Ten mecz kosztował mnie 33 zł ucieszka z pracy by pójśc na mecz , obgryzionych paznokci i nerwów zjedzonych, obym więcej nie zobaczył na torze Frania, niech ten dziadu kończy kariere bo szkoda nerwów na takiego frajera.
Szkoda mi Hansena, widać że trener go nie docenia, mógł bo puścić jeszcze z raz, przejechał tyle świata by pojechać sobie TYLKO 3 biegi, mi to już bym się odechciało przyjeżdzać na takie coś, rozumiem jakby nie istniał, ale pokazał się z dobrej strony.
Szkoda Dawidka, nie wiem czy odczuwaÅ‚ skutki z wypadku z Åodzi czy poprostu wina sprzÄ™tu.
Piszcz cienizna, nie wiem co jest z tym kolesiem.
Jeleń chyba miał kaca po weselu, z tego co wiem miał komplet machnąc, a tutaj tylko wygrał 3 biegi na 6 startów i do tego defekt na czwartej pozycji, ale za to 100 lat to powinien jakąś flaszeczke postawić, za darmo się nie śpiewa
Śledzio dobry występ, chodz i wpadki się przydarzały.
Klimek pokazał się z dobrej strony i co najważniejsze nie zamykał gazu wchodząc ze startu w pierwszy łuk gdzie wczesniej dało się to zauważyć, będą z niego ludzie oj będą tylko niech odpowiedni ludzie zajmą się jego karierą, bo raczej w Lublinie cienko to widzę oj cienko.