Skład na sezon 2014
- niespokojny
- Trener
Re: Skład na sezon 2014
Jak w domysłach kibiców jak to są słowa Sprawki: ''byliśmy już naprawdę bardzo blisko porozumienia".
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Szpakowskiego się nasłuchał i jego: "Wróciliśmy z dalekiej podróży"... Czy oby tym razem?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
go! pisze:niespokojny pisze:Nie kumam tylko jednej czaczy.
Ja nie kumam innej:
Skoro odpuszcza sie Oskara, bo nie gwarantuje nic, to co oznaczaja te bunczuczne zapowiedzi, ze kolejnych dwoch bedzie zdawac licencje, wiec nie jest tak zle? Rozumiem, ze to jakies mega talenty i od razu zaczna przywozic w lidze punkty? Bo jesli nie, to niby po co nimi grac, jako kartą przetargową, broniącą taktyki zarządu w sprawie juniorów?
przeciez jedni i drudzy gadaja wszystko pod publiczke a jaka prawda jest to zapewne wiedza tylko nieliczni
Blinki pisze:Mars pisze:Dodaj : mamy taki budżet bo Prezes tak działa, ilu doszło nowych sponsorów ???.. całe "ZERO" bardzo dobry wynik. I faktycznie to może być w końcu przełomowy sezon .
Chłopie to zamiast siedzieć na FORUM to ziwaniaj po okolicznych firmach, wykaż się inicjatywą i pokaż nam tym "których nazywasz pożeraczami wszystkiego co daje DS" że jesteś w stanie pomóc zbudować większy budżet, Lepsze zaplecze zawodników. Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś pomógł zbudować inny "silniejszy" skład. A na pewno DS i wiele innych osób, w tym na pewno JA, osobiście ci podziękuję.
Dla ciebie link http://www.youtube.com/watch?v=kkzUiE-Oteg I powodzenia. Liczę że podzielisz się z nami informacja o Pozyskanych przez Ciebie Sponsorach. A jeżeli uważasz że nie pomożesz to przynajmniej nie siej fermentu bo to Strasznie śmierdzi, nie tylko w LBN ale i w całej Polsce.
Ja stwierdzam tylko Fakty , ty za to masz zero argumentów aby bronić Prezesa i to jest bardzo przykre. W Klubie tak wypłacalnym, który dostaję taką piękną licencję, powinna być osoba funkcyjna od poszukiwania nowych sponsorów ( musi mieć argumenty i jakiś cel ). Pomyśl dla czego są problemy o nowy sponsoring..( końcówka tamtego sezonu chyba wystarczy ).
P.S Harry potrafił ściągnąć sponsora do klubu, a i od miasta na wiele nie mógł liczyć, od ekstraligi był o krok - i chwała mu za tamte sezony ( chyba zaczynam tęsknić za taką osobą ) , a obecny Prezes dostał wszystko na tacy i jedziemy o utrzymanie i to powinno boleć przeciętnego kibica.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Bo może inne kluby mają tylko mówią , że nie mają i nagle mają "z kapelusza". A My ciągle mówimy, że mamy tylko mamy mało i jesteśmy "wiarygodni i wypłacalni". Ja tez jestem wiarygodny i wypłacalny bo mam 100 zł w portfelu a kolega obok ma 1 zł ale kolega zaraz pójdzie do bankomatu i będzie miał 200 zł 
Tym naszym bankomatem został kibic który załatwił Roberta 
To szkoda, że nie znalazł się drugi "bankomat" który by załatwił Ułamka. Tak mi się zdaje, że czasem żużlowcom wystarczy, że koło ich nazwiska pojawia się kwota np. jeździ za milion. To, że z tego miliona uzyska/odzyska powiedzmy 200 tys. to już inna bajka. I to nie tylko o Ułamka chodzi ale o wielu żużlowców jeżdżących za "milion" którzy pieniądze stracili i takie kluby powinny zostać zawieszone. Ale jak życie pokazuje, trzeba by większość klubów zawiesić to kto by wówczas startował w lidze? 
lombard pisze:To szkoda, że nie znalazł się drugi "bankomat" który by załatwił Ułamka. Tak mi się zdaje, że czasem żużlowcom wystarczy, że koło ich nazwiska pojawia się kwota np. jeździ za milion. To, że z tego miliona uzyska/odzyska powiedzmy 200 tys. to już inna bajka. I to nie tylko o Ułamka chodzi ale o wielu żużlowców jeżdżących za "milion" którzy pieniądze stracili i takie kluby powinny zostać zawieszone. Ale jak życie pokazuje, trzeba by większość klubów zawiesić to kto by wówczas startował w lidze?
Dla mnie żenujące jest to, że prezes wyręczany jest kibicami "wariatami" bo o innym określeniu nie można tu mówić a jedyna melodyjka zachwalająca samego siebie na konferencji dotyczyła licencji. Fuj!
Gdzieś słyszałem, że każdy klub musi posiadać w swojej kadrze aż 3 juniorów (nie licząc gości). Czy ktoś zorientowany w przepisach mógłby potwierdzić te informacje?
Jeśli jeden z juniorów z założenia ma być na zero uwudu
to chciałbym, żeby to była Klaudia Szmaj jako gościówa i mówię poważnie.
Wie ktoś jakie ma warunki ? może nas stać.
Czy w ogóle są jacyś dostępni juniorzy na gościa którzy nie zamykają gazu przed zbliżającym się łukiem ? Szymański powinien mi płacić za oglądanie. Idealny klub. Nie ma juniorów, korzysta z gościa, na rundę finałową wystawia amatorów, ale ma licencję bezwarunkową.
Powinno się zamieszczać tabelę w kategorii licencji. My i Piła wielka siła
Wie ktoś jakie ma warunki ? może nas stać.
Czy w ogóle są jacyś dostępni juniorzy na gościa którzy nie zamykają gazu przed zbliżającym się łukiem ? Szymański powinien mi płacić za oglądanie. Idealny klub. Nie ma juniorów, korzysta z gościa, na rundę finałową wystawia amatorów, ale ma licencję bezwarunkową.
Powinno się zamieszczać tabelę w kategorii licencji. My i Piła wielka siła
Talmai pisze:Jeśli jeden z juniorów z założenia ma być na zero uwudu
Jeszcze baby tu brakuje...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Talmai pisze:Jeśli jeden z juniorów z założenia ma być na zero uwudu
Wie ktoś jakie ma warunki ?
Może lepiej wudu
Widziałem ją tylko na zdjęciach w ubraniu
i też jestem ciekaw jakie ma warunki
No to Start zaskoczył:
Davidsson
Adamczak
Kus/Nilsson/Tarasenko
Skórnicki
Pedersen
Jak dla mnie to skład seniorski bardzo mocno porównywalny do naszego. Juniorski jednak trochę lepszy
Ej, ciężko będzie
Davidsson
Adamczak
Kus/Nilsson/Tarasenko
Skórnicki
Pedersen
Jak dla mnie to skład seniorski bardzo mocno porównywalny do naszego. Juniorski jednak trochę lepszy
Ej, ciężko będzie
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Jak by nie patrzył to Gniezno prezentuje się jakoś pewniej od naszego.