TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#201 Postautor: GIGI » 25 czerwca 2006, o 18:29

Smirnek pisze:Te 3punkty dadzą nam bardzo dużo, bo pokazały że nasz zespół może być groźny. Teraz trzeba pokonać Ostrów, ale to już będzie cięższe.

To nie będzie ciężkie, to jest niemożliwe. No chyba że ostrów przyjedzie tylko z jednym obco ;) .. a w obwodzie pozostaje Jędrzejak, Węgrzyk, Szczepaniak .... hmmm

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#202 Postautor: Portek » 25 czerwca 2006, o 18:33

Gigi, w sporcie wszystko jest mozliwe :wink:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#203 Postautor: InDorka » 25 czerwca 2006, o 18:39

PYTANIE DO SPEEDWAY - MATI : mialam to wyslac na PW ,ale wlasciwie mozesz odpowiedziec na ogolnym.
Ta Twoja sygnaturka...to ma byc smieszne ? czy co?
Czemu ma słuzyc? Od takich drobiazgow zaczynaja sie wojny miedzy kibicami,po co nam to.
Ja nie chce powtorki z Rzeszowa.
Jest wspolne kibicowanie,jest wspolne siedzenie ...przeszkadza ci to tak bardzo?

Awatar użytkownika
staleczkaaa
Kontakt:

#204 Postautor: staleczkaaa » 25 czerwca 2006, o 18:48

Widze ze nastroje panuja w Lublinie bardzo dobre :D tylko pamietajcie ze gorzowska Stal jezdzila bez dwoch liderow.. zawodnikow ktorzy maja srednie w tej 3 najlepszych w druzynie...

Szkoda bo ten mecz tak naprawde w ogole nie pokazuje sil obu ekip.

Choc my wiemy ze cienkoooo prezentuja sie Rajkowski i Lukaszewski.. oby ktos wyciagnal wnioski.

A o wygranej z Ostrowem radze zapomniec :P to druzyna lepsza niz Stal Gorzow w pelnym zestawieniu.. i musialo by sie wydarzyc cos bardzo dziwnego, zeby pozwolili sobie odebrac punkty. Moim zdaniem oczywiscie :D

Widze ze "milosc" do Falubazu w Lublinie pozostala po barazach.. :D bylem tam w ZG, choc niestety nie udalo sie :P

Pozdrawiam :wink:
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2006, o 18:55 przez staleczkaaa, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#205 Postautor: bkapusta » 25 czerwca 2006, o 18:49

InDorka pisze:PYTANIE DO SPEEDWAY - MATI : mialam to wyslac na PW ,ale wlasciwie mozesz odpowiedziec na ogolnym.
Czemu ma słuzyc? Od takich drobiazgow zaczynaja sie wojny miedzy kibicami,po co nam to.
Jest wspolne kibicowanie,jest wspolne siedzenie ...przeszkadza ci to tak bardzo?

Troche powagi kobieto. Zielona Gora dawno nam podpadla. Pamietaja to doskonale chociazby Ci, ktorzy tam pojechali na baraze. To oni zaczeli nas obrzucac kamieniami itp. Nie widze nic zlego w obrazaniu Zgrzeblarkowa. Nalezy sie im ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#206 Postautor: InDorka » 25 czerwca 2006, o 18:59

No to moje gratulacje,obaj zachowujecie sie jak dzieci

Speedway-Mati
Zawodowiec

#207 Postautor: Speedway-Mati » 25 czerwca 2006, o 19:00

InDorka pisze:PYTANIE DO SPEEDWAY - MATI : mialam to wyslac na PW ,ale wlasciwie mozesz odpowiedziec na ogolnym.

Dobra, oczywiście wszytko moja wina....

A na żylecie sobie śpiewaliśmy to i inne pioseneczki, i jakoś większości nie przeszkadzało .... no ale jak uraziłem to przepraszam :!:

Jednak i tak wiem swoje :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Portek
Senior