Rusek pisze:To że nie ma rezerwowego seniora to faktycznie nie do przyjęcia raczej. Także zapewne ktoś jeszcze dojdzie, ale nie będzie to nikt znaczący. Kto jest jeszcze wolny i tak realnie nadający się na rezerwowego?
Andreas Lyager
Rusek pisze:To że nie ma rezerwowego seniora to faktycznie nie do przyjęcia raczej. Także zapewne ktoś jeszcze dojdzie, ale nie będzie to nikt znaczący. Kto jest jeszcze wolny i tak realnie nadający się na rezerwowego?
mema pisze:Rusek pisze:To że nie ma rezerwowego seniora to faktycznie nie do przyjęcia raczej. Także zapewne ktoś jeszcze dojdzie, ale nie będzie to nikt znaczący. Kto jest jeszcze wolny i tak realnie nadający się na rezerwowego?
Andreas Lyager
Perez pisze:Info 100% KMO?
Gelo pisze:Nie ma co się oszukiwać. Ta karuzela została spieprzona. Nie ma nikogo z 20-tki światowej i opinie kuluarów "będziesz zadowolony" można włożyć między bajki. Ja nie jestem zadowolony. Co teraz? Tor plus sprzęt. Ale co dalej? Pachnie to sromotną klęską nawet jakby to zwalać na sport i że wszystko jest możliwe. Nasi chłopcy muszą się wznieść na wyżyny swoich możliwości żeby coś z tego było.
rafir pisze:Gdyby udało się nie spaść, to za rok będzie lepiej. Tylko jak to zrobić i kosztem kogo...
na papierze tak. Ale jeszcze nie przegraliśmy żadnego wyścigu. Zresztą co nam innego zostaje jak wierzyć w naszych chłopaków i liczyć na cud?kondzio78 pisze:Gelo pisze:Nie ma co się oszukiwać. Ta karuzela została spieprzona. Nie ma nikogo z 20-tki światowej i opinie kuluarów "będziesz zadowolony" można włożyć między bajki. Ja nie jestem zadowolony. Co teraz? Tor plus sprzęt. Ale co dalej? Pachnie to sromotną klęską nawet jakby to zwalać na sport i że wszystko jest możliwe. Nasi chłopcy muszą się wznieść na wyżyny swoich możliwości żeby coś z tego było.
Teorie że obronimy się torem i sprzętem do ktorego dostęp mają taki sam jak w tym roku można sobie w bajki wsadzić. Będzie to tak wygladać jak w meczu z Wybrzeżem. Oklep od drugiej serii.
bartollo pisze:Raczej to wyglada na to ze Sledz uciekl z tonacego okretu.
Tomasz Dryła pisze:I najważniejsze – Motor w sezonie 2019 nie przegrał jeszcze żadnego meczu. Oczekiwanie, napięcie, dreszcz emocji przed inauguracją, odliczanie dni do tego, na co całe Miasto czekało 24 lata – to jest wielka radość, o której Lublin tak długo marzył. To powinien być najbardziej radosny czas od ćwierćwiecza! Niezależnie od tego, czy Motor zadomowi się w Ekstralidze na sto lat, czy spadnie po roku – po jaką cholerę uprzykrzać Lubelakom ten magiczny, wytęskniony czas? Podobną radość przeżywano niedawno w Tarnowie, Grudziądzu i Rybniku. Motor będzie walczył! I dajmy mu walczyć. Na torze, a nie w jakichś bzdurnych artykułach. Mocno wierzę, że Kibice udowodnią, jak bardzo kochają ten sport. I że będą zawsze z drużyną. Że docenią charaktery, waleczność i oddanie swoich Zawodników.