Gelo pisze:To niech sobie będzie - byle nie w Motorze.
Ja piernicze, ale fanatyzm xD i tu się kończy to legendarne wsparcie Gela dla Motoru. Tam gdzie zaczyna się narodowość i fanatyzm polityczny.
Gelo pisze:To niech sobie będzie - byle nie w Motorze.
Gelo pisze:Nie - kilka razy to napisałem - zaczął jechać poprawnie od meczu Apatora w Grudziądzu. I jak podał Flagg - ma prawie tyle samo meczów powyżej pięciu punktów jak tych poniżej. A początek miał wręcz koszmarny - nie szukajmy daleko - pierwszy mecz w Lublinie. Skoro jest taki świetny - to po co im Pollestad w Toruniu? Zmierzam do tego, że to nie jest żaden napieracz, nie jest to żaden towar ekskluzywny dla Motoru Lublin. Do tego bez przyszłości.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:To niech sobie będzie - byle nie w Motorze.
Ja piernicze, ale fanatyzm xD i tu się kończy to legendarne wsparcie Gela dla Motoru. Tam gdzie zaczyna się narodowość i fanatyzm polityczny.
Gelo pisze:w dodatku z Niemiec.
Ge(L)o pisze:Patrzeć na te wszystkie zapijaczone buraczane twarze, krzyczeć coś każdy sobie, jakaś baba z gwizdkiem, ludzie w takim tłoku przepychający się z sześciopakiem albo z kiełbasą na tacce z musztardą i keczupem. Wszystko to sprawiło, że nawet na jazdę ze strony sektora gości nie czułem złości. Czułem się jak w dniu świra. I jeszcze te schody.
Gelo pisze:A to "nie bo nie" to jest po prostu fakt, ze to średniosłaby żużlowiec.
Gelo pisze:nic w tym sporcie nie osiągnął
Cooper pisze:Ale nikt nie mówi że jest Samem Mastersem
Kargolo pisze:Ge(L)o pisze:Patrzeć na te wszystkie zapijaczone buraczane twarze, krzyczeć coś każdy sobie, jakaś baba z gwizdkiem, ludzie w takim tłoku przepychający się z sześciopakiem albo z kiełbasą na tacce z musztardą i keczupem. Wszystko to sprawiło, że nawet na jazdę ze strony sektora gości nie czułem złości. Czułem się jak w dniu świra. I jeszcze te schody.
Dokładnie to samo czułem. Wczorajszy mecz przypomniał mi brutalnie dlaczego nie kupiłem karnetu na ten sezon.
KrzyczącyK1b1c pisze:Za to Mania ma osiągnięcia. Utrata dosyć pewnego miejsca na pozycji juniorskiej na rzecz mało znanego wcześniej Koniecznego :)
qpa pisze:Wypowiedzi po pierwszym meczu półfinałowym | #LUBTOR
https://www.youtube.com/watch?v=HVDCcWGoBEU
ezbeg pisze:Zgubili ustawienia, sprzęt nie jest tak wydajny. Jak nie ma sprzętu, to i atut toru nie pomoże. Czasy atutów toru, przy sprzęcie odstającym od rywali skończyły się wraz z wprowadzeniem komisarzy. A może też nasz tor został już rozpracowany. Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi.
niespokojny pisze:w 2022 gdyby nie miał defektu to by we dwóch ze Zmarzlikiem obronili złoto dla Gorzowa.