Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
alfkrystian
Szkółkowicz

Re: Skład na sezon 2013

#2326 Postautor: alfkrystian » 3 stycznia 2013, o 20:06

A mi się wydaje ,że to wasze stękanie i jęczenie ( nie wszystkich ) to zwykła sraczka i jeszcze nie jeden z tych żałobników będzie się wstydził na forum odezwać

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#2327 Postautor: GeloSMT » 3 stycznia 2013, o 20:27

ja się wstydzić nie zamierzam nawet jeśli awansują do ekstraligi (czego życzę tej drużynie) to dla mnie jej prezes to po prostu "popeliniarz" i tyle :D

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2328 Postautor: kibicLBN » 3 stycznia 2013, o 20:28

Bubel i Michalski, jasne że super. Jakby na stałe zagościli może zaczęli by dojeżdżać do mety na naszym torze 8)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

alfkrystian
Szkółkowicz

#2329 Postautor: alfkrystian » 3 stycznia 2013, o 20:28

Ponieważ TY żądasz a on dalej swoje ?

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2330 Postautor: Maxx » 3 stycznia 2013, o 20:41

I nadal lipa ze składem póki co. Zero jakiejkolwiek informacji, same domysły a konkretów ani jednego...
Ostatnio zmieniony 3 stycznia 2013, o 20:43 przez Maxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#2331 Postautor: Rabiosa » 3 stycznia 2013, o 20:43

1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Baran
4.Trojanowski
5.Kuciapa
6.Kret
7.Łukaszewski

.... " naszą siłą polski skład za nim zwiedzę cały świat , może starczy i na kilka lat , trener trzyma na nich bat , na Miesiąca i Barana by nie pili wciąż do rana , na Trojana i Kuciapę by nie brali ciągle w łapę , na Jelenia nie ma bata bo po torze nieźle lata , w młodzieżowcach siła będzie zrobią punkty prawie wszędzie , a i prezes nowy będzie jak ksiądz przyjdzie po kolędzie. "

Awatar użytkownika
pavell

#2332 Postautor: pavell » 3 stycznia 2013, o 20:52

kibicLBN pisze:zapiszę sobie która to strona w tym wątku dla siebie i tezetomaniaka 8) Ciekaw jestem jak odnośnie juniorów może być dobrze skoro żaden dobry na rynku nie został :lol: Ale gratuluje optymizmu i takiego też podejścia do życia ;) Po sezonie będzie może co wstawić jako cytat AD2013

oj mozesz sie zdziwic...

Awatar użytkownika
mOrphe

#2333 Postautor: mOrphe » 3 stycznia 2013, o 20:55

pavell pisze:
kibicLBN pisze:zapiszę sobie która to strona w tym wątku dla siebie i tezetomaniaka 8) Ciekaw jestem jak odnośnie juniorów może być dobrze skoro żaden dobry na rynku nie został :lol: Ale gratuluje optymizmu i takiego też podejścia do życia ;) Po sezonie będzie może co wstawić jako cytat AD2013

oj mozesz sie zdziwic...

no to pavell - rzuc jakimis nazwiskami jak jestes wtajemniczony... wszyscy tu sie niecierpiliwa, prawie 100 stron domyslow i skarg pod asresem prezesa, moze Nas zaskoczy, wiec zdradz nam co wiesz

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2334 Postautor: kibicLBN » 3 stycznia 2013, o 20:56

pavell pisze:

oj mozesz sie zdziwic...

Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Kalhorn
Junior

#2335 Postautor: Kalhorn » 3 stycznia 2013, o 21:00

Adam Strzelec? 8) ... i do tego Patryk Malitowski 8)

Jak dla mnie taka para mogłaby być :wink:

Awatar użytkownika
mOrphe

#2336 Postautor: mOrphe » 3 stycznia 2013, o 21:04

Kalhorn pisze:Adam Strzelec? 8) ... i do tego Patryk Malitowski 8)

Jak dla mnie taka para mogłaby być :wink:

Malitowski jak najbardziej "za", tylko czy on nie ma miejsca we Wroclawiu?

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#2337 Postautor: truskawa » 3 stycznia 2013, o 21:24

BILLY HAMILL !!!
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
pavell

#2338 Postautor: pavell » 3 stycznia 2013, o 21:27

kibicLBN pisze:Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...

To zależy jak wysoko mierzysz, oprócz Pieszczka w Gdańsku, Lebiediewa u długopisów i ewentualnie Pulczynskiego w Grudziadzu, to ja więcej kozaków nie widze. Klub juz jednego juniora w ramach gościa zaklepał do tego Mateusz i u siebie jest wystarczająco.
Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke. Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#2339 Postautor: spokojny » 3 stycznia 2013, o 21:45

pavell pisze:
kibicLBN pisze:Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...

To zależy jak wysoko mierzysz, oprócz Pieszczka w Gdańsku, Lebiediewa u długopisów i ewentualnie Pulczynskiego w Grudziadzu, to ja więcej kozaków nie widze. Klub juz jednego juniora w ramach gościa zaklepał do tego Mateusz i u siebie jest wystarczająco.
Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke. Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.

Myślę że większość co piszesz mija się lekko z prawdą ale nawet jeśli to brawo za to że uspokoiłeś "burze" na forum.
Zaraz zaraz, pisałeś dopiero co że ma być zagranicznych dużo a z tego co widzę to Baran i Miesiąc zostaje, Jeleń logiczne że zostaje i zostają dwa miejsca dla obco... Czyli pewnie Cam i Magnus.... Też mi paka. Chyba że Baran i Miesiąc daleka lawka ale nie sądze :)

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#2340 Postautor: Rabiosa » 3 stycznia 2013, o 21:50

pavell pisze:Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke.

żadna obecnie możliwa konfiguracja zawodników dostępnych na rynku nie gwarantuje pierwszej czwórki. (nie wliczając Crumpa i Watta)

Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.

to jest Twoja subiektywna opinia , bo być może dla Ciebie Kuciapa , Max , Jeleń + dwaj wymienieni wyżej to niezła paka , ale nie dla nas wszystkich.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2341 Postautor: Maxx » 3 stycznia 2013, o 21:51

pavell pisze:

Jest zima i wróbelki nie ćwierkają 8)
Ja marzę o składzie, o "pace" nawet nie śmiem...
Jeśli się jednak zdarzy jakaś "paka" to powiem, że Sprawka jest w porządku.
Na dzień dzisiejszy póki co, jest czarna d....

kredens

#2342 Postautor: kredens » 3 stycznia 2013, o 21:52

Tym juniorem na gościu to zapewne Borowicz?

Zaratustra
Kadrowicz

#2343 Postautor: Zaratustra » 3 stycznia 2013, o 22:07

Maxx pisze:
Jest zima i wróbelki nie ćwierkają 8)
Ja marzę o składzie, o "pace" nawet nie śmiem...

Wróbelki w Lublinie to i wiosną nie ćwierkają, bo "wymarły" dzięki wronom i kawkom ;)

Paki to nie da się już zlepić. Ale skład, który da nadzieję na walkę o miejsca 3-5 jeszcze tak.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2344 Postautor: niespokojny » 3 stycznia 2013, o 22:24

3 miejsce jakos tez mi sobie ciezko wyobrazic.

Lokomotiw z takimi zawodnikami jak: Kylmaekorpi, Bogdanows, Podzuks, Powazny, Lebiediew moze namieszac.

Gdyby chcieli na powaznie walczyc o awans to czemu nie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Zaratustra
Kadrowicz

#2345 Postautor: Zaratustra » 3 stycznia 2013, o 22:40

1.Jeleniewski
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski
7.Malitowski (o ile nie stanął w miejscu)

Ten skład też mógłby zaskoczyć ;) Zarówno na plus, jak i minus :) I średnia wieku też jest :D

Na poważnie. Faworytów mamy w lidze dwóch. Bezsprzecznie Gdańsk i raczej Grudziądz (chociaż uważam, że przy odrobinie "szczęścia" ich skład mógłby tak do końca nie wypalić ;) ). Łotysze też mogą być mocni (tradycyjnie - przede wszystkim u siebie).
I chociaż pewnie już wszystko jasne - trzymam do końca kciuki za Łódź. Czym "nas" więcej, tym dłużej do zgonu ;)

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#2346 Postautor: Egon » 3 stycznia 2013, o 22:44

mariusz76 pisze:Słuchajcie! A może trzeba Pana Siwka wesprzeć np aby został Managerem klubu!? Co o tym sądzicie
A kto to jest wg Ciebie Manager? ;) nowy prezes? A pan Siwek już coś wie o tej "nominacji" czy będziemy go dopiero namawiać? :D Myślę, że pan Siwek to ma inne zajęcie i już woli sobie iść na luzie w niedzielę na mecz, a nie później czytać na forum od tych co ledwo gimnazjum pokończyli wyzwiska. Poziom wypowiedzi tutaj z roku na rok spada i aż nieraz się nie chce tu wchodzić ale to chyba zjawisko skali bo i użytkowników coraz więcej. Nie wiem czy jest ktoś w tym klubie do kogo nie mielibyście pretensji o wszystko, chyba tylko wiceprezes z którym mało kto miał do czynienia. Powinni zadawać na spowiedzi na pokutę czytanie 10 stron żużel info, albo jak ktoś nie będzie mógł iść na gorzkie żale to tu odprawi.
Rabiosa pisze:
pavell pisze:Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke.

żadna obecnie możliwa konfiguracja zawodników dostępnych na rynku nie gwarantuje pierwszej czwórki. (nie wliczając Crumpa i Watta)

Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.

to jest Twoja subiektywna opinia , bo być może dla Ciebie Kuciapa , Max , Jeleń + dwaj wymienieni wyżej to niezła paka , ale nie dla nas wszystkich.
Z całym szacunkiem ale an pewno lepsza niż zaciąg brytyjskich i innych wynalazków których proponowałeś ;) Jeśli nie walczymy o nic na wyjeździe to z tej trójki chciałbym tylko Jelenia. Chociaż z tych którzy zostali to Kuciapa jest chyba szczytem marzeń jeśli chodzi o dobry poziom pierwszoligowy..o matko.. :?
Zaratustra pisze:1.Jeleniewski
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski

Ten skład też mógłby zaskoczyć ;) Zarówno na plus, jak i minus :) I średnia wieku też jest :D

Może niech lepiej nie zaskakują na plus bo to dla DS-a byłby koszmar :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#2347 Postautor: Dobromir » 3 stycznia 2013, o 22:50

Zaratustra pisze:1.Jeleniewski
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski

Na poważnie. Faworytów mamy w lidze dwóch. Bezsprzecznie Gdańsk i raczej Grudziądz (chociaż uważam, że przy odrobinie "szczęścia" ich skład mógłby tak do końca nie wypalić ;) ). Łotysze też mogą być mocni (tradycyjnie - przede wszystkim u siebie).
I chociaż pewnie już wszystko jasne - trzymam do końca kciuki za Łódź. Czym "nas" więcej, tym dłużej do zgonu ;)

Zamieńmy Zorra na Maxa + Kuciapa i w Lublinie nikt nie wygra.

Awatar użytkownika
rieper
Junior

#2348 Postautor: rieper » 3 stycznia 2013, o 22:54

No, szczególnie po jego wspaniałych dwóch występach na naszym torze, gdzie ciężko mu było wejść w łuk...

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#2349 Postautor: Dobromir » 3 stycznia 2013, o 22:56

rieper pisze:No, szczególnie po jego wspaniałych dwóch występach na naszym torze, gdzie ciężko mu było wejść w łuk...

Masz rację, Zorro - 1,466pkt/bieg to pewniak.

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#2350 Postautor: Popek » 3 stycznia 2013, o 23:01

W obecnej sytuacji i Zorro i Max beda sukcesem, moznaby wziac nawet obydwu, do tego Adamczak, Jeleń, Kuciapa i Woodward.