sting126 pisze:Pomeczowa refleksja. Ktos przed meczem pisal, ze Hlib to juz nie ten sam Hlib co dwa lata temu. Po tym co widzialem dzis - niestety musze sie zgodzic. Nie nastapila wcale zmiana na lepsze. Pawel zdecydwowanie sie uwstecznil w e-lidze. Szkoda. Nadal bardzo go lubie jako zawodnika, ale w jego jezdzie nie widac juz tego "blysku"... Mam nadzieje,ze wkrotce to sie zmieni.
To pisałem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy
podobnie jak i to że "we dwóch meczu nie wygrają"
No i się pomyliłem, bo nawet 2 zawodników nie mieli
Co do Hliba to lokalnie mnie cieszy że już nie jest takim pewniakiem jak parę lat temu, ale globalnie bardzo żałuje że tak się potoczył jego sportowy "rozwój". Choć po próbie toru w wykonaniu "peryskopa" liczyłem że może coś ze starej jazdy nam pokaże, ale się przeliczyłem
BTW to samo niestety dotyczy Kołodzieja, tyle jadu w jeździe oby ww raiderów było, a teraz .... ?
Co do nastÄ™pnych meczy, to punkty u siebie robimy na GdaÅ„sku i GKMie, na wyjazdowe raczej nie ma co zbytnio liczyć, choć w sporcie na szczęście nie ma pewniaków. Åatwiej wg mnie bÄ™dzie coÅ› ugrać w "zagotowanym" Ostrowie niż kartoflisku (pyrowisku?