Lubelski klub w sezonie 2015.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Lubelski klub w sezonie 2015.

#26 Postautor: Gelo » 1 września 2014, o 14:08

to skoro jest tego wiecej to kto byl tak pusty zeby podjac decyzje ze w ogole jedziemy w tym roku? caly czas po lubelsku - jakos to bedzie

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#27 Postautor: mundzio » 1 września 2014, o 14:31

Gelo pisze:to skoro jest tego wiecej to kto byl tak pusty zeby podjac decyzje ze w ogole jedziemy w tym roku? caly czas po lubelsku - jakos to bedzie

gorzej że nie ma teraz kogo o to obwiniać :lol:

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#28 Postautor: lombard » 1 września 2014, o 14:56

I tak będziemy w I lidze bo spadamy z nice ligi :lol:
Większości kibiców jest to obojętne, aby coś warczało :lol:
Widziałem już wiele i wasze wpisy to potwierdzają: nie ważne że Pedersen odjechał kapitalny mecz na naszym torze, nie ważne że Lindbeack był fenomenalny. Ważne, że żeśmy przegrali :lol:
Owszem. Lepiej ogląda się tryumfy, ale czy My Polacy szczególnie dzisiaj 1 września nie powinniśmy pamiętać o klęskach? Jesteśmy narodem martyrologii i urodzonymi frustratami. Klub czy reszta funkcjonująca wokół nas nie odstaje od ogółu. Kłania się praca u podstaw. Ale co zrobić jak nauczyciele sami potrzebują nauki? Rośnie kolejne pokolenie frustratów! :lol:
Dlatego nie dziwcie się, bo nikt nie chce pieniędzy wyrzucać w błoto. Szkoda, że nie wyciągamy wniosków z kolejnych lekcji. Szkoda, że po raz kolejny zostanie zdeptane to co przez parę lat było budowane. Kto jaką cegiełkę do tego dołożył, niech sobie odpowie każdy sam w swoim sumieniu.
Pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#29 Postautor: Piocze » 1 września 2014, o 16:04

Nie cieszysz się z przegranej drużyny = jesteś frustratem

Uwielbiam takie głębokie internetowe analizy społeczne
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

Awatar użytkownika
Moran
Junior

#30 Postautor: Moran » 1 września 2014, o 17:02

Nikt się nie cieszy z przegranych ale frustracja z tego powodu jest jeszcze mniej uzasadniona.
Kupując bilet kupujesz wstęp na mecz a nie na zwycięski mecz domowy dla poprawy samopoczucia.
Ja już na parkingu przy mosirze nie pamiętam jaki był wynik i nie myślę kto wygrał, tylko usiłuję sobie przypomnieć kiedy są kolejne zawody i co mam w tym okresie do roboty
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze

dobek
Senior

#31 Postautor: dobek » 1 września 2014, o 17:32

Jeżeli Cam będzie chciał jezdzić w drugiej lidze oczywiście za inne pieniądze to jestem na tak. Barana też widzę jeżeli będzie chciał wrócić ale pewnie wróci :D Kurdiaszow hmm....na drugą ligę może być. Więc trzech już jest sorry czterech,bo Madej też :D . Reszta wiadomo.... Jestem dobrej myśli i może to jest tylko druga liga( oby była,bo lepsza taka niż żadna) to możemy mieć dużo radości. I myślę,że ta druga liga to będzie tylko na sezon.

Zaratustra
Kadrowicz

#32 Postautor: Zaratustra » 1 września 2014, o 18:02

A ja podejrzewam, że Cam może pójść do Ostrowa. Już kiedyś chyba go chcieli, więc u nich jak najbardziej na drugą linię się nada. Miśkowiak w końcu też pewnie wróci na stare śmieci.

Baran jest w Krakowie i jeżeli mu tam płacą, to nie wiem, czy się ruszy ;) Mi by się na jego miejscu nie chciało, a Kraków, jak będzie miał pieniądze, na pewno mu kontrakt zaproponuje.

Kudriaszow prędzej. Nie miał na tyle dobrego sezonu, by go ktoś chciał w I lidze moim zdaniem.

Najgorsze, że pewnie do końca roku nie poznamy decyzji odnośnie startu w II lidze.

Hrabia
Szkółkowicz

#33 Postautor: Hrabia » 1 września 2014, o 19:01

Do tego jeszcze Franków i Łukaszewski i mamy skład na 4-5 miejsce w 2 lidze o ile klub wystartuje ;)

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#34 Postautor: spokojny » 1 września 2014, o 19:59

Hrabia pisze:Do tego jeszcze Franków i Łukaszewski i mamy skład na 4-5 miejsce w 2 lidze o ile klub wystartuje ;)

1.Cam
2.Baran
3.Kudriashov
4.Lampart
5.Puszakowski
6.Madej
7.Dąbrowski
I ten skład ma szansę powalczyć o awans.

jerry78
Trener

#35 Postautor: jerry78 » 1 września 2014, o 20:20

Nie chcecie Oskara Bobera? :shock:

Sledzio
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: Sledzio » 1 września 2014, o 20:24

Boże tylko Nie Madej !!! Dalej chcecie oglądać same 0000 albo 1111 ??? Dość już tego dziadostwa w tym klubie !!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#37 Postautor: Maxx » 1 września 2014, o 21:31

A druga liga to nie dziadostwo w pewnym sensie? Próby układania jakiegokolwiek składu w tym momencie to póki co sfera marzeń w kontekście tego, że nie wiadomo, czy w ogóle ten klub zgłosi się do rozgrywek. Zadłużenie jest i to nie małe, sponsorów jak na lekarstwo a pewnie ich ubędzie więc?

soniak
Szkółkowicz

#38 Postautor: soniak » 1 września 2014, o 21:42

Wszyscy piszą tu o wielkim długu a Woodward mówi że wypłata była płacona regularnie i to nie tylko jemu.

Przed sezonem w klubie zaszły pewne zmiany, które zaprocentowały. Włodarze regularnie nam płacili, a komunikacja była na dobrym poziomie.

Więc może nie jest aż taki duży ten dług.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#39 Postautor: Kargolo » 1 września 2014, o 21:42

spokojny pisze:
Hrabia pisze:Do tego jeszcze Franków i Łukaszewski i mamy skład na 4-5 miejsce w 2 lidze o ile klub wystartuje ;)

1.Cam
2.Baran
3.Kudriashov
4.Lampart
5.Puszakowski
6.Madej
7.Dąbrowski
I ten skład ma szansę powalczyć o awans.

Nie sądzę żeby ktoś chciał w tym klubie awansować już za rok, skoro nikt nie chciał w tym roku się utrzymać. Taki skład może być poza naszym zasięgiem finansowym.
Sledzio pisze:Boże tylko Nie Madej !!! Dalej chcecie oglądać same 0000 albo 1111 ??? Dość już tego dziadostwa w tym klubie !!!

Z tym 1,1,1,1 to go przeceniłeś ;) Ten facet nie zaliczył chyba jeszcze zawodów, w których w każdym biegu by zapunktował, a szans miał bardzo dużo przez te dwa lata. Skoro Arek nie zrobił postępu będąc przez 2 lata podstawowym juniorem to już raczej nigdy go nie zrobi i czas pomyśleć o zmianie zawodu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#40 Postautor: MikeMistrz » 1 września 2014, o 22:43

Jeśli już wystartujemy, niezależnie od tego o jakie cele będziemy walczyć, błagam nie każcie mi więcej oglądać Madeja. Ogólnie wypisać grajków którzy mogliby zapewnić awans z 2 ligi to nie sztuka, ważniejsze jest to czy będą na nich pieniądze.

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#41 Postautor: Misionis » 1 września 2014, o 22:47

Lampart w 2 części sezonu był naszym najlepszym zawodnikiem. Prędzej spodziewał bym się tu Watta niż Lamparta (wiadomo, że ani jeden ani drugi nie zostanie).

pilanin

#42 Postautor: pilanin » 1 września 2014, o 23:18

Nie wiem czy było ale tez może troszke was dotyczyć jak się potwierdzi...

http://orzel.lodz.pl/news/1387,Bedzie-rewolucja

spectator

#43 Postautor: spectator » 1 września 2014, o 23:38

Skrzydlewski wszędzie musi swój gruby nos wetknąć.
Nie ma nigdzie nic oficjalnego, ale oczywiście to Skrzydlewski wie wszystko pierwszy i najlepiej (bo to chyba oczywiste, że on inspiruje te newsy na stronie Orła).
Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.

Inna dzisiejsza wypowiedź Skrzydlewskiego:
"Pewnie Ślączka już wymodlił kontuzję naszego najlepszego zawodnika, teraz ja muszę jechać do Częstochowy i pomodlić się, aby Australijczyk wyzdrowiał do niedzieli. Zobaczymy, kto ma większe poparcie u góry. Ale z tego co wiem, będzie ciężko, aby Jason do spotkania z Marmą wydobrzał. Trudno uwierzyć w takiego pecha."

Ciężko to nawet komentować.

jerry78
Trener

#44 Postautor: jerry78 » 2 września 2014, o 09:23

spectator pisze:Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.

Dlaczego skandal? Przecież GKM miał pełną wiedzę odnośnie sytuacji z Okoniewskim i pełną świadomość ewentualnych konsekwencji związanych z określonym werdyktem w jego sprawie.
Był nawet komunikat GKSŻ, który przed zawarciem kontraktu z Okoniewskim o wszelakich konsekwencjach przestrzegał zanim się z nim związaliście.

dobek
Senior

#45 Postautor: dobek » 2 września 2014, o 10:21

jerry78 pisze:
spectator pisze:Odjęte punkty Okoniewskiego oznaczają automatyczny spadek Grudziądza, kolejny żużlowy skandal, ale w sumie czy to coś nowego, po prostu Polski speedway.

Dlaczego skandal? Przecież GKM miał pełną wiedzę odnośnie sytuacji z Okoniewskim i pełną świadomość ewentualnych konsekwencji związanych z określonym werdyktem w jego sprawie.
Był nawet komunikat GKSŻ, który przed zawarciem kontraktu z Okoniewskim o wszelakich konsekwencjach przestrzegał zanim się z nim związaliście.

Wiedziały gały co brały.... i jeżeli będą mieć pretensje i żale to tylko do siebie. A tak na marginesie ciekawe co z kasą którą Okoń zarobił jeżeli trzeba będzie oddać to będzie ciężko :)

dobek
Senior

#46 Postautor: dobek » 2 września 2014, o 10:22

dobek pisze:
jerry78 pisze:

Właśnie.Wiedziały gały co brały.... i jeżeli będą mieć pretensje i żale to tylko do siebie. A tak na marginesie ciekawe co z kasą którą Okoń zarobił jeżeli trzeba będzie oddać to będzie ciężko :)

Zaratustra
Kadrowicz

#47 Postautor: Zaratustra » 2 września 2014, o 12:38

Naprawdę wierzycie, że mogą odebrać punkty Grudziądzowi? Dla mnie to porównywalne z wiarą, że Legii cofną walkowera z Celtikiem ;)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#48 Postautor: Łoptymista » 2 września 2014, o 13:00

Nie, ale miło jest pokarmić nadzieję.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#49 Postautor: $korzen$ » 2 września 2014, o 13:10

Nie wierze, ze to sie moze stac. To byla by taka sama kompromitacja jak zeszloroczny final e-ligi. Polski zuzel nie moze sobie na takie cos pozwolic i przeciez nie od dzisiaj wiadomo, ze Grudziadzka ekipa ma duze plecy na gorze. Ja w to nie wierze.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: Sledzio » 2 września 2014, o 19:27

Maxx pisze:A druga liga to nie dziadostwo w pewnym sensie?

Wiesz mi Madej jest wyjątkowy :) tkz. beztalencie, a 2 liga nie jest zła. Wystarczy że P.Karlsson w Ostrowie w tym roku jest, a gdzie Madej ? Co jedynie motor może mu myć :)