lucki73 pisze:Dziękuję Cooper, czekam na następnych skruszonych.
ukłony
lucki73
Tutaj akurat nie do konca identyfikuje sie z tym stwierdzeniem.
Cooper pisze:lucki73 pisze:Dziękuję Cooper, czekam na następnych skruszonych.
ukłony
lucki73
Tutaj akurat nie do konca identyfikuje sie z tym stwierdzeniem.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gawrzyk pisze:Do Warszawy zawsze dochodzą informacje z pierwszej ręki. A szczególnie do Luckiego, może poprzez klientów, skroo jest tak super zorentowany![]()
![]()
![]()
? To topic na temat memoriału, a dyskusję o Kołodzieju czy Siwku proszę przenieść do odpowiedniego teamtu...
![]()
lucki73 pisze:Przepraszam, post przenoszę z wątku o Memoriale, bo nie spodobało się moderatorowi. Teraz mam nadzieję, że post jest we właściwym miejscu.Gawrzyk pisze:Do Warszawy zawsze dochodzą informacje z pierwszej ręki. A szczególnie do Luckiego, może poprzez klientów, skroo jest tak super zorentowany![]()
![]()
![]()
? To topic na temat memoriału, a dyskusję o Kołodzieju czy Siwku proszę przenieść do odpowiedniego teamtu...
![]()
Gawrzyk, wydajesz się sobie zabawny pod tą ukrytą ironią? Już komu jak komu, ale niemalże właścicielowi tego Forum po prostu to nie przystoi. I dobrze wiesz o co chodzi.
Cz@rek pisze:lucki73 pisze:Tu jednak nie o rekomendację chodzi, co o udzielenie poparcia, a później robienie publicznie koło dupy. I tyle w tym temacie.
lucki73
A co miał Siwek zrobićNie poprzeć go,blokować.
Zaraz byłby szum jak to stołka broni.
sadychor pisze:Lucki daruj sobie. Jeżeli faktycznie masz kontakt z kimś z klubu to dawaj za te komunikatory i internety. Dowiedz się trochę o Panu Kołodzieju, jego poczynaniach, wiedzy o żużlu i zachowaniach. Niedługo będzie tak, że wyleje Bystrzyca a Ty zgonisz winę na Harrego![]()
Oj Lucki, Lucki... czy jesli pięć lat temu zagłosowałem na przykładowego prezydenta RP (nazwijmy go "K"lucki73 pisze:jeśli się zagłosowało ZA, to nie trzeba teraz pokazywać jaki to on jest BE.
Przecie napisałem w (), że ewentualnie nawet po paru tygodniachlucki73 pisze:Oj Meesha, Meesha, chyba w innych wymiarach żyjemy, bo u mnie upłynął dopiero miesiąc, a u Ciebie już 5 lat
Oj można... ale nie czas to i nie miejsce na takie dyskusje... Zajmijmy się może lepiej tymi trolejbusamiPoza tym jak można oceniać krytycznie kogoś, kto dopiero od miesiąca sprawuje urząd i jeszcze nawet nie miał okazji zorganizować ani jednej imprezy?
sadychor pisze:Narazie we wszystkich możliwych tematach piszesz o Siwku jak najgorzej. On już odszedł, odpuść sobie, niedługo będzie zwykłym kibicem. Nawet oceniając Kołodzieja czepiasz się Harrego, że go poparł, a niby znasz sytuację w miare dokładnie. Więc darujmy sobie, bo to już staje się jałowe, przypilnujmy nowego dyra.
PS Pozory mylą-to odnośnie mojego stosunku do alkoholu
Bimmer pisze:harry pisze:
Snu z powiek nie spędza mi dylemat, czy wejdę na karnet, tylko to, że osoba, w której rękach jest Klub, opowiada takie bzdury...
To, to naprawdÄ™ pikuÅ›!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sadychor pisze:Lucki daruj sobie. Jeżeli faktycznie masz kontakt z kimś z klubu to dawaj za te komunikatory i internety. Dowiedz się trochę o Panu Kołodzieju, jego poczynaniach, wiedzy o żużlu i zachowaniach. Niedługo będzie tak, że wyleje Bystrzyca a Ty zgonisz winę na Harrego![]()
Gawrzyk pisze:Po pierwsze to zarzÄ…d nie jest jednoosobwy.
Po drugie w stowarzyszeniu TÅ» Sipma Lublin obowiÄ…zujÄ… zasady demokracji a nie dyktatura J. Siwka.
Gawrzyk pisze:Po trzecie uważam, że sposób wyboru nowego dyrektora to farsa. Trzeba było rozpisać konkurs, a już jest to niezbędne w sytuacji gdy nie jest to praca społeczna. Czy Prezes Sipmy S.A. Leszek Kępa zatrudniając głównego księgowego, czy dyrektora generalnego postąpiłby w taki sposób jak zrobił w klubie któremu prezesuje?
Do Prezesa Sipmy Leszka K. przychodzi członek zarządu i mówi, że ma dobrego kandydata na najważniejsze stanowisko w jego fimie - dyrektora generalnego. Ten w zasadzie bez konsultacji, bez rozmów z innymi kandydatami przyjmuje go do pracy od ręki. Czy tak wygląda rekrutacja w Sipmie na najważniejsze stanowisko w firmie ? Oczywiście, że nie. NIedawno było ogłoszenie w prasie, że jest konkurs na księgowego. Szkoda że w taki sposób traktowana jest jego firma, a nie klub którym zarządza.
Gawrzyk pisze:Po czwarte. Lucki cały czas mam wrażenie że masz jakąś wadę wrodzoną bo wszędzie węszysz spisek. Teraz zły Siwek chciał wsadzić na minę Kołodzieja. Człowieku, zastanawiasz się czasem nad tym co piszesz ? Po co ? Czy Kołodziej to wróg? Czy ktoś ma zamiar wykończyć żużel w Lublinie ? Czy działamy dla wspólnego dobra ?
Gawrzyk pisze:Podam Ci to na przykładzie - bardzo obrazowym. Masz dzieciaka. Stworzyłeś go, opiekujesz się nim, inwestujesz swój czas w jego wychowanie, inwestujesz środki kase, robisz wszystko żeby było z nim jak najlepiej. Dzieciak dorasta, zaczyna osiągać jakieś sukcesy, nie brakuje i porażek. Jednak coś sprawie, że musisz oddać je w cudze ręce. Czy oddajesz je jakiemuś oszołomowi, który zrujnuje całą Twoją pracę ? Przełóz to Drogi Lucki na TŻ Lublin, J. Siwka i Kołodzieja.
Gawrzyk pisze:A, że po jakimś czasie okazało się, że wybór może okazać się pomyłką to co ? Nie można tego skrytykować ? I nie bredź, że ktoś zabraniał Ci krytykować byłego dyrektora. Robiłeś to Ty, robili to inni, swego czasu robiłem to i ja. Ale na Boga, nie rób ludziom wody z mózgu i nie twierdz, że Siwek to świeta krowa, której wszystko było wolno, a Kołodziej z miejsca zbiera bęcki. Bo tak po prostu nie jest. Do wszystkiego są argumenty i ja się tylko tym kieruję, chyba tak jak i większość...
Gawrzyk pisze:Ten wytłuszczony tekst w Twojej wypowiedzi proponuję jako nowy temat w dziale Inne: Forum Humorum
Lucki, wiesz że wiedza determinuje poglądy. A kiedy nie ma się jej wystarczająco dużo, nie można wyrobić sobie na dany teamt naprawdę obiektywnej opinii. A mojej krytyki masz prawo nie pamiętać, bo kiedy to było to jeszcze po drabinie wchodziłeś pod szafe cukierków szukać (oczywiście w odniesieniu na forumowy wiek).
Gawrzyk pisze:A adwokatem też nie jestem. Po prostu mam swoje zdanie, oparte na faktach i własnej trzyletniej obserwacji tego co się dzieje z bliska i dlatego pewnych racji będę bronił. skoro widzę, że coś jest czarne, nie przynam Ci racji bo Ty mówisz, że to jest białe.
lucki73 pisze:Ja już pisałem wielokrotnie, że osoby które są związane z klubem winny się powstrzymywać od swoich komentarzy na Forum, bo pożytku to klubowi nie przynosi. Od tego jest rzecznik prasowy, a przynajmniej powinien być.
lucki73 pisze:Sadychor, jeśli ktoś, a mówimy tutaj o Panu J.S. vel Harrym, popiera Pana K.Kołodzieja, a w kilkanaście dni później pozwala sobie publicznie na Forum na takie uwagi:Bimmer pisze:harry pisze:
Snu z powiek nie spędza mi dylemat, czy wejdę na karnet, tylko to, że osoba, w której rękach jest Klub, opowiada takie bzdury...
To, to naprawdÄ™ pikuÅ›!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to wiesz o czym to świadczy? Naigrywa się ten, który sam go wybrał i który pozostawił po sobie w klubie totalny burdel i zadłużenie. No kpina, po prostu kpina(...)