Prymus pisze:W rozpisce biegów Tomka Piszcza coś chyba jest nie takhttp://www.tzlublin.com/index.php?actio ... d340e4a4ee
Gawrzyk, skad Wy tego Bigelmajera wytrzasneliscie
Prymus pisze:W rozpisce biegów Tomka Piszcza coś chyba jest nie takhttp://www.tzlublin.com/index.php?actio ... d340e4a4ee
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Bieg 4. Wright, Piszcz, Boxall, Allen, Neath (t) 5-1

Monter_77 pisze:Bardzo mi sie nie podoba ze klub poprzez swoja oficjalna strone angazuje sie w kampanie wyborcza i naprawde niewazne po jakiej stronie
To tez jest jakies wyjsciepav pisze:A żeby nie było całkiem OT, to w związku z upierdliwie pojawiająca się reklamą "Pana kandydata" zmuszony byłem zmienić (do czasu wyborów) moją stronę startową.
jas pisze:okej Shacku, masz racje - ale mnie "taki" sposob promowania mierzi i na pewno nie spowoduje oddania glosu na Wojciechowskigo (inna sprawa, ze nie wezme udzialu w wyborach, a gdybym wzial to i tak bym na niego nie zaglosowal). wg mnie przynosi to inny efekt niz zakladano.
btw. a to wyskakujace okienko - za kazdym razem gdy sie pojawia i probuje je wylaczec, to pod nosem mowie: "znowu ten pie*****" Wojciechowski".
oczywiscie rozumiem, ze macie pelne prawo do umieszczania na stronie tego typu rzeczy i to szanuje, podzielilem sie tylko swoimi spostrzezeniami.
Koper pisze: jakies okienka to mi rowniez nie przypadlyby do gustu, a nie kazdy ma zablokowane aby wyskakiwaly takie dodatkowe atrakcje na ekranie.
mi jakos zawsze okienka zle sie kojarzyly i kojarza dlatego ze jak napisalem w pierwszym poscie ze zycze dobrze temu Panu i jestem wdzieczny za pomoc to wlasnie uwazam ze okienek ktore wiele osob denerwuja nie powinno byc a w pozostalej czesci wypowiedzi jak pewnie mikas zauwazyles jestesmy zgodni, czekam az Monter77 wypowie sie jeszcze na ten temat, szczegolnie odnosnie takich argumentow jakie przedstawiles Ty mikas i ja:) pomijajac juz te nieszczesne okienka ale sam fakt takiego przedstawienia tej kandydatury na oficjalnej stronie naszego klubu, nie zapominajmy tez ze rywalem Wojciechowskiego do senatu bedzie m.in. fan zuzla w Lublinie Krzysztyof Cugowski ktory swoja wiedze zuzlowa prezentowal m.in. w studio Canal+ w czasie transmisji z Grand Prixmikas pisze:czy wyskakujące okienko (już nie macie sie czego czepić? mało jest w Waszym życiu bardziej denerwujących rzeczy i jakoś dajecie sobie rade?)
Co ciekawe w programie który właśnie przeglądam są zdjecia pana Jarosława Urbana, pana Jacka Sobczaka i pana Pruszkowskiego.
Åoptymista pisze:Zapis chata to jakas wiocha i prowokacja. Dyrektor_JarosÅ‚aw produkowaÅ‚ siÄ™ tyle czasu, a tu (czyli na stronie) puszczono tylko jakiegoÅ› nÄ™dznego bÄ…czka.
~Cooper: Ktorego polskiego zawodnika TÅ» uwaza Pan za najlepiej jezdzacego technicznie?
Jaroslaw_Siwek: Mariusz Franków umie najwięcej i gdyby naprawde chciał to zostałby wartościowym zawodnikiem.
Apocalips pisze:Tak, powtórka jest jutro o 14.
P.S. Lucki nie wiem czy wiesz, ale zostałeś wyróżniony (pozytywnie) przez pana Jarka.