Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
-
rumburaque
- Szkółkowicz
A ja daję znać już dziśrumburaque pisze:jak są chętni to przy 4 osobach 30 zł ale czy jadę na pewno to dam znać jutro wieczorem.
Info :arrow:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
rumburaque
- Szkółkowicz
- Łoptymista
- Trener
rumburaque pisze:z miła chęcią pojechałbym a:utokarem ale zajęcia kończę o 13:00 no jak się zerwę to 12:00 i nie zdąrzę na 10:00 pod MOSIRa tak jak wyjadę między 12 a 13 to na styk powinienem zdąrzyć. Do zobaczyska w Krośnie
A nie możesz zerwać sie z tych zajęć??!! 90 proc autokaru z czegoś rezygnuje, byleby tylko pojechać razem do Krosna. Przemyśl to dobrze. Może się uda. Nie sądzę, żebyś miał w piatek kolokwium
Snys pisze:1. O korej w koncu mecz ? 16 (wedlug tzlublin.com ) czy 16:30 wedlug strony Krosna ?
2. O ktorej wyjazd ? 9 czy 10 ? bo mi powiedziano przy zapisach ze 9 a wyżej widze ze 10
Mecz nie wiadomo o której, wiadomo na pewno, że o 16 coś będzie. Nie wiem tylko jeszcze czy próba toru czy prezentacja
A zbiórka o 9
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Łoptymista
- Trener
ktoś kiedyś śpiewał- najlepsze piwo to leżajski full, gul gul gul. Niech juz będzie...Myślę, ze kto może oczywiście to w sobotę mecz w Rzeszowie, można zobaczyć...Kwestia przespania sie gdzieś w poblizu i na niedzielę do domu na kolejne nasze zwycięstwo.Taki żużlowy maratonik dla czubków takich jak ja.
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Zostało jeszcze w autokarze 5 wolnych miejsc na piątkowy wyjazd do Krosna.
Ostatnia szansa na zapisanie sie na wyjazd jutro(czwartek) od godz. 18.00 w pubie Tequilla przy ulicy Zachodniej 3 (mapka ułatwiająca dotarcie tam na jednej z poprzednich stron tego tematu).
Informacje pod numerem (0)602537414
Może byc to jedyna szansa w tym sezonie na zobaczenie jak nasza drużyna wygrywa na wyjeździe
Ostatnia szansa na zapisanie sie na wyjazd jutro(czwartek) od godz. 18.00 w pubie Tequilla przy ulicy Zachodniej 3 (mapka ułatwiająca dotarcie tam na jednej z poprzednich stron tego tematu).
Informacje pod numerem (0)602537414
Może byc to jedyna szansa w tym sezonie na zobaczenie jak nasza drużyna wygrywa na wyjeździe
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
rumburaque
- Szkółkowicz
no punk not dead czy jak tam par englease idzie
ja nie chcę robić konkurenci fun klubowi ae jak ktoś się namyśli w ostatniej chwili to ja wyjeżdżam w piątek ok 12 z ul.Głębokiej tj. kliniki weterynaryjne i szukać zielonej SAAB-inki 900 lub sms 507166193 pozdr Usprawiedliwienie: jadę samochodem bo inaczej nie dam rady; taka uczelnia i zasady takie
-
rumburaque
- Szkółkowicz
przepraszam za błędy (wiem że pewni panowie są wyczuleni ale miałem ciężki dzień) a tak z innej beczki i wiem że nie na temat ale jak zauważyłem pewni forumowicze są w temacie punku to do wiadomości podaję że w sobotę będzie koncert KSU ale to jeszcze nic zapewne zainteresuje po nie których że przed nimi wystąpią The Bill inaczej zwani z polskiego Debil
a gdzie to sami poszukajcie 
Uwaga
Zwolniło się parę miejsc, w związku z tym jakby komuś się termin zwolnił to niech wpada jutro o 9:00 pod Halę MOSiR (Al. Zygmuntowskie 4) z 30 zł. w kieszeni
Zapraszam i do zobaczenia za niecałe 11 godzin

-
rumburaque
- Szkółkowicz