Nazir pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100120/SPORTS/838621064
Zieliński wzmocnieniem może nie jest, ale zawsze jako rezerwa i do walki o skład się przyda. Mam nadzieję, że jednak z Klechą się uda...
Nazir pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100120/SPORTS/838621064
rAdEk23 pisze:Z kamila przy dobrych wiatrach spokojnie może być druga linia xD wie ktoś jaka on średnia miał rok temu ?
kilar pisze:Lepszy niz nic, to i Michaluk jest. W sumie, to nie wiem po co kontraktowac zawodnikow na rezerwe, skoro jest tylu Ukraincow. Do zamkniecia skladu brakuje 1-2 porzadnych seniorow i juniorow. A Zielinski, to chyba taka bardziej na doczepke.
kilar pisze:Poza tym Zielinskiemu wyszedl jeden mecz z Krosnem, u nas te 13 pt nalezy traktowac z dystansem.
tezetomaniak pisze:a kto Wam powiedzial ze Zielinski to rezerwa ?
tezetomaniak pisze:a kto Wam powiedzial ze Zielinski to rezerwa ?
Flint pisze:Bzdury. Można byłoby te punkty traktować z dystansem, gdyby Zieliński od początku sezonu miał kontrakt z Opolem. Prawda jest taka, że sezon 2009 rozpoczął bardzo późno i średnia jaką wykręcił pokazuje, że z typka może być dużo pociechy.
Cz@rek pisze:Chyba gorszy od Hadka nie bedzie i ciągle jeszcze moze byc z niego dobry ścigant.
kilar pisze:tezetomaniak pisze:a kto Wam powiedzial ze Zielinski to rezerwa ?
A kto to ? Prowadzacy pare ? No bez przesady.
kilar pisze:Flint pisze:Bzdury. Można byłoby te punkty traktować z dystansem, gdyby Zieliński od początku sezonu miał kontrakt z Opolem. Prawda jest taka, że sezon 2009 rozpoczął bardzo późno i średnia jaką wykręcił pokazuje, że z typka może być dużo pociechy.
Jak z 1,5 ma byc duzo pociechy, to bzdury Ty piszesz.
Cz@rek pisze:J.Messing jest jeszcze brany pod uwage na pozycje juniora? Bo gdzies obiło mi sie o uszy że chciałby nadal u nas śmigać
A chyba mozna było by dac mu szanse.Chyba gorszy od Hadka nie bedzie i ciągle jeszcze moze byc z niego dobry ścigant.
Flint pisze:A czy ja gdzieś napisałem, że Zieliński wykręci w Lublinie średnią 1.5? Napisałem, że skoro po prawie półrocznej przerwie w Opolu wykręcił taką średnią, to w 2010 (chodziło mi o przyszłość stąd zwrot "może być" - prościej już Ci nie wytłumaczę^^) będzie jeździł jeszcze lepiej. Uważaj co się pisze.
Kubbas pisze:Ciekawy sklad moga miec rowniez w krakowie :
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... jak-nigdy/
kilar pisze:Tylko o to, ze Ty na podstawie tej tegorocznej sredniej, mowisz, ze bedzie z niego duzo pociechy w nowym sezonie.
kilar pisze:A ja Ci mowie, ze opieranie swoich wnioskow, na takich faktach jest malo racjonalne.
Gelo pisze:kompletnie nie rozumiem tego kontraktu z Kamilem. Ani to zadne wzmocnienie ani ryzyko. Kazdy widzial na treningach jak odstawal od naszych chłopakow a mecz jak mecz - jeden przespany joker Jacy i sie zrobiło Kamilowi 13 punktów.
Ge(L)o pisze:Gelo pisze:kompletnie nie rozumiem tego kontraktu z Kamilem. Ani to zadne wzmocnienie ani ryzyko. Kazdy widzial na treningach jak odstawal od naszych chłopakow a mecz jak mecz - jeden przespany joker Jacy i sie zrobiło Kamilowi 13 punktów.
Czyli generalnie trening wazniejszy i bardziej maiarodajny od meczu ?