Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#27 Postautor: Dobromir » 25 września 2003, o 14:45

Kandydatura Mirosława Kowalika też bardzo do mnie przemawia (z resztą pisałem o tym w któryms poscie) bo w Teżecie brakuje teraz takiego zawodnika który byłby krajowym liderem zespołu a kowalik mógłby nim byc, wydaje mi sie że w 1 lidze powinien robic 10 -12 pkt-ów

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#29 Postautor: Dobromir » 25 września 2003, o 15:01

Szkoda tylko że w ankiecie został pominięty.

Piotrbaz

#31 Postautor: Piotrbaz » 25 września 2003, o 16:32

on ma "tłuste" i "chude" sezony...teraz mu wyraznie nie wychodziło...moze w nastepnym bedzi emistrzem polski ??? :lol: 8)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#32 Postautor: Maxx » 25 września 2003, o 17:51

Jeśli w przyszłym sezonie rzeczywiście będziemy chcieli powalczyć o Eligę to jest nam potrzebny jeszcze jeden klasowy obcokrajowiec i jeden punktujący młodzieżowiec. Dlatego uważam, że nie byłoby głupim pomysłem ściągnięcie do Lublina choćby Piotrka Swiderskiego z Rawicza. Dawid Stachyra raczej nie będzie jeszcze w przyszłym sezonie jeździł tak jakbyśmy sobie tego życzyli, potrzeba na to przynajmniej jeszcze dwóch lat. Tomek Chrzanowski to bardzo dobry pomysł, ale nie wiem czy realny. I oczywiście nie byłoby dobrze, gdyby Grzesiek Knapp powrócił do Grudziądza. Transferowa karuzela dopiero nabierze rozmachu, miejmy jednak nadzieję, że dla nas będzie szczęśliwa.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#33 Postautor: Dobromir » 25 września 2003, o 19:05

A ja wolałbym żeby Tż wzmocnic jakims krajowym seniorem zamiast jeździc mecze 2 drogimi obcokrajowcami bo bedzie to bardzo kosztowne.

A co do wzmocnien to przyszedł mi do głowy jeszcze Grzegorz Walasek - w końcu rekordzista toru, bo nie zdziwiłbym sie jak by dostał "kopa" od działaczy z częstochowy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#34 Postautor: Gelo » 25 września 2003, o 20:50

Ja jestem przeciwny kandydaturze Chrzanosia. Ktos powie, że ma dobry sezon - ok zgadzam się, ale ten facet jest bardzo nierówny, potrafi skopać i to nie jeden mecz w sezonie. Poza tym nie jest typem walczaka i jeździ nieefektownie. A po trzecie go nie lubię i już.

Awatar użytkownika
RADIM

#35 Postautor: RADIM » 25 września 2003, o 21:04

bkasup napisal:
Wiesz wsumie nie ma co patrzec na przykrosc, emocje itd.
Najwieksza to chyba zrobiono Derze, i chodz nasi dzialacze postapili glupio (w sensie obiecali, potem sie wycofali) wyszlo nam to na dobre...
W przyszlym sezonie mamy sie wzmocnic, Seba nie gwaratuje nam lepszego winiku niz Knapp wiec... Jedynie zawodnik ktory bedzie jechal lepiej od Knappa bedzie wzmocnieniem. Tylko jechal naprawde...

mysle ze seba przydalby sie w nastepnym sezonie poniewaz gdyby przytrafily nam sie kontuzje w skaldzie to np. truminski moglby wystartowac z rezerwy:?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
toni

#36 Postautor: toni » 25 września 2003, o 21:40

Uważam,ze Dados nie będzie zainteresowany wystepami w TŻ-cie...
Jesli zdecyduje siÄ™ na jazdÄ™ w I lidze to pewnie w GTÅ» GrudziÄ…dz.....

A zresztą jak czulibyście się gdyby przed waznym meczem Robert WYŁĄCZYŁ KOMÓRKĘ I POJECHAŁ NA SPACER DO LASU.......??

Głosowałem na Chrzanowskiego.Ten zawodnik gwarantuje w I lidze zdobycz przynajmniej 9-10 pkt.

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#37 Postautor: Gr@cEk » 25 września 2003, o 23:15

Ja zaglosowalem natomiast na Andy'ego Smitha. Jezdzil w WKM i jak wszyscy widzieli robil komplety moze nie zawsze ale ponizej 9-10 pkt nie schodzil, mysle ze mozna by bylo na niego liczyc i napewno wspomoglby nasza ekipe teraz tylko rzecz taka jakie Andy mialby wymagania finansowe, ale myslac jak WKM byl jeszcze przed upadkiem a Andy przyjezdzal wiec chyba tak drogo sie nie ceni :wink:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#38 Postautor: Erwin » 25 września 2003, o 23:18

Andy Smith jak sie nie mylę jest chyba własnością Piły, jak wiemy Piła spadła do I ligi i na pewno bedzie chciała aby Smith został, choć ktoś wspomniał że on nie pojedzie w barwach Polonii, nawet jeśli tak to beda chcieli wycisnąć od kupującego jak najwiecej kasy, aczy to sie nam opłaci :?:

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#39 Postautor: Gr@cEk » 25 września 2003, o 23:28

W sumie po co Pile zawodnik, ktory juz przed startami deklaruje ze nie bedzie jezdzil, wiec mysle ze pilska polonia nie bedzie chcial na sile zatrzymywac tak doswiadczonego zawodnika jakim jest Andy Smith. A wiec zatem wszystko okaze sie pod koniec listopada moze pazdziernika :wink:

bartexs1

TZ SIPMA LUBLIN

#40 Postautor: bartexs1 » 25 września 2003, o 23:58

heja!! jeśli chodzi o wzmocnienie naszej ekipy sipmy lublin to kolejnosc z mojej strony byłby taka
1) tomek chrzanowski
2) andy smith
3) piotr dym.
POZDRAWIAM KIBIC Z LUBLINA :) :lol:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Eloo ;)

#41 Postautor: GIGI » 26 września 2003, o 09:13

Witam Wszystkich!!

Ja oddaję głos na Chrzanowskiego, uważam że przy dobrej współpracy z klubem( kasa) , będzie naprawde dobrym zawodnikiem.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#42 Postautor: Sprawiedliwy » 26 września 2003, o 12:15

Do sprawy Smitha to Piła mu kase wisi i zostanie albo wyporzyczony na mały kontrakt lub zostanie wystawiony na liste transferową za 0 PLN w zamian za umożenie długu, którego i tak nigdy nieodbierze.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#43 Postautor: Lublin_Fan » 26 września 2003, o 13:46

A mnie Smith nie przekonuje. Może i będzie zdobywał troche punktów w meczu, ale to kolejny emeryt...
Kiedyś ludzie z Grudziądza mówili o jeździe Piszcza (tylko bez skojarzeń :)) : "wjeżdza motorem tam gdzie inni boją się koło wsadzić". I takich zawodników nam trzeba. A czy stać na to Smitha?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#44 Postautor: Erwin » 26 września 2003, o 14:02

Gracek pisze:W sumie po co Pile zawodnik, ktory juz przed startami deklaruje ze nie bedzie jezdzil, wiec mysle ze pilska polonia nie bedzie chcial na sile zatrzymywac tak doswiadczonego zawodnika jakim jest Andy Smith. A wiec zatem wszystko okaze sie pod koniec listopada moze pazdziernika :wink:

Wszyscy wiemy jaki pilski klub jest pazerny na kase, w tamtym sezonie gotowali sie przy transferze Jarka Hampela, ile było kłopotów z tym aby "Mały" jeździł w Pile. Teraz beda jeździli w I lidze i na pewno tanio zawodnika nie sprzedają do drużyny która bedzie ich rywalem w zmaganiach ligowych, takie jest moje zdanie, ale najpierw trzeba sie zastanowić czy na pewno on byłby w Lublinie wartościowym zawodnikiem :?:

Awatar użytkownika
RADIM

#45 Postautor: RADIM » 26 września 2003, o 14:13

z niepewnych zrodelk wiem ze tz doszedl do porozumienia z M.Maxem wiec mamy juz 2 obcokrajowcow to moze miejsce na 3 zostawmy wolne

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Eloo ;)

#46 Postautor: GIGI » 26 września 2003, o 14:35

Zgadzam się z Konradem, Smith to emeryt, nam są potrzebni młodzi i utalentowani. Swoją drogą to nie wioem czy Dados się odnajdzie , nawet jakby przyszedł do Lublina, a wy co o tym sądzicie???

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#47 Postautor: Radzio » 26 września 2003, o 15:06

Ja myślę, że Dadi da rade. Poczuje zapach bystrzycy i wróca wspomnienia z przed kilkulaty i znów bedize jeździł jak za paru lat :) Dadi jest nasz!!! :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#48 Postautor: Gelo » 26 września 2003, o 15:57

No tak Smith emeryt a Dados i Chrzanowski walczaki - śmieszne trochę. Samą sylwetką na motocyklu nie wyprzedza się rywali jakby ktoś nie zauważył. Ja nie patrzę w metryki tylko na skuteczność, według takiego myślenia Huszcza już powinien nie żyć a co dopiero jezdzić na żużlu. Chodzi nam o awans w miaręmozliwosci najmniejszym nakładem sił i finansów - czyż nie? Taki Smith nie zostanie u nas na zawsze.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#49 Postautor: Kiry » 26 września 2003, o 17:07

Gelo pisze:Chodzi nam o awans w miarę mozliwosci najmniejszym nakładem sił i finansów - czyż nie?

Awans i niskie koszty to rzeczy wykluczające sie i zapowiadające co najwyżej przecietniactwo - tudżiez dzaidostwo ;)

Jesli mierzymy wysoko (i o ile nas bedzie stac) to trzeba sięgać rownie wysoko - Jędrzejak, Pecyna, Chrzanowski, Miśkowiak, Kuciapa ew. Dados to wg mnie mozliwe kandydatury z listy. Reszta gwarantuje emocje na poziomie Grzesia K. :lol:
Obrazek

max3
Zawodowiec

#50 Postautor: max3 » 26 września 2003, o 17:19

Ja bym bral Kuciepe po pierwsze jest to zawodnik ,ktory ma najblizej do Lublina i jest naprawde bardzo skuteczny i jezeli Knapp opusci nasz druzyne to rowniez Smitha jezeli by bylo dwoch obcokrajowcow to pozostaje nam sciagniecie solidnego obcokrajowca gwarantujacego zdobycz 12 punktow w meczu na silniejsze druzyny i na wyjazdy