53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
Krosno do boju
1) jest taka opcja jak "edytuj"
2) w pierwszym wpisie 53:36, a za chwile juz 60:30...
3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke
Krosno Krosno pisze:3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke- grzesieck[/b][/color]
Krosno Krosno pisze:Hej wszystkim Ja typuje 53-36 do Krosna oczywiscie
na naszym toze nie powinien nikt wygrać jedynie Gorzów i Ostrów mogą zawalczyć ale nie powiedziane ze z sukcesem.
ale nie Lublin
istred pisze:Krosno Krosno pisze:3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke- grzesieck[/b][/color]
Oczywiście, że usuwać. Usuwaj wszystkie tego typu posty bez pytania !
Możesz banować ?
Bodi pisze:taki małe porównanie
obcy
Ferjan - Jensen teoretycznie lepszy jest Jensen(wieksze "sukcesy" w GP) ale własny tor jesli Ferjan potrenuje wczesniej wyrównuje szanse między nimi.
liderzy
Szmid, Wilk - Piszcz, Franków p znowu lepsi lublinianie. Ale tor w Krosnie zaciera róznice między nimi, bo i Szmid i Wilk wiedzą doskonale gdzie śmigać po naszym torze i jak sie przełożyć do niego. W ogólnym rozrachunku moga by lepsi krosnianie o 3,4 punkty
druga linia
Lukaszewicz, Slaczka(Baran) - Pietraszko, Jeleniewski - trudno wyrokowac. Pietraszko jak trafi ze sprzetem moze byc liderem i zamieni sie z punktami z Frankowem ale niewazne. Jeleniewski podobno wymiata na naszym torze - ja chodze na kazde zawody w Krosnie i jeszcze nie widzialem Jelenia zeby wymiatal. Ostatni start el. MPPK cieniowal niesamowicie. Jezdzil tez w el do jakiesj imprezy juniorskiej i zdobyl 13 punktów ale juniorskie sciganie to nie liga. W lidze u nas jezdzil dawno wiec jego forma jest niewiadoma. Lukaszewicz w tamtym sezonie byl naszym liderem teraz ma byc silnym punktem drugiej lini, znajac Tomka poradzi sobie i w kazdym meczu w krosnie jest w stanie 8,9 punktów trzasnac. Slaczka jak bedzie mial poczatek jak w ubieglym roku to bedzie tragedia dla nas, ale Slaczka z forma moze byc grozny nawet dla Jensena i Piszcza. przy dobrych wiatrach nasi moga byc na tych pozycjach lepsi o 3,4 punkty
juniorzy
Spiewanek ,Prucnal(beben) - Kepa, Wrona(balabuch) - nawet jesli lubiln sciagnie jakiegos juniorka w ostatniej chwili i tak nie bedzie lepszy od spiewanka bo takowych na rynku nie ma. Tak wiec mamy Spiewanka i potem klopot bo prucnal i beben nie gwarantuja zdobyczy punktowych, ale patrzac na juniorkow lublina to maja choc cien szansy pokonac ich. Kepa to melodia przyszlosci chyba sobie nie poradzi na trudnym czarnym torze.
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
53-36 !!!
Krosno do boju
[color=red]
1) jest taka opcja jak "edytuj"
2) w pierwszym wpisie 53:36, a za chwile juz 60:30...![]()
3) usuwac takie wpisy?pytam bo nie chce byc oskarzony o samowolke- grzesieck
halu_uche pisze:Hmm kolego korzeń. Narzekasz na nas, że naszych wywyższamy, a sam to samo robisz ze swoimi. Według tego co napisałeś to mecz zakończy się wynikiem 20-70 dla TŻ-u.
Po pierwsze nie znasz zbyt dobrze tego co się dzieje w Krośnie, więc nie mów takich rzeczy o Rafale Wilku, bo akurat na swoim torze to on na pewno będzie liderem, albo jednym z liderów. Wystarczy zobaczyć na wyniki jego z turniejów rozgrywanych w Krośnie w ubiegłym roku (m.in. I msc. w Pucharze Prezydenta). Natomiast jedynie pochwaliłeś Śpiewanka, a według mnie w juniorach właśnie lublin może przynajmniej toczyć wyrównaną walkę za sprawą Kacpra Kępy. A jeśli chodzi o obcokrajowca to ja będę nadal przystawał przy tym, że Ferjan będzie w tym meczu lepszy od Jespera B. Jensena. Przekonasz się 3 kwietnia lub w późniejszym terminie.
Snys pisze:http://www.przegladzuzlowy.pl/news_kros ... 1089880421
Obecne foty stadionu w Krosnie. Nieciekawie jak narazie
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:To ja juz wole nasz stadion...jakis taki bardziej przytulny.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kdsz pisze:Cooper pisze:To ja juz wole nasz stadion...jakis taki bardziej przytulny.
Nie sposób się nie zgodzić, przecież na naszym stadionie mamy:
- śliczne kraty
- uroczy goły beton
- sympatyczną i kolorową blachę reklamową na drugim wirażu
- ultranowoczesny budynek klubowy
- pojemną i cieplutką stodołę przy prostej startowej
Sielanka