Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#152 Postautor: Cooper » 13 grudnia 2006, o 19:12

Robmy sklad byle jaki, pozniej dogadajmy sie tylko z Rybnikiem, Poznaniem i Gnieznem, ze spuszczamy Grudziadz (czyli my wygrywamy u was, a wy u nas) i utrzymanie mamy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#153 Postautor: Hans » 13 grudnia 2006, o 19:20

sting126 pisze:
Pokemon pisze:Już wczoraj w Kurierze, nasz (jak się okazuje Prezes) udzielił wywiadu, że skład będzie budowany głównie na mecze u siebie, a więc w oparciu
o wychowanków (typu Piszcz, Trumiński, Jeleniewski, Śledź, Mordel)

Tego pierwszego na 99% nie zobaczymy juz w Lublinie...

Nigdy nie mów nigdy :wink: Wiesz prorocze słowa :wink: :P

Snys
Zawodowiec

#154 Postautor: Snys » 13 grudnia 2006, o 19:52

Tym bardziej, że sponsor też miał być na 99 %. Jak widać w lubelskich klimatach często wygrywa najmniej oczekiwana opcja :wink:

Jak ktoś nie zagląda do innych działów to informuje że Jacek R. podpisał w Tarnowie.

rempala.pl

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#155 Postautor: dilucio » 13 grudnia 2006, o 20:24

T Rempala i Darkin w Starcie

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#156 Postautor: jataman21 » 13 grudnia 2006, o 20:57

Etam te wszystkie kontrakty! MY mamy przecież Hansena!
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#157 Postautor: Łoptymista » 13 grudnia 2006, o 21:02

Snys pisze::
Jak ktoś nie zagląda do innych działów to informuje że Jacek R. podpisał w Tarnowie.

Czyzbysmy go splacili, ze sie ujawnil??

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#158 Postautor: jataman21 » 13 grudnia 2006, o 21:18

Szkoda że Tomek nie podpisał w Tarnowie, mogliby fajny skład seniorski wystawić:
Gollob
Gollob
Rempała
Rempała
Rempała
:wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#159 Postautor: Radzio » 13 grudnia 2006, o 21:23

Gawrzyk pisze:jasne. ale wielu zawodnikow ma juz podpisane kontrakty tylko z roznych wzgledow informacje te nie sa jeszcze podane do publicznej wiadomosci. dlatego z listy zawodnikow ktorzy wymieniani są w tym temacie mozna skreslic kilku jeźdzców.

być może ,
nie znam polityki klubów, nie miałem z tym styczności więc trudno cokolwiek mi powiedzieć na temat tego, że nie podają do wiadomości publiczniej informacji o podpisaniu kontraktu przez danego zawodnika. Takie zachowanie jednak nie wpływa na to, żeby nie starać się o zawodników i dopóki kontrakt nie jest podpisany to wszystko można zmienić.

Holly

#160 Postautor: Holly » 13 grudnia 2006, o 22:56

D.Śledź
G.Knapp
K.Baran
S.Trumiński
B.Brhel
R.Klimek
K.Hansen

dla mnie na dziś to najlepsze rozwiązanie , jeśli wogóle wystartujemy.

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#161 Postautor: AGENCIK » 13 grudnia 2006, o 22:57

No to teraz ciekawe gdzie wyladuje Grzesio Knapp? osobiście stawiam na Gniezno bo że bedzie w lublinie nie wierze choc chciałbym aby został :cry:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#162 Postautor: papi » 13 grudnia 2006, o 23:02

Holly pisze:D.Śledź
G.Knapp
K.Baran
S.Trumiński
B.Brhel
R.Klimek
K.Hansen

dla mnie na dziś to najlepsze rozwiązanie , jeśli wogóle wystartujemy.

i możemy powalczyć o powrót do 1 ligi, tylko 1 warunek - koniecznie S. Dudek, on z kim by nie jeździł to zawsze zalicza awans :P

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#163 Postautor: Gelo » 14 grudnia 2006, o 00:21

A ja bym już poddał temat żuzla w Lublinie. Znowu będzie łapanka po Pietraszkach i Frankowach. Lepiej dać sobie spokój niż znowu uprawiać partyzantkę.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#165 Postautor: dilucio » 14 grudnia 2006, o 09:02

Bajerski liderem TZ w sezonie 2007... :wink:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#166 Postautor: Radzio » 14 grudnia 2006, o 09:15

Pokemon pisze:Bajerski kiedyś dobrze śmigał na naszym torze

Kiedyś to i Jurek Mordel wymiatał i to nie tylko na naszym torze:)

Ja cały czas oscylowałbym za Świstem, nie sprawdził się rok temu ale...
właśnie jest ale jest to zawodnik sprawdzony jeździł już dużo i jakiś poziom prezentuje w porównaniu do tych co są wolni. Świst w tym sezonie będzie chciał się pokazać jak najlepiej i tak jak Jataman powiedział może to być udany sezon Twistiego. Podkreślam może być bo w tym sporcie nie ma nic pewnego. Ale wystarczy spojrzeć na "Pulpeta" u nas cieniował ale od razu się obudził. Myślę, że Świst tez już przeanalizował co źle zrobił i będzie chciał się pokazać.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#167 Postautor: Łoptymista » 14 grudnia 2006, o 09:25

Co do Swista to nie bylbym pewien tego ze pojedzie. To co o nim sie pisze i to co on robil jasno dowodzi, ze koles nie ma motywacji do jazdy. Przyszedl do Lublina, zeby skasowac frajerow i to zrobil. Pomimo moich najszczerszych checi nie da sie ukryc, ze facet poki jezdzil to w kazdym meczu rozczarowywal, mial byc liderem byl kolejnym zapychadlem. Pewno sie myle, ale kase jaka dostal [rzed sezonem zainwestowal w solarium i golebie a nie w sprzet. Pamietacie, ze na kazdym meczu jego motocykle zachowywaly sie jak osiolki. Jak dla mnie facet juz wczesniej wiedzial jakie sa jego priorytety w sezonie 2006 i niestety nie bylo wsrod nich robienie dwucyfrowek.
Dla mnie temat tego pana w Lublinie jest tak samo racjonalny jak sprowadzenie tu K. Barana lub Piotra Dyma.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#169 Postautor: Gelo » 14 grudnia 2006, o 09:59

Jeżeli to prawda z kasą jaką dostał przed sezonem i ile brał za punkt - to niech sie nikt nie dziwi, że jezdził jak jezdził. Po co miał sie zabijać i inwestować w graty, skoro jeszcze nie wyjechał na tor a już był zarobiony na cały rok. Zakontraktowanie go teraz - "tak" pod warunkiem, że nie dostanie ani złotówki za podpis, a system płac za punktówkę będzie motywujący. Podobnie ma się kwestia ze Śledziem - wiadomo, ze jezdzić umie ale musi mieć anioła stróża i najlepiej podstawiany motocykl na trening i mecz. Czy nasi działacze są w stanie go przypilnować tak jak to zrobili w Rzeszowie? Nie wiem. Jezeli nie - to taki kontrakt nie ma sensu. A tak reasumując niczego wielkiego się nie spodziewam po nadchodzącym sezonie. Jeżeli w ogóle wystartujemy będzie to kolejny sezon wegetacji.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#171 Postautor: Radzio » 14 grudnia 2006, o 11:06

Świst jak i Śledź potrafią jeździć i na 1 ligę są jak najbardziej wartościowymi zawodnikami. Mają swój wiek więc nie ma co się spodziewać że będą zabijać się o metry na torze, a tym bardziej jeśli dostają kasę do ręki. Przerabialiśmy już to z Darkiem. Rzeszów zakontraktował go płacąc mu za punkty i dostał sprzęt - efekt był widoczny gołym okiem. W Ekstralidze było już gorzej ale poziom był już dużo wyższy.

Nie wiem jak jest ze Świstem bo być może nie będzie chciał podpisać takie kontraktu ale jak nie dostanie innych propozycji to pewnie się złamie po czasie. Ze Śledziem raczej nie będzie problemu aby podpisał kontakt.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#172 Postautor: jataman21 » 14 grudnia 2006, o 11:14

Tak, tak Pokemon... aż żal mi słow... nie bądzmy smieszni i nie żartujmy że z tym składem co napisałeś jestesmy w stanie u siebie wygrać z każdym... bo chyba zaraz peknę ze smiechu :lol: Ile wypiłeś przed tym jak to napisałes ?? Bo Twoim składem to dokładnie jak napisał Gelo, może zrobimy 30 u siebie z Poznaniem, a tak na powaznie to byśmy byli takim Krosnem co u siebie nigdyś tylko z nami i Grudziądzem walczyło u siebie, my za to w tym sezonie Twoim składem byśmy powalczyli tylko u siebie z Grudziądzem i Poznaniem... nawet smiem twierdzić że Krosno miało mocniejszy skład niż nasz zaproponowany przez Ciebie...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#174 Postautor: Radzio » 14 grudnia 2006, o 11:47

Pokemon pisze:Śledź? Obyś się nie zdziwił! On nie będzie jeździł tylko dla nas, będzie jeździł przede wszystkim dla siebie, bo z "przechowalni" wyrwą go potem za ładne $$$

:) A który zawodnik nie jeździ dla siebie? każdy jeździ dla kasy, nikt dla przyjemności (tzn za darmo). Inna kwestia, że jazda na żużlu sprawia przyjemność. Bo jak by nie sprawiała dawno by pokończyli kariery. Jak byś dostał większą kasę to byś nie poszedł? Co do Śledzia to był już dogadany z nami na sezon 2005... ale wylądował w Rzeszowie bo Wrocław zażyczył sobie sporych banknocików. Tak by jeździł dla nas:)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#175 Postautor: jataman21 » 14 grudnia 2006, o 11:54

Pokemon. ale ja nie mówię że to skończone ofermy... to sa przede wszystkim zawodnicy własnego toru, do tego nie pewni nawet na własnym torze, skład złożony ze słabej klasy średniaków nie zapewni nam bytu, juniorami rządzić i dzielić też nie będziemy a w tym sezonie Krosna juz nie będzie, że o spadek nie trzeba się martwić, bo miejsce na końcu tabeli jest zaklepane. Ja ze swojego doświadczenia wiem Pokemonie że sentymentów w żużlu nie ma a jak się zdarzają to baaardzo żadko i wątpie czy ktoś kto teraz wróci z naszych lubelaków będzie się zabijał za Lublin.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek