Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
sting126 pisze:Pokemon pisze:Już wczoraj w Kurierze, nasz (jak się okazuje Prezes) udzielił wywiadu, że skład będzie budowany głównie na mecze u siebie, a więc w oparciu
o wychowanków (typu Piszcz, Trumiński, Jeleniewski, Śledź, Mordel)
Tego pierwszego na 99% nie zobaczymy juz w Lublinie...
Nigdy nie mów nigdy
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:jasne. ale wielu zawodnikow ma juz podpisane kontrakty tylko z roznych wzgledow informacje te nie sa jeszcze podane do publicznej wiadomosci. dlatego z listy zawodnikow ktorzy wymieniani są w tym temacie mozna skreslic kilku jeźdzców.
być może ,
nie znam polityki klubów, nie miałem z tym styczności więc trudno cokolwiek mi powiedzieć na temat tego, że nie podają do wiadomości publiczniej informacji o podpisaniu kontraktu przez danego zawodnika. Takie zachowanie jednak nie wpływa na to, żeby nie starać się o zawodników i dopóki kontrakt nie jest podpisany to wszystko można zmienić.
-
Holly
Pokemon pisze:Bajerski kiedyś dobrze śmigał na naszym torze
Kiedyś to i Jurek Mordel wymiatał i to nie tylko na naszym torze:)
Ja cały czas oscylowałbym za Świstem, nie sprawdził się rok temu ale...
właśnie jest ale jest to zawodnik sprawdzony jeździł już dużo i jakiś poziom prezentuje w porównaniu do tych co są wolni. Świst w tym sezonie będzie chciał się pokazać jak najlepiej i tak jak Jataman powiedział może to być udany sezon Twistiego. Podkreślam może być bo w tym sporcie nie ma nic pewnego. Ale wystarczy spojrzeć na "Pulpeta" u nas cieniował ale od razu się obudził. Myślę, że Świst tez już przeanalizował co źle zrobił i będzie chciał się pokazać.
- Łoptymista
- Trener
Co do Swista to nie bylbym pewien tego ze pojedzie. To co o nim sie pisze i to co on robil jasno dowodzi, ze koles nie ma motywacji do jazdy. Przyszedl do Lublina, zeby skasowac frajerow i to zrobil. Pomimo moich najszczerszych checi nie da sie ukryc, ze facet poki jezdzil to w kazdym meczu rozczarowywal, mial byc liderem byl kolejnym zapychadlem. Pewno sie myle, ale kase jaka dostal [rzed sezonem zainwestowal w solarium i golebie a nie w sprzet. Pamietacie, ze na kazdym meczu jego motocykle zachowywaly sie jak osiolki. Jak dla mnie facet juz wczesniej wiedzial jakie sa jego priorytety w sezonie 2006 i niestety nie bylo wsrod nich robienie dwucyfrowek.
Dla mnie temat tego pana w Lublinie jest tak samo racjonalny jak sprowadzenie tu K. Barana lub Piotra Dyma.
Dla mnie temat tego pana w Lublinie jest tak samo racjonalny jak sprowadzenie tu K. Barana lub Piotra Dyma.
Jeżeli to prawda z kasą jaką dostał przed sezonem i ile brał za punkt - to niech sie nikt nie dziwi, że jezdził jak jezdził. Po co miał sie zabijać i inwestować w graty, skoro jeszcze nie wyjechał na tor a już był zarobiony na cały rok. Zakontraktowanie go teraz - "tak" pod warunkiem, że nie dostanie ani złotówki za podpis, a system płac za punktówkę będzie motywujący. Podobnie ma się kwestia ze Śledziem - wiadomo, ze jezdzić umie ale musi mieć anioła stróża i najlepiej podstawiany motocykl na trening i mecz. Czy nasi działacze są w stanie go przypilnować tak jak to zrobili w Rzeszowie? Nie wiem. Jezeli nie - to taki kontrakt nie ma sensu. A tak reasumując niczego wielkiego się nie spodziewam po nadchodzącym sezonie. Jeżeli w ogóle wystartujemy będzie to kolejny sezon wegetacji.
Świst jak i Śledź potrafią jeździć i na 1 ligę są jak najbardziej wartościowymi zawodnikami. Mają swój wiek więc nie ma co się spodziewać że będą zabijać się o metry na torze, a tym bardziej jeśli dostają kasę do ręki. Przerabialiśmy już to z Darkiem. Rzeszów zakontraktował go płacąc mu za punkty i dostał sprzęt - efekt był widoczny gołym okiem. W Ekstralidze było już gorzej ale poziom był już dużo wyższy.
Nie wiem jak jest ze Świstem bo być może nie będzie chciał podpisać takie kontraktu ale jak nie dostanie innych propozycji to pewnie się złamie po czasie. Ze Śledziem raczej nie będzie problemu aby podpisał kontakt.
Nie wiem jak jest ze Świstem bo być może nie będzie chciał podpisać takie kontraktu ale jak nie dostanie innych propozycji to pewnie się złamie po czasie. Ze Śledziem raczej nie będzie problemu aby podpisał kontakt.
Tak, tak Pokemon... aż żal mi słow... nie bądzmy smieszni i nie żartujmy że z tym składem co napisałeś jestesmy w stanie u siebie wygrać z każdym... bo chyba zaraz peknę ze smiechu
Ile wypiłeś przed tym jak to napisałes ?? Bo Twoim składem to dokładnie jak napisał Gelo, może zrobimy 30 u siebie z Poznaniem, a tak na powaznie to byśmy byli takim Krosnem co u siebie nigdyś tylko z nami i Grudziądzem walczyło u siebie, my za to w tym sezonie Twoim składem byśmy powalczyli tylko u siebie z Grudziądzem i Poznaniem... nawet smiem twierdzić że Krosno miało mocniejszy skład niż nasz zaproponowany przez Ciebie...
Pokemon pisze:Śledź? Obyś się nie zdziwił! On nie będzie jeździł tylko dla nas, będzie jeździł przede wszystkim dla siebie, bo z "przechowalni" wyrwą go potem za ładne $$$
Pokemon. ale ja nie mówię że to skończone ofermy... to sa przede wszystkim zawodnicy własnego toru, do tego nie pewni nawet na własnym torze, skład złożony ze słabej klasy średniaków nie zapewni nam bytu, juniorami rządzić i dzielić też nie będziemy a w tym sezonie Krosna juz nie będzie, że o spadek nie trzeba się martwić, bo miejsce na końcu tabeli jest zaklepane. Ja ze swojego doświadczenia wiem Pokemonie że sentymentów w żużlu nie ma a jak się zdarzają to baaardzo żadko i wątpie czy ktoś kto teraz wróci z naszych lubelaków będzie się zabijał za Lublin.
Pozdrawiam
Pozdrawiam