Zaprojektuj koszulkÄ™ i flagÄ™ TÅ» Lublin!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#226 Postautor: Manitou » 17 stycznia 2006, o 17:46

miszka ja to doskonale wiem, chodzi mi tylko o to, żeby demokracji stało się zadość :!:

meesha
Trener
Kontakt:

#227 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 17:48

Michael pisze:Ankieta dotrze tylko do tych co siedza na forum i siedza w tym.
Wiec zwykli ludzie ktorzy przyjda sobie na mecz nie beda mieli zadnego glosu w sprawach koszulek.

A po co projekty koszulek mają docierać do zwykłych ludzi :?: Skoro nie zobaczą ich tu na forum to w jaki sposób taką koszulke kupią :?: Sprzedaży na stadionie nie przewiduje się :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Michael

#228 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 17:52

No to pieknie wszystko tajne prze poufne.

Bardzo pieknie chceice reklamowac klub

Mowicie o tym ze chcie aby nasz stadion byl ubrany w barwy klubowe.

A tu sprzedacie tylko forumowiczom koszulki.

Buuuuhehe zalosni jestescie :lol: :lol: :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#229 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 17:54

Nie wiem mistrzu co w tym żałosnego :?: Dasz mi kasę na wyprodukowanie 1000 koszulek, z których sprzeda się poźniej 100 :?:
Pomyśl trochę, to nie boli...

W XXI wieku dostęp do internetu to nie jest wielkie halo :idea: (patrz, nawet Ty masz :D )
Jak się zrobi pierwszą serię (na podstawie zamówień internetowych) a w czasie sezonu koszulki spodobają się - jak ich nazywasz - zwykłym ludziom, to nie widze problemy aby zrobić druga serię...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#230 Postautor: Jaga » 17 stycznia 2006, o 17:58

Michale ale gadasz głupoty to się w pale nie mieści :lol:
Jak ktoś będzie chciał kupić to kupi z tym że my będzie musiał polegac na tym iż potrzebne sa min 2 zamówienia takich koszulek by po 1 ludzie zauważyli że coś takiego jest dostepne i jak ktoś bedzie chciał to podejdzie do młyna żeby sie zapytać!!
Wtedy te koszulki dotra do ludzi!!

U nas była akcja tylko na forum w tym momencie ponad 200 koszulek już zostało wyprodukowanych i w trakcie realizacji jest 7 edycja koszulek wiec nie wiem o co Ci sie rozchodzi

Jeśli Cie to tak martwi że mało kto sie o tym dowie to chodz po miescie z megafonem ulotkami i rozgłaszaj że taka akcja jest a jak pomoc nie chcesz bo jak narazie to tylkoprzeszkadzasz tym ktorzy chca by koszulki sie naprawde pojawiły to najlepiej nic nie pisz bo jak sam zauwazyles pojawilo sie juz kilka postow nie na temat a to dzieki komu ? Chyba sam zgadniesz !
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Michael

#231 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 18:00

Albo cos sie robi albo sie gowno robi.

Jak wychodzicie z taka inicjatywa to robcie to porzadnie a nie bedziecie odstawiac szopke w postaci kilkudziesieciu koszulek.

A stadion bedzie swiecil barwami klubowymi oj bedzie.

Ja nie mam kontaktu z klubem ale Fan Klub ne pewno ma.
Wiec czy nie moznaby porozmawiac i jakos dogadac sie czy oni by nie wspomogli tej akcji moze jakiegos sponsora by zalatwili.
Wszystko moze byc do uzgodnienia tylo zeby bylo to robione dobrze a nie po lepkach.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#232 Postautor: Jaga » 17 stycznia 2006, o 18:04

Michael pisze:Albo cos sie robi albo sie gowno robi.

No niektorzy działają bo robia projekty itp a Ty gówno robisz ... wiec nie wiem co sie tak czepiasz ? :? :P
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

meesha
Trener
Kontakt:

#233 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 18:05

Wiesz co, mam propozycję - weź sprawy w swoje ręce :idea: Na pewno wszystko będzie wspaniale...
A jak chcesz koszulkę upstrzoną logami sponsorów to polecam Norbiego - może ma jeszcze parę na zbyciu :lol: I nawet sposnorzyu na koszulkach są zmieniani w miarę potrzeb. To jest dopiero bajer :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#234 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 18:07

Moze wlasnie Michael jest 'od Norbiego' i dlatego taki zamet sieje ?;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Michael

#235 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 18:07

A czy pisalem gdzies o sponsorach na koszulkach :?:
Czy gzdies cos takiego podalem do wiadomosci.

Kase dalby sponsor klubowi i klub by to reklamowal a nie kibice.
Jesli oczywiscie klubowi zalezy na kibicach.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#236 Postautor: sadychor » 17 stycznia 2006, o 18:09

Te, Mohiakanin, daj spokój. Poczytaj sobie, zapytaj mamy, taty jak to jest z prowadzeniem działalności na stadionie-dlatego straganu nie przewidujemy. Ba, nawet nie planujemy na tym zarabiać. Nie wiem, załóż może front antymotorowców, zorganizujcie się, zróbcie koszulki, spotykajcie pod śmietnikiem lub trzepakiem, uruchomcie telefon zaufania itp.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Michael

#237 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 18:13

I czy cos wniosles swoja wypowiedzia bo ja nie widze zeby tak bylo.

Ja proboje naklonic zeby zrobic 2 projekty jesli nie bedzie odzweu akceptujacego to trudno.
Ale chodzi o to zeby bylo sprawiedliwie.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#238 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 18:16

Napisales juz kilkanascie razy w ramach akcji 'antyMOTOR'... Czy chociaz jedna jedyna osba Cie poparla? Na wszystko co swiete nie widzisz, ze jestes sam? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meesha
Trener
Kontakt:

#239 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 18:17

bkapusta pisze:nie widzisz, ze jestes sam? ;-)

Poczekaj, jeszcze nadredaktor bartexs nie wrócił ze szkoły 8)

pysio

#240 Postautor: pysio » 17 stycznia 2006, o 18:18

Michael masz racje i ja sie z toba zgadzam. Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor. Mam swoje zdanie w sprawie relacji MOTOR-TŻ. Nie bede opisywał o co chodzi ale go nie zmienie!!! I tak najlepszy jest projekt JaGa. :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#241 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 18:20

meesha pisze:
bkapusta pisze:nie widzisz, ze jestes sam? ;-)

Poczekaj, jeszcze nadredaktor bartexs nie wrócił ze szkoły 8)

Juz po 18... Jak sie tak bedzie ociagal z powrotem to nie zdarzy nic napisac przed dobranocka ;/ A pozniej to juz lulu i spac...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meesha
Trener
Kontakt:

#242 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 18:20

pysio pisze:Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor.
No i weź zrozum o co takiemu chodzi :roll: :D

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#243 Postautor: luCas » 17 stycznia 2006, o 18:20

Proponuje zakonczyc ta dyskusje. Koszulek nawet jeszcze niema. Jak beda to bedziecie sie martwic, kto chce kupi, a kto nie chce nie kupi. Zmuszac nikt do zakupu nie bedzie. A jak sie nie podoba zawsze mozna zrobic swoja, wedlug wlasnego pomyslu i dokladnie taka jaka sie chce. Koszulka na bazarze, 20 zl farbka do ubran 6 zl. Mozesz sobie napisac love TZ i gitara bedzie.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 18:23 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#244 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 18:21

meesha pisze:
pysio pisze:Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor.
No i weź zrozum o co takiemu chodzi :roll: :D

Oj meesha przeciez to jasne jak slonce... ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Michael

#245 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 18:22

Moze i jestem sam bo Wy jestescie razem sie zacietrzewiliscie i macie klapki na oczach jak baby za kierownicami samochodow.

A Ci co moze nie chca tez nazwy Motor na koszulkach moze i sie tez "boja" ze ich zaraz zjedziecie.

Ja mowie to co mysle i uwazam za sluszne.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#246 Postautor: sadychor » 17 stycznia 2006, o 18:24

pysio pisze:Michael masz racje i ja sie z toba zgadzam. Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor. (...)

Kiedyś miałem problem podobny do Twojego, ale mama zaprowadziła mnie do okulisty. Spójrz na projekty jeszcze raz i weź może lupę. Co dojrzałeś, hę :?: Rozumiem, ze miałeś na myśli zaniechanie zakupu koszulki z samym napisem MOTOR :?: :? Bo w innym razie oprócz okulisty musisz odwiedzić też innego specjalistę. :evil:
Obrazek

WLC

#247 Postautor: WLC » 17 stycznia 2006, o 18:30

Ja popieram w pełnej rozciągłości Michaela!!
1. Wolałbym żeby na koszulkach widniała nazwa naszego obecnego klubu!! Czasy Motoru mineły i niestety nie wrócą, a przy okazji z napisem "Tż Lublin" w ostateczności mógłbym pokazac się w Świdniku, a już z "Motor Lublin" nie odważyłbym się...
2. Co do kwestii sprzedaży koszulek na stadionie. Czy klub rzeczywiście nie mógłby pomóc i dodać tego typu koszulek do "klubowych gadżetów" sprzedawanych na stadionie?! Myśle, że wtedy miałoby to większy sens bo poprzez forum sprzedaż będzie znikoma, a na stadionie co pewien czas jakiś tatuś sprezentuje swojemu dziecku koszulke w przypływie radości po wygranym meczu. W przyszłym sezonie zapowiada sie że będą mieli ku temu okazje :wink: 8) :) (tato licze na Ciebie! :D :wink: )

Jak najbardziej popieram Wasza inicjatywe i zycze powodzenia w realizacji. Weźcie jednak pod uwage też uwagi innych, a nie buntujecie sie przeciw tym którzy próbują przekazać swoje racje, które nie sa po Waszej myśli.

Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 18:42 przez WLC, łącznie zmieniany 1 raz.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#248 Postautor: Manitou » 17 stycznia 2006, o 18:31

Michael odpowiedz mi na jedno zajebiście proste pytanie: dlaczego nie wkleiłeś ani jednego projektu koszulki tylko bijesz pianę jacy to wszyscy są źli, bo używają słowa MOTOR :?: Albo zrób taki projekt jaki będzie Ci odpowiadał (gwarantuję, że znajdzie się on w ankiecie) albo przestań narzekać na niesprawiedlwość tego Świata...miej litość chłopaku :!:

Michael

#249 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 18:38

Bardzo prosze odpowiedz mistrzu.

Nie jestem od tworzenia projektow.
Wole doradzic jak moze byc lepiej, co jest dobre a co zle.
Wyrazam swoje zadnie na temat podanych projektow.

Mam nadzieje ze rozumiesz moja odpowiedz bo chyba prostszej nie moze byc.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#250 Postautor: sadychor » 17 stycznia 2006, o 18:43

Michael pisze:(...)Nie jestem od tworzenia projektow.
Wole doradzic jak moze byc lepiej, co jest dobre a co zle.
Wyrazam swoje zadnie na temat podanych projektow.
(...)

Znaczy się tak ni w pięć ni w dziewięć taki krytyk mody z Ciebie :?: :?
Obrazek