie ma większej różnicy. Oni potrafią zarówno na twardym i przyczepnym
Re: Raczej przyczepny
WojtekF pisze:Zielonogórzanom znacznie bardziej odpowiada tor przyczepny(szczególnie Kłopotowi i Huszczy). Dla Śwista i "Okonia" nie ma większej różnicy. Oni potrafią zarówno na twardym i przyczepnym
No to "miszcze" jadÄ… na każdym torze.Przegrali walkÄ™ o mistrzostwo Polski ale i tak byli LEPSI OD POZOSTAÅYCH. CoÅ› w stylu Józków...
Kolega Wojtekf usiłuje nas wprowadzić w błąd - oj nieładnie nonono
. Zielona Góra jeździ u siebie na twardym i śliskim - to wiedzą wszędzie. W pierwszych biegach wszyscy kurczowo trzymają się krawężnika (oprócz chętnie orbitującego Kłopota). Opinie krążące o Zielonej potwierdziły się na relacjach meczów w pulsie.
naprawde bardzo fajnie ze kibice lubelscy tak mocno wierza w swoj team, pamietajcie tylko jaka my mileismy sytuacje na poczatku sezonu? okon, sp. rafal.....i nasi potrafili sie podniesc bo mamy serca z zelaza!! i tego nam nikt nie odbierze, a e-liga o pieklo przewyzsza niestety 1 lige...napewno sie pojawia ludzie z Zg choc to cala polska do przejechania, ale u nas jest jedna religia, FALUBAZ!! i dla niej wszystko!
niech wygra lepszy !!
choc ciezko bedzie koziolka awansowac!!
do zobaczenia w lublinie!
podobno ladne miasto!
HAIL!
niech wygra lepszy !!
choc ciezko bedzie koziolka awansowac!!
podobno ladne miasto!
HAIL!
podobno ladne miasto!
HAIL!
Åadne - można w centrum wydoić krowÄ™, spotkać babÄ™ w chustce sprzedajÄ…cÄ… mleko w plastikowej butelce, można też pójść do jednego z licznych koÅ›ciołów (bo innych budowli u nas nie ma) oraz wziąć udziaÅ‚ w pochodzie LPR-u.
To parafraza opinii o Lublinie jaką wystawił nam wszechwiedzący Falubazzini - pajac jakich mało..
To piekło - dzielące ekstraligę i I ligę nazywa się Lublin - bójcie się szybkie mixy;)!!!!
Ostatnio zmieniony 8 października 2004, o 13:01 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
FALUBAZ pisze: a e-liga o pieklo przewyzsza niestety 1 lige...
Ciekawe co bedziesz czuł wracając przez całą Polskę jak dostaniecie porządne lanie... Wątpię żebyście mieli sprzet od światowych tunerow, no może po za Angolem...
p.s.
Żeby zaskoczyć nasz zespół musielibyście się chyba zbliżyć do rekordu toru, a to raczej Wam nie grozi...
Ano, jestem świeżo po lekturze tego forum. Koleś wyjątkowo ćwierćinteligentny
. mieszkaniec wielkiej aglomeracji. tak sie składa że moja matka jest z Zielonej Dziury
. Bywałem wiec tam kilkakrotnie. Józkolandia wg. mnie jest fajniejszym i ładniejszym miestem (a byłem tam całe 3 tygodnie w delagacji hehe).
a zebys synu wiedzial ze mamy sprzet od swiatowych tunerow:D cos ci mowi Fleming Gravesen? widze ze nie macie koloratkowcy umiaru w swoich wypowiedziach...nie twierdze ze ZG to aglomeracja, ale do berlina mmay 190 km:D a wy do Minska?
a czy bede palkal po 1 meczu? nie bo wiem ze bedzie rew u Nas a w nim uuu to beda z becza koziolki:)
HAIL!
a czy bede palkal po 1 meczu? nie bo wiem ze bedzie rew u Nas a w nim uuu to beda z becza koziolki:)
HAIL!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
FALUBAZ pisze:a zebys synu wiedzial ze mamy sprzet od swiatowych tunerow:D cos ci mowi Fleming Gravesen? widze ze nie macie koloratkowcy umiaru w swoich wypowiedziach...nie twierdze ze ZG to aglomeracja, ale do berlina mmay 190 km:D a wy do Minska?
HAIL!
Gravesen powiadasz
Naszym sprzęt skleca pan Maniek w garażu więc może nie będzie tak źle...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
FALUBAZ pisze:a zebys synu wiedzial ze mamy sprzet od swiatowych tunerow:D cos ci mowi Fleming Gravesen? widze ze nie macie koloratkowcy umiaru w swoich wypowiedziach...nie twierdze ze ZG to aglomeracja, ale do berlina mmay 190 km:D a wy do Minska?
HAIL!
Toż ty synku prawie Niemiec...
- Łoptymista
- Trener
W Zielonej dzisiaj trochę spadło ciśnienie i nie wszyscy dobrze to znoszą.
Wypada tylko przeprosić kibiców z Lublina za to, co wypisuje Falubazzini na SB (ma już bana) i tego tu miłośnika trzeciej rzeszy - co niniejszym czynię.
Po dzisiejszym treningu na 99% pewny jest start w Lublinie Suchego. Po Okoniu prezentował się najlepiej.
pozdro
Wypada tylko przeprosić kibiców z Lublina za to, co wypisuje Falubazzini na SB (ma już bana) i tego tu miłośnika trzeciej rzeszy - co niniejszym czynię.
Po dzisiejszym treningu na 99% pewny jest start w Lublinie Suchego. Po Okoniu prezentował się najlepiej.
pozdro
WAŻNE ŻEBY MY ICH A NIE ONI NAS
FALUBAZ pisze:a zebys synu wiedzial ze mamy sprzet od swiatowych tunerow:D cos ci mowi Fleming Gravesen?
Coś tam nam mówi - to taki gość który robił silniki niejakiemu Śledziowi czy jak mu tam było.
HAIL!
Ja nie wiem czy będziesz "pałkał", ale jakbyś za głośno krzyczał "Hail" to Ciebie mogą spałkać.
- WojtekF
- Szkółkowicz
Gelo napisał: [quote]Kolega Wojtekf usiłuje nas wprowadzić w błąd - oj nieładnie nonono . Zielona Góra jeździ u siebie na twardym i śliskim - to wiedzą wszędzie. W pierwszych biegach wszyscy kurczowo trzymają się krawężnika (oprócz chętnie orbitującego Kłopota). Opinie krążące o Zielonej potwierdziły się na relacjach meczów w pulsie.[/quote]. Nie staram się wprowadzać Was w błąd. Przez wiele lat(p.w. kiedy głównym motorem napędowym klubu z Z. Góry byli wychowankiowie) tor w Z. Górze uchodził za przyczepny i dobrze nadający się do walki na dystansie. Okoń, który bardzo długo jeździł w Lesznie przywykł do jazdy na twardym torze, jednak nie wątpię, iż na torze przyczepnym też sobie poradzi. Podobnie wierzę w starego wygę Śwista. Jeśli natomiast chodzi o Kłopota, to niestety jego nienajlepsze starty sprawiają, iż tylko tor przyczepny leży mu. Reasumując: Tor przyczepny oraz tor twardy odpowiadają. Wiadomo, że tor zostanie zrobiony pod lublinian, ale jeśli będzie regulaminowy(bez dziur, jakie zrobił Czesiu Cz. w Rybniku) to uważam, iż Falubaz jest w stanie zdobyć ponad 40 punktów w Lublinie, co postawi go na uprzywilejowanej pozycji przed rewanżem. Pozdrawiam.
- WojtekF
- Szkółkowicz
KrzyÅ› napisaÅ‚ "No to "miszcze" jadÄ… na każdym torze.Przegrali walkÄ™ o mistrzostwo Polski ale i tak byli LEPSI OD POZOSTAÅYCH. CoÅ› w stylu Józków..."
I na tym między innymi polega Nasza przewaga. Okoń ze Świstem wolą tor twardy, chociaż na przyczepnym też sobie poradzą. Huszcza z Kłopotem punktują, gdy tor jest przyczepny. Trudny macie wybór. Zrobić twardy tor aby Świst, Okoń i Lee zrobili w sumie 40 punktów, czy może postawić na tor przyczepny, gdzie Huszcza z Kłopotem będą w stanie zrobić w sumie 12 punktów? Pozdrawiam
I na tym między innymi polega Nasza przewaga. Okoń ze Świstem wolą tor twardy, chociaż na przyczepnym też sobie poradzą. Huszcza z Kłopotem punktują, gdy tor jest przyczepny. Trudny macie wybór. Zrobić twardy tor aby Świst, Okoń i Lee zrobili w sumie 40 punktów, czy może postawić na tor przyczepny, gdzie Huszcza z Kłopotem będą w stanie zrobić w sumie 12 punktów? Pozdrawiam
-
borys88