TreleMorele pisze:Michelsen powiedział jadę 6 startów dziękuję do widzenia ,czego nikt tego nie powie....co ma zrobić sztab..
Że niby nie chciał mieć szansy zarobienia kilkunastu tysięcy złotych rezygnując samemu ze startu?
TreleMorele pisze:Michelsen powiedział jadę 6 startów dziękuję do widzenia ,czego nikt tego nie powie....co ma zrobić sztab..
mikas pisze:TreleMorele pisze:Michelsen powiedział jadę 6 startów dziękuję do widzenia ,czego nikt tego nie powie....co ma zrobić sztab..
Że niby nie chciał mieć szansy zarobienia kilkunastu tysięcy złotych rezygnując samemu ze startu?![]()
![]()
Speedway pisze:Pan Jacek nadal gra w jeden z dziesieciu. Raz na dziesiec zmiana wypali
PolonistaLublin pisze:A tu psikus! Toruń wygra z Gorzowem i będzie nam niewesoło
rafir pisze:Jestem ciekawy co Kępa na to. Przecież chyba widzi, że coś tu nie gra. Najgorsze jest to, że widzą to wszyscy tylko nie Ziółkowski.... Kowalik jest już wolny. Może pora na telefon.
Flagg pisze:Jeszcze jedno. Do zawodników nie mam absolutnie żadnych pretensji. Zrobili co mogli. Grisza, MM, Paweł, Dawid czy nawet Lambo. Jedynie Wiktor nie miał prawa przegrac z Wojdyło w 12 biegu. Dawid w 3 z 4 startów pokonywał zawodnika rywali. Od drugiej lini cięzko oczekiwac czegoś wiecej. Jedynie mogę się przyczepić o zachowanie w 9 biegu, gdzie spokojnie mozna było dowieźć 5:1, ale chłopak zupełnie nie ogarniał gdzie i jak jedzie Michelsen.
I weryfikuje swój pogląd na numer 8/16. Przynosza więcej szkody niż pożytku. Przerobiła to Sparta, przerobił Toruń. Albo zawodnik z 8/16 jedzie od początku za kogoś, albo cierpliwie czeka na swoją szansę. A tak mamy jakiś totalny chaos, gdzie Lambert startuje jako ZZ w 10 biegu, chociaż wcześniej pojechał 1 (JEDEN) wyścig. Dobrze, że w rewanżu nie będzie AJ-a. Będzie jasna sytuacja, kot kiedy jedzie i nikt nie będzie mieć noża na gardle.
Czarek pisze:W tej sytuacji widzę ogromną szansę na sukces we Wrocławiu, ale kątem oka widzę jak nasi w tradycyjnie głupi sposób tracą punkty na torze lub poprzez decyzje w parkingu i wszystkie nadzieje trafiają do kosza.
blajar pisze:
Nie wzięliśmy w rozmowach pod uwagę, że być może Lambert ma gwarancję min. 3 startów w meczu?