Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#276 Postautor: jas » 10 września 2005, o 05:10

Talib pisze:I tak na marginesie, to nieważne kto jeździ w drużynie, ważne kto nią kieruje... :wink:

no tosmy pojezdzili :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#277 Postautor: auganoff » 10 września 2005, o 10:16

Gawrzyk pisze:Po co Dymy czy inne Knappy. Założenie jest proste - podstawowym zawodnikiem ma zostać J. Mordel :wink:

Gawrzyku, to byłoby śmieszne, gdyby nie obawa, że to nie jest wcale żart :wink:

lucki73
Kontakt:

#278 Postautor: lucki73 » 10 września 2005, o 11:45

Bimmer pisze:O składzie na 2006 można i trzeba gadać, tymczasem wynik finansowy tego sezonu to czarna rozpacz. Pokaźny debet nowy dyrektor planuje pokryć z przychodów z turnieju indywidualnego i to jest kolejna czarna rozpacz, bo śmierdzi nieznajomością tematu.
Mam bardzo poważne obawy co do kolejnego sezonu. Po pierwsze, czy wystartujemy. Po drugie, w której lidze. A dopiero po trzecie - w jakim składzie.

To z jakim wynikiem finansowym opuścił okręt MS Motor Lublin kapitan i manager w jednej osobie Jarosław Siwek? Jakie mamy zadłużenie dzięki tej rozsądnej polityce? (nie szastania pieniędzmi) Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?

z góry dziękuję
lucki73

Awatar użytkownika
Gemeran

#279 Postautor: Gemeran » 10 września 2005, o 11:47

Uważam że dobrym kandydatem do jazdy w TŻ jest Kościuch. Mimo poważnej kontuzji pod koniec sezonu trochę punktów w ekstralidze przywoził. Jest młody, rozwija się, więc w przyszłym roku mógłby całkiem solidnie w I lidze punktować. Trzeba ryzykować, powiedzmy sobie szczerze, że nikt o wielkiej renomie do nas może nie przyjść. Może to Kościuch okazałby się strzałem w dziesiątkę.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#280 Postautor: Cooper » 10 września 2005, o 11:53

-Nowy-Lucki73- pisze: Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?

z góry dziękuję
lucki73

A niby dlaczego mialby ktos to robic? Czy poza faktem, ze bedziesz mial kolejne podstawy (watpliwe) do swoich bezsensownych wywodow okraszonych wrzutami w kierunku odchodzacej ekipy cos to zmieni? Wylozysz z wlasnej kieszeni i pokryjesz roznice?

P.S. Z tego co mi wiadomo Dyr. Siwek nie opuscil okretu, tylko mostek kapitanski.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

lucki73
Kontakt:

#281 Postautor: lucki73 » 10 września 2005, o 12:06

Cooper pisze:

z góry dziękuję
lucki73

A niby dlaczego mialby ktos to robic? Czy poza faktem, ze bedziesz mial kolejne podstawy (watpliwe) do swoich bezsensownych wywodow okraszonych wrzutami w kierunku odchodzacej ekipy cos to zmieni? Wylozysz z wlasnej kieszeni i pokryjesz roznice?

P.S. Z tego co mi wiadomo Dyr. Siwek nie opuscil okretu, tylko mostek kapitanski.

Ty Kuper zakochałeś się we mnie, że odpowiadasz prawie na każdy mój post swoim wpisem?

G***o Cię obchodzi po co mi te dane. Chciałbym je opublikować w Newsweeku.

ukłony
lucki73

PS. Kuper, nie przesadzaj proszę z tym tytułowaniem. To nie Premier, Prezydent czy Marszałek. Tego tytułu J.Siwek nie zatrzymał dożywotnio.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#282 Postautor: $korzen$ » 10 września 2005, o 12:39

lucki73 pisze:G***o Cię obchodzi po co mi te dane. Chciałbym je opublikować w Newsweeku.

ukłony
lucki73

Moze chlopakowi zbrzydly twoje zalosne, matematyczne wyliczenia ? Troche Kultury :?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#283 Postautor: Cooper » 10 września 2005, o 13:01

lucki73 pisze:
Cooper pisze:

z góry dziękuję
lucki73

Ty Kuper zakochałeś się we mnie, że odpowiadasz prawie na każdy mój post swoim wpisem?

ukłony
lucki73

PS. Kuper, nie przesadzaj proszę z tym tytułowaniem. To nie Premier, Prezydent czy Marszałek. Tego tytułu J.Siwek nie zatrzymał dożywotnio.

A ja Ciebie Alfonso-Nowy-Laki prosze Cie, pisz poprawnie mojego nicka, bo nie wiem, czy zauwazyles, ale jest od poczatku taki sam i mozna bylo sie juz nauczyc wklepywac w klawiature poprawne literki.

P.S. Bardzo Cie rozczaruje, jesli powiem Ci, ze sie w Tobie nie zakochalem? Dalej biedaku, bedziesz musial placic za milosc?

P.S.2 Nie wydaje mi sie, zeby ktokolwiek chcial wydrukowac cokolwiek Twojego, nawet Newsweek. Predzej napisza o Tobie w rubryce "A to Polska wlasnie".

Pozdrawiam C-O-O-P-E-R
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#284 Postautor: stefanzdzialek » 10 września 2005, o 13:02

Ludzie, nie kłućcie się. Przecież Gawrzyk napisał że Jurek Mordel poprowadzi nasz okręt do bram ekstraligi w przyszłym sezonie.
Tacy zawodnicy jak Jerzy przywracają mi wiarę w człowieka. Nie chce nic za podpis pod kontraktem, nie strajkuje za zaległe pieniądze , nie przykuwa się do grzejników, utrzymuje przy życiu stadionowy bar, przywozi komplety punktów na zawołanie (0,0,0) kiedy go tylko poprosić. Bez niego ten klub już dawno by umarł. A on trwa.
Ale skąd wziąć jeszcze pięciu takich filantropów by skompletować skład ??? - To już zadanie dla nowych władz.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#285 Postautor: DonKamizi » 10 września 2005, o 13:14

lucki73 pisze:To z jakim wynikiem finansowym opuścił okręt MS Motor Lublin kapitan i manager w jednej osobie Jarosław Siwek? Jakie mamy zadłużenie dzięki tej rozsądnej polityce? (nie szastania pieniędzmi) Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?

z góry dziękuję
lucki73

Pytasz o sumę zaległości, które klub wisi zawodnikom, majstrowi,itp....??
Czy a brak kasy, która powinna być w klubie a jakoś wyparowała....??

To pierwsze jest około 3 razy większe od drugiego....burdel w papierach jest taki, że można się tylko złapać za głowę.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#287 Postautor: luCas » 10 września 2005, o 13:56

Jakie mamy zadłużenie dzięki tej rozsądnej polityce?

kolego lucky (choc powinno byc unlucky :twisted: ) specjalnie dla Ciebie garsc statystyk przedstawiajacych aktualne zadluzenie Towarzystwa Zuzlowego Sipma Lublin w sezonie 2005 wzgledem Baru Stadion, wynikajace z nieterminowego uiszczania rachunkow za konsumpcje i pobierania artykulow na tzw zeszyt/kreche. Prosze bardzo:
Lp. artykul jednostka Ilosc cena jedn (zl)
1 Cygaro kubanskie szt 3 :cry: 10
2 Piwo perla beczka litr 35 :twisted: 6
3 Papierosy popularne op 40 4
4 Piwo Perla 0.5l but 150 2.25
5 Ogorek malosolny szt 30 0.50
6 Wodka Polowa 0.5l but 10 9.99

Jesli Ci sie nudzi to mozesz obliczyc srednia dzienna/miesieczna czy jaka tam chcesz
Licze na publikacje tych danych w Newsweeku.... :mrgreen: Co najdziwniejsze wiekszosc artukulow widnieje pod tym samym nazwiskiem :twisted:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#289 Postautor: DonKamizi » 10 września 2005, o 16:08

Gawrzyk pisze:
DonKamizi pisze:Czy a brak kasy, która powinna być w klubie a jakoś wyparowała....??

Napisz co wiesz - czyli jasno - KTO I ILE UKRADŁ :!: I na jakiej podstawie to mówisz.
Bo w przeciwnym razie robisz tylko ferment i powinien przeprosić za obrzucanie błotem. Coś mi się wydaje że dołączyłeś do grupy "barowiczów". Krążyły legendy o tym ile to w tym klubie jest pieniędzy, a tylko rozchodzą się na boki. Już jeden nawrócony się znalazł po objęciu całej dokumentacji - K.K.

Gdzie napisałem, że ktoś ukradł pieniądze ??
Jest brak w kasie o którym wcześniej gdzieś nawet napisał Bimmer.
Pieniądze, które powinny być a ich nie ma....
Zresztą Pawle Ty zawsze staniesz po stronie Dyra więc nie dziwię się, że tak szybko zaeragowałeś.

A co do obrzucania błotem i przepraszania.Był już w klubie taki jeden co kiedyś nazwał mnie złodziejem...przeprosin nigdy się nie doczekałem.
Także teraz vice versa.
GG 4113059

harry
Trener

#291 Postautor: harry » 10 września 2005, o 19:17

Nie gorÄ…czkujcuie siÄ™ tak!
Stan kasy dopiero będzie robiony w tym tygodniu. I już na wsępie okazało się, że przez wspomniany bałagan w papierach ( spowodowany długotrwałą chorobą pani księgowej) z daleka widać, że znajdzie się jakieś 50 -60 tys zł. Ale są to wyłącznie historie papierkowe i nie mam mowy o jakiś defraudacjach o jakich marzy lobby barkowe.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#292 Postautor: Talib » 10 września 2005, o 19:22

:)

Davv
Kadrowicz

#293 Postautor: Davv » 10 września 2005, o 19:33

Chyba odbiegacie od tematu. Skończcie sie kłócić i weźcie się za robotę. Może już czas zacząć rozglądać się za zawodnikami na przyszły sezon. Np. Trumiński już skończył sezon i pewnie chętnie porozmawia z naszymi działaczami. Do roboty panowie...

PS Talib to żeś się popisał
Ostatnio zmieniony 10 września 2005, o 19:34 przez Davv, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#294 Postautor: DonKamizi » 10 września 2005, o 19:33

harry pisze:Nie gorÄ…czkujcuie siÄ™ tak!
Stan kasy dopiero będzie robiony w tym tygodniu. I już na wsępie okazało się, że przez wspomniany bałagan w papierach ( spowodowany długotrwałą chorobą pani księgowej) z daleka widać, że znajdzie się jakieś 50 -60 tys zł. Ale są to wyłącznie historie papierkowe i nie mam mowy o jakiś defraudacjach o jakich marzy lobby barkowe.

Jak się zajdzie to będzie git...o to chodziło.Wiemy przynajmniej kto jest winny.
GG 4113059

lucki73
Kontakt:

#295 Postautor: lucki73 » 10 września 2005, o 19:38

harry pisze:Nie gorÄ…czkujcuie siÄ™ tak!

Masz może wolny etat w swojej firmie? Chętnie przyjmę się do takiego pracodawcy, co nie umie pilnować swoich pieniędzy. Będzie druga pensja :)

ukłony
lucki73

PS. Chroń mnie losie przed takimi dyrektorami.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#296 Postautor: istred » 10 września 2005, o 20:45

Masz może wolny etat w swojej firmie? Chętnie przyjmę się do takiego pracodawcy, co nie umie pilnować swoich pieniędzy. Będzie druga pensja
Na początek trzeba się zastanowić kto by Cię przyjął do pracy... ja bym takiego ryzyka nie podjął, nawet jakby mieli mi dopłacić.

lucki73
Kontakt:

#297 Postautor: lucki73 » 10 września 2005, o 20:57

istred pisze:
Masz może wolny etat w swojej firmie? Chętnie przyjmę się do takiego pracodawcy, co nie umie pilnować swoich pieniędzy. Będzie druga pensja
Na początek trzeba się zastanowić kto by Cię przyjął do pracy... ja bym takiego ryzyka nie podjął, nawet jakby mieli mi dopłacić.

A ja Ciebie pytałem?

lucki73

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#298 Postautor: motorlublin » 10 września 2005, o 21:00

Gawrzyk pisze:Po co Dymy czy inne Knappy. Założenie jest proste - podstawowym zawodnikiem ma zostać J. Mordel :wink:

Dowcip Ci się wyostrzył...NIE bądź taki hop do przodu!!! :lol:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#299 Postautor: Talib » 10 września 2005, o 21:15

Davv pisze:Chyba odbiegacie od tematu. Skończcie sie kłócić i weźcie się za robotę. Może już czas zacząć rozglądać się za zawodnikami na przyszły sezon. Np. Trumiński już skończył sezon i pewnie chętnie porozmawia z naszymi działaczami. Do roboty panowie...

PS Talib to żeś się popisał

Nieprawdaż... :)

A tak ogólnie to zgadzam się z całą poprzednią wypowiedzią, nawet jest taka piosenka ... "Stary Kozioł mocno śpi..."

Zulu
Junior

#300 Postautor: Zulu » 11 września 2005, o 10:12

stefanzdzialek pisze:Ludzie, nie kłućcie się. Przecież Gawrzyk napisał że Jurek Mordel poprowadzi nasz okręt do bram ekstraligi w przyszłym sezonie.

A jeszcze w zeszłym roku po meczu z Wybrzeżem otwierał bramę na naszym stadionie... :D :wink: