Z moich obserwacji wynika, że I liga pod tym względem zdecydowanie góruje nad Ekstraligą. Dotychczas w tym sezonie byłem na wszystkich meczach naszej drużyny oprócz Gorzowa (ale tam nasi kibice zostali przyjęci "po staropolsku"InDorka pisze:Bardzo dobre wrazenie poza tym robilo mieszanie sie kibicow obu druzyn.Gdyby taka atmosfera panowala na kazdym meczu,moznaby otwierac klodki do klatek na meczach zuzlowych.
TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wow!
Jak po 13 biegu zobaczyle wynik na SF to az lezka mi sie w oku zakrecila... No rewelacja chlopaki, i wielki zal, ze znow opuscilo mnie takie balowanie
Wyniki mowia same za siebie, wiec komentarze sa zbedne. Oby tak dalej, a 5 miejsce w naszym zasiegu
Czy ma ktos moze jakies fotki z meczu? Chociaz troche chcialbym poczuc ta atmosfere... Pozdrowienia
Jak po 13 biegu zobaczyle wynik na SF to az lezka mi sie w oku zakrecila... No rewelacja chlopaki, i wielki zal, ze znow opuscilo mnie takie balowanie
Czy ma ktos moze jakies fotki z meczu? Chociaz troche chcialbym poczuc ta atmosfere... Pozdrowienia
MOTORLUBLIN
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mimo że jestem świeżo po operacji kolana i ciągle chodzę o kulach to strasznie bym żałował gdybym tego meczu nie obejrzał. Po prostu mistrzostwo świata w wykonaniu chłopaków !
Ale ja bym mimo wszystko trochę ostudził ten hurraoptymizm. Jeszcze niedawno na forum były płacze i żale, że żużel w Lublinie się rozpadnie. A teraz co ? Po dwóch dobrych meczach w wykonaniu TŻtu sytuacja zmieniła się diametralnie. Pierwsza czwórka ? Zwycięstwo w Ostrowie ?
Heh. Bądźmy realistami. Mimo, że Ostrów nie jedzie jakoś wyjątkowo dobrze w tym sezonie to jednak są drużyną dużo lepszą niż Gniezno. A z nami będą jechać z nożem na gardle i w 100% zmotywowani, bo już na więcej wpadek sobie pozwolić nie mogą. Czy aby na pewno nie wymagacie zbyt dużo od naszych zawodników ? Niech utrzymają dla nas I ligę to będziemy im cholernie wdzięczni. W klubie bieda, kibiców na stadionie też nie ma jakoś oszałamiająco dużo, a więc przypuszczam że w klubowej kasie też się nie przelewa. Jednak jeśli starczy tej kasy na remonty silników dla chlopaków to wierzę, że tak ambitnie jeżdżący sprawią jeszcze nie jedną niespodziankę w tym sezonie. Teraz cała nadzieja w tym, że znajdą się jacyś darczyńcy i zainwestują w ten klub, bo chłopaki pokazują, że jeździć potrafią.
Aha.. jeszcze chciałem tylko dodać, że w życiu bym nie przypuszczał, że Dawid będzie jeździł tak jak teraz. Chyba idzie w ślady ojca. Dobry start, szybki sprzęt i jazda do przodu
Brawo Dawid 
Ale ja bym mimo wszystko trochę ostudził ten hurraoptymizm. Jeszcze niedawno na forum były płacze i żale, że żużel w Lublinie się rozpadnie. A teraz co ? Po dwóch dobrych meczach w wykonaniu TŻtu sytuacja zmieniła się diametralnie. Pierwsza czwórka ? Zwycięstwo w Ostrowie ?
Aha.. jeszcze chciałem tylko dodać, że w życiu bym nie przypuszczał, że Dawid będzie jeździł tak jak teraz. Chyba idzie w ślady ojca. Dobry start, szybki sprzęt i jazda do przodu
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Meczyk bardzo udany. Akcje w pierwszych biegach Piszczyka i Trumny, którzy poszli na łokcie w pierwszym łuku rewelacyjne. Klimek przewożący "jockera" - bezcenne. Z gości zawiódł na pewno Ferian.
Muzyka dopasowana bardzo dobrze, jak najbardziej wpasowana w klimat (a w momencie gdy przeszkadzała, była przyciszana). "Szkocja" (tak się zastanawiałem kiedy będzie u nas na meczu) również wyszła bardzo fajnie. Podsumowując zabawa na stadionie przednia. Szkoda, że frekwencja nie była większa. Brawa dla "Kangura" za zastrzyk finansowy. Może ta wygrana podziała na innych sponsorów i władze miasta.
Ps.Niebieskie kartoniki oczywiście najlepsze.
W tym roku niestety nie byłem w TQ na spotkaniu Stal & Motor.. .
A więc pozdrowienia dla "Stalowców". Ostrów przegrał dziś u siebie, więc e-liga wasza. 
Muzyka dopasowana bardzo dobrze, jak najbardziej wpasowana w klimat (a w momencie gdy przeszkadzała, była przyciszana). "Szkocja" (tak się zastanawiałem kiedy będzie u nas na meczu) również wyszła bardzo fajnie. Podsumowując zabawa na stadionie przednia. Szkoda, że frekwencja nie była większa. Brawa dla "Kangura" za zastrzyk finansowy. Może ta wygrana podziała na innych sponsorów i władze miasta.
Ps.Niebieskie kartoniki oczywiście najlepsze.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
jeżeli ktoś ma to prosze napisać czasy wyścigów
Dj_Korgi pisze:jeżeli ktoś ma to prosze napisać czasy wyścigów
w relacji na syfach masz
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=201462

Kalhorn pisze: W tym roku niestety nie byłem w TQ na spotkaniu Stal & Motor.. .A więc pozdrowienia dla "Stalowców". Ostrów przegrał dziś u siebie, więc e-liga wasza.
Dziś imprezowaliśmy z Gorzowiakami głównie przed meczem bo byli w LBN juz od rana
Ale impreza była przednia jak zawsze.
Pozdrowienia dla wszystkich Stalowców, po raz kolejny potwierdziło sie że Gorzów ma rewelacyjnych kibiców.
Stal i Motor eeeoooooo
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Piekne byly te oklaski calego stadionu tak jak narzucał fan klub, coraz szybciej, i ten okrzyk kto nie klaszcze ten z Rzeszowa
Fajnie byloby to zobaczyc na zapisie video na youtube.com:)
-
jataman22
Dawid Stachyra czy Grzegorz Knapp ??
D. Stachyra czy G. Knapp ??????????????????
Niesamowity mecz, niesamowite emocje z pięknym happy endem.
Przed meczem mówiłem, komplet Stachyry, Trumna się przełamie i obstawiam 55:35. Wiele się nie pomyliłem.
Co do spikera, koleś jest za***bisty!!!!!!!!! Przy poprzednim to jest po prostu niebo. Umie rozruszać kibiców i te super teksty typu "TŻ-Szwecja 25:17" i cały stadion w smiech. Niesamowite to było i rozbawiło publikę, a jak sie pomylił to śmiał się sam z siebie, jak dla mnie koleś 1 klasa i powinien zostać za podwójstą stawkę! Jak bedzie chciał potrójną to sam się dorzucę! Akcja typu Ferjan zdobywał podwójne punkty, mozecie państwo wpisać do programów 2 razy zero albo dwa zera
no kosmos koleÅ›
Zapytam jeszcze raz Dawid Stachyra czy Grzegorz Knapp ????????

D. Stachyra czy G. Knapp ??????????????????
Niesamowity mecz, niesamowite emocje z pięknym happy endem.
Przed meczem mówiłem, komplet Stachyry, Trumna się przełamie i obstawiam 55:35. Wiele się nie pomyliłem.
Co do spikera, koleś jest za***bisty!!!!!!!!! Przy poprzednim to jest po prostu niebo. Umie rozruszać kibiców i te super teksty typu "TŻ-Szwecja 25:17" i cały stadion w smiech. Niesamowite to było i rozbawiło publikę, a jak sie pomylił to śmiał się sam z siebie, jak dla mnie koleś 1 klasa i powinien zostać za podwójstą stawkę! Jak bedzie chciał potrójną to sam się dorzucę! Akcja typu Ferjan zdobywał podwójne punkty, mozecie państwo wpisać do programów 2 razy zero albo dwa zera
Zapytam jeszcze raz Dawid Stachyra czy Grzegorz Knapp ????????
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
jataman22 pisze:Zapytam jeszcze raz Dawid Stachyra czy Grzegorz Knapp ????????![]()
![]()
![]()
![]()
Poniewaz ja nie wdawałem sie wczesniej w te spekulacje wiec pozwole sobie odpowiedziec na to pytanie:) Biorac pod uwagę skutecznosc to wiadomo ze odpowiedz pada ze zawodnik ktory wykrecił czysty komplet z mała pomocą złosliwosci rzeczy martwych, ale trudno zapomnieć jak piekne widowiska dla kibicow tworzył Grzegorz Knapp m.in. w meczach ze Stala Gorzów, niejednokrotnie prezentujac piekne akcje na ostatnim wirazu (tego sie nie zapomina).
Tak wiec osobiscie bardzo sie ciesze ze rozwinął nam sie tak pieknie Dawid Stachyra stajac sie naszym liderem. Podobnie jak ciesze sie z postawy jaka zaprezetnował Sebastian Trumniski. Jesli chodzi o Grzesia Knappa był on mocnym punktem naszej drugiej linii. Dawid Stachyra po nierownym poczatku sezonu wyrasta nam na lidera druzyny obok Darka Sledzia. Bardzo mi sie podobała wielka radosc z jazdy jaka dzis prezentował Dawid.