Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#253 Postautor: $korzen$ » 16 listopada 2003, o 19:21

Podobno Knapp chce wieksza stawke za Pkt o jaka sume chodzi to dokladnie nie wiem, ale mysle ze w ciagu najblizszych dni wszystko sie wyjasni i Knapp podpisze z nami kontrakt. Przynajmniej mam taka nadzieje.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#255 Postautor: Dobromir » 17 listopada 2003, o 20:37

Bardzo mnie to cieszy bo już od bardzo dawna nie słychac było o jakichkolwiek ruchach transwerowych w lublinie. A ja jestem gorącym zwolennikiem sciągniecia Piotra Dyma do lublina :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#256 Postautor: $korzen$ » 18 listopada 2003, o 12:12

A mi sie gdzies od polowy zeszlego sezonu marzy Krzysio Pecyna, wyobrazcie sobie Pecyne i Piszcza w parze asz lezka sie w oku kreci :)
A moj sklad na przyszly sezon wyglada tak:

Karlsson
Åšledz
Pecyna
Piszcz
Knapp(Smith)
Jeleniewski
Stachyra
Smith(Knapp)

Dlamnie taka koncepcja jest jak najbardziej realna ! :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#257 Postautor: Gelo » 18 listopada 2003, o 12:35

$korzen$ pisze:A mi sie gdzies od polowy zeszlego sezonu marzy Krzysio Pecyna, wyobrazcie sobie Pecyne i Piszcza w parze asz lezka sie w oku kreci :)
A moj sklad na przyszly sezon wyglada tak:

Karlsson
Åšledz
Pecyna
Piszcz
Knapp(Smith)
Jeleniewski
Stachyra
Smith(Knapp)

Dlamnie taka koncepcja jest jak najbardziej realna ! :wink:

Ta koncepcja niestety w ogóle nie jest realna bo w przyszlym sezonie zespół ma liczyć 7 zawodników, i rezerwowi (Smith/Knapp) nie mieliby pracy w tym układzie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#260 Postautor: $korzen$ » 18 listopada 2003, o 16:52

Rusek jesli biorac pod uwage kontuzje ty chcesz 1 lige zwojowac ze Stefanim w skladzie to ja ci zycze wszystkiego najlepszego, sam widziales jak Stefani prezentowal sie na tle Tarnowian czy zawodnikow z Warszawy, zdobyl kolejno 5 i 7pkt Wielkie Brawa dla niego!.

A co do mojej koncepcji, pomotalo mi sie bo do teraz nie przyzwyczailem sie do tego regulaminu. I nic nie jest stracone usuniemy Smitha ze skladu i jest looz 8)

max3
Zawodowiec

#264 Postautor: max3 » 18 listopada 2003, o 20:51

Ja bym postawil na jazde bez obcokrajowcow Moj sklad jest jak najbardziej realny : nie sadze zeby Pecyna byl drozszy od Lee a sadze ,ze bedze tanszy i 10 lub 12 punktow zrobi:
1.Robert Dados
2.Darek Sledz
3.Tomasz Piszcz
4.Grzesio Knapp
5.Krzysztof Pecyna
6.Daniel Jeleniewski
7.Dawid Stachyra
i to jest bardzo dobry sklad i w przypadku kontuzji mozna by bylo zakontraktowac zawodnika zagranicznego.i to by byl skald jak najbardziej optymalny .Po co nam obcokrajowiec i 16 tys w plecy po kazdym meczu .

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#265 Postautor: Mars » 18 listopada 2003, o 21:02

najbardziej realne transfery do naszej druzyny to Dados i Dym ,Pecyna odpada przeciez on bedzie jezdzil w Gdansku a wy ciglae go wymieniacie ehh:P

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#266 Postautor: Gelo » 18 listopada 2003, o 23:15

Mars18 pisze:najbardziej realne transfery do naszej druzyny to Dados i Dym ,Pecyna odpada przeciez on bedzie jezdzil w Gdansku a wy ciglae go wymieniacie ehh:P
POZDRAWIAM

No wlasnie przeciez Pecyna jest juz jedną nogą w Gdańsku. Co do okularnika to te liczby z Tarnowa mnie przeraziły. Wobec tego mój skład na dziś wygląda tak: 1.Śledź, 2. Smith, 3. Piszcz, 4. Knapp, 5. Dados, 6. Jeleniewski, 7. Stachyra

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#267 Postautor: Apocalips » 19 listopada 2003, o 15:03

Na dzień dzisiejszy odpada dwóch zawodników a mianowicie :
-P.Karlsson(BIIIIIIG $$$$$$$$)
-K.Pecyna (podpisal kontrakt w Gdansku)
Najbardziej realne wzmocnienia:
-P.Dym
-A.Smith
-R.Dados
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

max3
Zawodowiec

#268 Postautor: max3 » 19 listopada 2003, o 15:33

nigdzie nie moge znalezce wiadomosci,zePecyna podpisal kontrakt w Gdansku ,podobno sam zawodnik jet zainteresowany startami ,ale nie wiem dlaczego przeciez dwa lata temu juz sie na tym klubie przejechal,a to ,ze pan Formela duzo mowi to chyab kazdy o tym wie ,a Pecyna to zawodnik przyszlosciowy i wolalbym go zamiast zawodnika zagranicznego (z wyjatkiem Lee)

Awatar użytkownika
mescalito

#269 Postautor: mescalito » 19 listopada 2003, o 15:46

max3 pisze:nigdzie nie moge znalezce wiadomosci,zePecyna podpisal kontrakt w Gdansku ,podobno sam zawodnik jet zainteresowany startami ,ale nie wiem dlaczego przeciez dwa lata temu juz sie na tym klubie przejechal,a to ,ze pan Formela duzo mowi to chyab kazdy o tym wie ,a Pecyna to zawodnik przyszlosciowy i wolalbym go zamiast zawodnika zagranicznego (z wyjatkiem Lee)

Moim zdaniem to wszystko to celowa robota Wybrzeża żeby robić jak najwięcej szumu i przyciągać sponsorów.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#270 Postautor: Maxx » 19 listopada 2003, o 16:53

Robert Dados niestety odpada, chyba, że Rusko zgodzi się na to aby go wypożyczyć do Lublina w co raczej wątpię. Na transfer definitywny nie ma szans, Robert ma jeszcze przez 2 lata ważny kontrakt z WTS-em.

Co do Stefaniego to jestem jak najbardziej ZA jego kandydaturą. Jest niezły i co ważne NIEDROGI, co w kontekście finansów klubu jest sprawa jedna z najważniejszych. Na efektowne tranfery nie ma co liczyć bo jest to bez sensu, po co wyrzucać kasę w błoto?

Pozdrawiam

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#271 Postautor: Apocalips » 19 listopada 2003, o 16:57

Wychowanek Pilskiej Polonii Krzysztof Pecyna podpisał kontrakt z Wybrzeżem Gdańsk. Pilanim po roku nieobecności w Wybrzeżu powraca do Gdańska

Za http://www.speedwaynews.prv.pl .
Jesli to są prawdziwe informacje to na to sie powołuje.pozdro
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

konradeczek_fransik

#273 Postautor: konradeczek_fransik » 19 listopada 2003, o 18:59

Gawrzyk pisze:jak nie stefani o kto?
Karlson za 300 tys ??
Brhel znany pod przydomkiem "olewam wasza lige"
majacy zbyt wysokie mniemanie o sobie Zorro?
Anderson ktoremu odbila palma tak ja pedersenowi?
czy moze mlodzi gniewni typu: harris, lindgren, lindbeack?

Ja jednak wole Stefaniego. PodstawÄ… na dobry wynik jest i tak dobry sklad seniorski, wiec obcokrajowiec bedzie tylko uzupelnieniem.
Ja u niego widze jedna tylko wade ktora mozna zlikwidowac za pomoca $$$- sprzet. gdyby dostał przed sezonem pozyczke na przygotowanie sprzetu o wynik mozemy byc spokojni.

A zalety?
-waleczny
-nie jest nowicjuszem
-zna polskie tory
-w porownaniu z innymi bierze grosze

Brhel nie moze jeździc w I lidzie bo tak jak "Wasz" Lee jeździ w GP tak apropo pamietacie mnie jeszcze?:P....

mam nadzieje ze w Rz-wie sie cos odrodzi moze 2 obcokrajowcow przyjdzie, moze ten nieznany nikomu sponsor sciagnie kogos z pierwszej 15 z extraligi, moze mecze beda przy jupiterach:) pozdro all
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2003, o 23:19 przez konradeczek_fransik, łącznie zmieniany 1 raz.
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

max3
Zawodowiec

#274 Postautor: max3 » 19 listopada 2003, o 22:26

Oczywiscie Maxx w gre wchodzi wypozyczenie Roberta Dadosa i jest bardzo bliskie.

Gość

#275 Postautor: Gość » 19 listopada 2003, o 23:24

Biorąc pod uwage obecną sytuacje regulaminową proponowany przeze mnie skład wygląda następująco :

1. Dariusz Śledź
2. Robert Dados
3. Tomasz Piszcz
4. Andy Smith
5. Jason Lyons
6. Daniel Jeleniewski
7. David Stachyra