Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#301 Postautor: Gość » 3 października 2004, o 23:35

Odliczanie czas zacząć :

----------- 6 DNI ------------

łukasz

#302 Postautor: Å‚ukasz » 4 października 2004, o 14:26

Bimmer pisze:
łukasz pisze:piszczyk w tamtym roku mial podobna kontuzje,wiec sobie przypmnijcie ile sie kurowal!!!

W nadgarstku kości do złamania jest pod dostatkiem. Piszcz miał pecha, łamiąc jedną z najbardziej upierdliwych - łódeczkowatą. Jest to miejsce słabo ukrwione, przez co długo się zrasta. Poza tym, podczas rekonwalescencji łamie się wciąż na nowo.

zgoda ale ja np nie wiem jaka kosc ma zlamana suchy i dlatego pisalem ze nie wiadomo kiedy pojedzie

Zygfryd

#303 Postautor: Zygfryd » 4 października 2004, o 15:11

Niech Falubaz i Motor jadą w barażach w najsilniejszych składach. Tego Wam życzę ! Nie znoszę kontuzji, defektów itp. fuksów.

foremniak

#304 Postautor: foremniak » 4 października 2004, o 15:36

a teraz coś z innej beczki ! Temat ten juz niejednokrotnie był poruszany , niemniej jednak trzeba dotrzeć do prawdy 8) Oto informacja dotycząca naszego stadionu zaczerpnięta z oficjalnej strony MOTORU LUBLIN http://www.motorlublin.com :

Wymiary
102x78 m.
Pojemność
ok.18 tyÅ›.

Miejsca siedzace
ok.500
całkowicie się z tym zgadzam !

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#305 Postautor: Kaka » 4 października 2004, o 15:46

foremniak pisze:a teraz coś z innej beczki ! Temat ten juz niejednokrotnie był poruszany , niemniej jednak trzeba dotrzeć do prawdy 8) Oto informacja dotycząca naszego stadionu zaczerpnięta z oficjalnej strony MOTORU LUBLIN http://www.motorlublin.com :

Wymiary
102x78 m.
Pojemność
ok.18 tyÅ›.

Miejsca siedzace
ok.500
całkowicie się z tym zgadzam !

Jaki by nie byl nasz stadion, wazne zeby w niedziele byl pelny :wink: pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Stiv

#306 Postautor: Stiv » 4 października 2004, o 17:31

to juz pewne

JEDZIEMY Z LEE

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#307 Postautor: Gelo » 4 października 2004, o 18:00

Stiv pisze:to juz pewne

JEDZIEMY Z LEE

pozdrawiam

kurcze co za zaskoczenie.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#308 Postautor: Jinxsior » 4 października 2004, o 18:36

A to niedobry Lee ujawnil WSZYSTKIE nasze sekretne dziury i pulapki w torze :lol: :lol:
Chyba nas juz nie kocha.

KrzyÅ›
Junior

#309 Postautor: KrzyÅ› » 4 października 2004, o 18:36

No to Lee zna tajniki lubelskiego toru :lol: śmieszne bo u nas jeździ się tylko jedną ścieżką...Mam nadzieję że Zielona i ich Angol bedzie w taki sam sposób uziemiona jak Józki...

KrzyÅ›
Junior

#310 Postautor: KrzyÅ› » 4 października 2004, o 18:46

Bimmer pisze:
Krzyś pisze:Mam nadzieję że Zielona i ich Angol bedzie w taki sam sposób uziemiona jak Józki...

Masz nadziejÄ™? Nie wierzÄ™... ;)

Dzisiaj ładna pogoda więc i odmiana w czlowieku... Napiłem sie Beherowki, przeczytany wywiad z Prezydentem, wypowiedź Lee i od razu wiara w nasz zespół...

FALUBAZ

#311 Postautor: FALUBAZ » 4 października 2004, o 18:53

W jakiej cenie sa bilety i program w Lublinie?
Z gory dzieki.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#312 Postautor: Prymus » 4 października 2004, o 18:58

FALUBAZ pisze:W jakiej cenie sa bilety i program w Lublinie?
Z gory dzieki.

Ulgowy 11, normalny 16. Program 2.
Obrazek

borys88

#313 Postautor: borys88 » 4 października 2004, o 19:00

Normalny - 16 zł
Ulgowy - 11 zł
Trybuna kryta z krzesełkami - 25 zł :lol:
Program - 2 zł

Geest
Senior

#314 Postautor: Geest » 4 października 2004, o 19:03

jednej swojej druznie - Panterom - juz Lee podlozyl swinie, a raczej sledzia, ktorego ponoc osobiscie rekomendowal. moze wiec czas 'pomoc' kolejnemu zespolowi, tym razem w kwestii znajomosci toru? :twisted:

FALUBAZ

#315 Postautor: FALUBAZ » 4 października 2004, o 19:07

hm
To na pozostalej czesci stadionu nie ma miejsc siedzacych?

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#316 Postautor: Prymus » 4 października 2004, o 19:12

FALUBAZ pisze:hm

Nieeeeeeee.... SÄ…! :lol:
Takie strasznie szerokie.... betonowe....
Obrazek

KrzyÅ›
Junior

#317 Postautor: KrzyÅ› » 4 października 2004, o 19:21

FALUBAZ pisze:hm

Przestańcie już z tą analizą tego co bedziecie mieć pod tylkami na meczu. Podejrzewam że większośc z Was bedzie tak nabuzowana że nie sprawi Wam różnicy czy będziecie siedzieć, stać, czy leżeć itd... Może dla Jegomości z Zielonej jeszce zamówić podgrzewane siedzenia?

p.s.
Na zachodzie siedzi się na trawie i ludzi dobrze się bawią wiec nie srajcie żarem...że dostaniecie wilka...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#318 Postautor: istred » 4 października 2004, o 19:36

Krzysiu jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej nic nie pisz, bo tego nie da się czytać. Czlowiek nie moze sie juz spytac czy mamy krzeselka na stadionie ?
Ja uwazam tych "nabuzowanych" kibicow zielonogorskich za bardzo sympatycznych, ich wypowiedzi sa wywazone i przede wszystkim nie napinają się, a po meczu z Jóźkami to spora ulga.
Pozdrowienia dla kibiców Falubaza, zapraszamy do Lublina 10 października!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#319 Postautor: Gelo » 4 października 2004, o 19:38

Geest pisze:jednej swojej druznie - Panterom - juz Lee podlozyl swinie, a raczej sledzia, ktorego ponoc osobiscie rekomendowal.

podłożyl nawet dwie - obie okazały się totalnym niewypałem ;)

spedway fan holigans

#320 Postautor: spedway fan holigans » 4 października 2004, o 19:53

dajcie mi namiary na wywiad z lee
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Awatar użytkownika
art2

#321 Postautor: art2 » 4 października 2004, o 22:51

Krzyś pisze:No to Lee zna tajniki lubelskiego toru :lol: śmieszne bo u nas jeździ się tylko jedną ścieżką...Mam nadzieję że Zielona i ich Angol bedzie w taki sam sposób uziemiona jak Józki...

Pacz Pan, pisałem tu jakies pare miesiecy temu i jakos to inaczej wszystko wygladalo. Nic nik do mnie nie mial, ze z Zielonej czy co tam, Lee bohaterem był a teraz 'Angol' i ogólna tyrka.

Normalen jest to, że Zielona jest za FALUBAZEM a Lublin za MOTOREM, ogólnie bez przypału :!:
Faworytem jest Zielonka ale nik nie moze powiedziec, że to my wygramy na 100% wynik i sprawa awansu bedzie znana 17 pazdziernika :!:

Ja życze jak najlepiej naszym zespołom. wiela nas łączy :!: A kto wygra :?: oby lepszy, bo mam juz dosc tego całego krętactwa w naszym zuzlu
:twisted:
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

GG:1122697

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/

meesha
Trener
Kontakt:

#322 Postautor: meesha » 5 października 2004, o 10:24

Wczoraj przejeżdzałem niedaleko Zielonej Góry i dało się tam wyczuć atmosferę niepewności a nawet strachu przed meczami barażowymi :wink: Zbliżają się te ciężkie dni kiedy rozum podpowiada co innego a serce co innego. Ja już nawet nie wiem czy chcę, żebyśmy do tej Ekstraligi wchodzili, chociaż miło by było zobaczyć w Lublinie speedway z najwyzszej półki po 10 latach oglądania miernoty. Problem w tym, że my sami od tej miernoty niewiele odstajemy (oj, chyba mi się dostanie). Sportowo (przy całym szacunku dla naszych zawodników) i organizacyjnie (sprzęt, stadion) jesteśmy lata świetlne od Ekstraligi. A nawet jeśli znajdzie się wielki sponsor i ściągnie do Lublina armię zaciężną choćby i najlepszych polskich żużlowców, to nie wiem czy będę takiej drużynie jakoś mocno kibicował. Chociaż myślę, że jak jest szansa to trzeba ją jednak wykorzystać, a później ... jakoś to będzie :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

ermen
Zawodowiec

#323 Postautor: ermen » 5 października 2004, o 11:03

Art napisał
Ja życze jak najlepiej naszym zespołom. wiela nas łączy :!: A kto wygra :?: oby lepszy, bo mam juz dosc tego całego krętactwa w naszym zuzlu

Jestem tego samego zdania. Niech wszystko roztrzygnie siÄ™ w sportowej walce, a nie przy zielonym GKSÅ»-towskim stoliku.
Pozdro dla Ciebie Art i wszystkich kibiców z Zielonej Góry.
Zapraszamy do Lublina!

radzio_

#324 Postautor: radzio_ » 5 października 2004, o 13:19

oj gadanie trzeba wygrać i tyle, po co wogole grać jak sie nie mysli o wygranej !!!!!! wygramy chociaż dlatego ze nikt w nas nie wierzy no poza nami samymi :) a jak wygramy to moze i "swieczki" zabłysną nad zygmuntowskimi, nie ma zadnego gadania, mecz wygramy my i w kozim grodzie znowu będą jezdzili najlepsi !!!!!!

pozdro

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#325 Postautor: Maxx » 5 października 2004, o 13:37

Gdyby Karlsson był w swojej najlepszej dyspozycji sprzed kilku miesięcy to mógłbym śmiało obstawiać jego wygrane z Lee. A tak temat wcale nie jest prosty bo ani jeden ani drugi nie błyszczy. Biorąc jednak pod uwagę "ciężar gatunkowy" spotkań barażowych, można przypuszczać, że Lee przygotuje się jak należy. A gdy dodamy do tego to co prezentował na naszym torze, to można mieć uzasadnione obawy.
Lee co prawda ostatnio nie błyszczy, ale liga to nie GP.
Uważam, że o naszej sile w niedzielnym meczu stanowić będą Knapp, Piszcz, Trumiński i Jeleń.
Chciałbym byc mile zaskoczony postawą Franka i Petera, ale w mojej ocenie są to w tej chwili dwa najbardziej niepewne punkty w naszym zespole. W meczach z tak silnym rywalem jak Zielonka musi jechać cały zespół i równo punktować.
Wierzę, że wygramy, i życzyłbym sobie i nam wszystkim, żebyśmy po 15 biegu mogli wpisać w programy końcowy rezultat przynajmniej taki jak po ostatnim meczu z józkami... :twisted:

Pozdrowienia dla kibiców z Zielonej Góry!