Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#151 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 17:26

Chce Ci przypomniec ze Dawid wjechal w Micala ktory przez to stracil panowanie nad motorem...

Fakt ze nie potrafił opanowac motocykla przez 30 metrów nienajlepiej swiadczy o wyszkoleniu technicznym - to chcialem wlasnie wykazać. Jak widze sie zgadzamy ;).
Wiekszosc ludzi, nawet spoza Rzeszowa widzialo to inaczej...

Spoza Rzeszowa tzn skąd - z Krosna? ;) Ci którzy oglądają żużel od kilku lat (w tym sedzia) widział to prawidłowo a nie według widzimi się.
I tu sie po raz kolejny nie zgodze - Piotrek bedac szybszym probuje minac Tomka, niestety chcial wyjsc na zewnetrzna i go wyprzedzic ale na nieszczescie uderza w jego tylnie kolo. slysze po raz pierwszy aby Siwy w tym zdarzaeniu chcial podciac. Bo po co? Przeciez wiadome ze bylby wykluczony :roll:

Zdziwiłbym się jakbyś sie zgodził - to by było nie po rzeszowsku. Wcale nie był szybszy, wcale nie chciał wejsc na zewnętrzną tylko celował w srodek motocykla. A po co miałby podcinać? Z tego powodu z którego Wy obwiniacie Tomka za podjechanie Trojana.

Shack
Administrator

#152 Postautor: Shack » 7 lipca 2004, o 17:33

jezdzimy brutalnie tylko z Rzeszowem bo ich bardzo nie lubimy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#153 Postautor: Antyprzydupas » 7 lipca 2004, o 17:38

Gelo jak celowal w srodek motocykla jak uderzyl go w tylnia opone :roll: :roll: ?

Fakt ze nie potrafił opanowac motocykla przez 30 metrów nienajlepiej swiadczy o wyszkoleniu technicznym - to chcialem wlasnie wykazać. Jak widze sie zgadzamy
Widziales upadek Burzy i Rempaly we Wroclawiu jak drabik wypchnal obu Tarnowian? Jechali przez caly luk az wpadli w bande. To tez siwadczy o ich braku umiejtnosci?

Spoza Rzeszowa tzn skąd - z Krosna? Ci którzy oglądają żużel od kilku lat (w tym sedzia) widział to prawidłowo a nie według widzimi się.
Masz racje - Stachyra zostal wyklucony z biegu :D:D:D:D.

Zdziwiłbym się jakbyś sie zgodził - to by było nie po rzeszowsku
Ehh i jak tu dyskutowac kulturalnie skoro takie teksty leca :shock: :roll: Owszem zgadzam sie z tym ze jestescie faworytami i raczje wygracie i nie rozumiem bo co takie teksty odstaiwasz :roll: ...

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#154 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 17:43

Ta dyskusja jest calkiem bez sensu, do niczego nie prowadzi, każdy ma swoje zdanie i można to ciągnąć aż do samego meczu, w którym wszystko się wyjaśni.

Awatar użytkownika
michal85

#155 Postautor: michal85 » 7 lipca 2004, o 17:47

Shack pisze:jezdzimy brutalnie tylko z Rzeszowem bo ich bardzo nie lubimy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dobrze wiedziec :roll: Ciekawe jest to, ze chyba nie wszyscy Wasi zawodnicy tak sadza, chociazby Dawid Stachyra, ktory czesto przebywa na naszym stadionie i nie rzadko w parku maszyn ;) Grzesio Knapp tez podbno uzyczyl pewnej czesci Tomkowi R. ;)

Znow widac, ze chyba rzadzacy tym forum to nieodowiednie osoby an to miejsce...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#156 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 17:51

Shack pisze:jezdzimy brutalnie tylko z Rzeszowem bo ich bardzo nie lubimy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Te słowa można było bardzo łatwo wysnuć z wypowiedzi rzeszowskich kibiców, więc nie czepiaj się Shack'a :) , on tylko nadał właściwą puentę.

Shack
Administrator

#157 Postautor: Shack » 7 lipca 2004, o 17:51

michal85 pisze:

dobrze wiedziec :roll: Ciekawe jest to, ze chyba nie wszyscy Wasi zawodnicy tak sadza, chociazby Dawid Stachyra, ktory czesto przebywa na naszym stadionie i nie rzadko w parku maszyn ;) Grzesio Knapp tez podbno uzyczyl pewnej czesci Tomkowi R. ;)

oho moze cos w koncu dotarło, bo jak sie mowi normalnymi slowami to nie rozumiecie ni w ząb

Awatar użytkownika
michal85

#158 Postautor: michal85 » 7 lipca 2004, o 17:57

Shack pisze:
michal85 pisze:

oho moze cos w koncu dotarło, bo jak sie mowi normalnymi slowami to nie rozumiecie ni w ząb

wez sie facet puknij w czolo, bo jakies spory miedzy naszymi druzynami tworza tacy ludzie jak TY! a po co komu taka napaieta atmosfera? po co? :roll: Jak ktos taki moze rzadzic forum?...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#159 Postautor: Lublin_Fan » 7 lipca 2004, o 18:54

Kamil232 pisze:A z tym Winiarzem, , podjechał pod niego i jechali chwile równo to wszystko jakby go zatakował zeby wywalic (o tym pewnie próbujesz wszystkich tu przekonac) to by to zrobił :|:|!!!!

To znaczy Winiarz tylko podjechał Piszcza? No szkoda tylko, że Tomka porządnie zachwiało. Piszcz szedł po zewnętrznej cały wiraż a Piotrek nieco węziej i na wyjsciu z łuku centralnie wpakował się w naszego fightera. Wina Winiarza bezdyskusyjna. A przy okazji masz kolejny dowód, że wasi zawiodnicy jednak jeździć nie potrafią. Ani nie wyprzedzają ani porządnie ściąć przeciwnika nie umią ;)

Powiem waszym głosem, przykładem tego jest Piszcz brutalnie jeżdżacy zawodnik, doigrał sie kolejnej kontuzji.....

Tak. Brutalnie jechał z przewagą na prowadzeniu, z premedytacją wjechał w koleinę i poszedł w płot. Piszcz - killer.

Pozdr.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#160 Postautor: jas » 7 lipca 2004, o 18:55

czy ty Michale naprawdę nie zauważyłeś tej drobnej nutki ironii w poście Shacka? Jego post miał właśnie rozładować tą napiętą atmoserę. A może jednak wrócimy do tematu meczu, bo widze, że dyskusja na temat tego kto jezdzi brutalniej do niczego nie prowadzi i nikt nie przekona drugiej strony do swych racjii.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#161 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 19:15

Nie wiem, albo wy macie jakies kompleksy albo próbujecie odwrocic brutlaną jazde waszych zawodników..taktak panowie liczby nie kłamia 3 mecze 4 konztuzjowanych zawodników
Powiem waszym głosem, przykładem tego jest Piszcz brutalnie jeżdżacy zawodnik, doigrał sie kolejnej kontuzji.....

Dałes sie juz poznac jako największy kretyn (a raczej z racji wieku kretynek) wszechforum. I z każdym następnym wpisem liderujesz jeszcze bardziej. W dodatku miłosc do swoich idoli odbiera ci wzrok, wiec jak tu dyskutować na poziomie. Jakie my mozemy miec kompleksy? W stosunku do kogo? Nam bezmózgowcy nie imponują, u nas jeżdzą zawodnicy, którzy myślą na torze. Do waszej ekipy wyeksportowałbym Marka M. Podobnie jak trojan wiecej przeleżał w szpitalu niż sie najeździł. Pasowałby w Rzeszowie jak ulał - i to jako stranierio:D podobno kogoś szukacie

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#162 Postautor: Antyprzydupas » 7 lipca 2004, o 19:23

To znaczy Winiarz tylko podjechał Piszcza? No szkoda tylko, że Tomka porządnie zachwiało. Piszcz szedł po zewnętrznej cały wiraż a Piotrek nieco węziej i na wyjsciu z łuku centralnie wpakował się w naszego fightera. Wina Winiarza bezdyskusyjna. A przy okazji masz kolejny dowód, że wasi zawiodnicy jednak jeździć nie potrafią. Ani nie wyprzedzają ani porządnie ściąć przeciwnika nie umią
Jak juz to "nie umiejÄ…" :roll: ... A co do tego ze potrafia jezdzic i to z bardzo dobrym skutkiem mimo ze w nie pelnym skladzie przekonali sie Ostrowianie, Grudziadzanie oraz Gorzowianie. W tej sytuacji oczywsicie byla wina Siwego ale na Boga nie wmawiajajcie nikomu ze on to zrobil celowo, pojdzcie po rozum do glowy: kto chce wywalac przeicwnika skoro wie ze bylby wykluczony? To nie bylo celowe zagranie, zrozumcie.
Gelo Ty sie wez odczep od Trojana. Dziwne ze tylko Lublinainie (tylko Gelo chyba) nazywaja zuzlowcow rzeszwoskich 'bezmozgowcami' na torzre. Dziwne ze Gorzowianie zauwazyli ze mysli on torze, co pokazywal juz nie raz w tym sezonie. To ze pojechal bezmyslnie przy upadku ze sldziem jest powodem aby mowic ze nie mysli na torze? Nie sadze...
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2004, o 19:24 przez Antyprzydupas, łącznie zmieniany 1 raz.

łukasz

#163 Postautor: Å‚ukasz » 7 lipca 2004, o 19:24

kurde czy w tym rzeszowie mieszkaja tylko tacy ludzie jak ci ktorzy sie tu wpisuja? i caly czas bez sensu sie napinaja i wywlekaja jakies bzdury!!!
moze powspominajcie jakies kontuzje sprzed 20 lat!!! to byl ciekawy temat

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#164 Postautor: Antyprzydupas » 7 lipca 2004, o 19:30

co nie mozna sobie normalnie pogadac? bo jak ma sie inne zdanie to Tobie Lukasz juz cos nie pasuje? Bez przesady... Po raz kolejny slysze ze sie napinamy - podaj mi przyklady bo jak sie 'napinamy' to takich wpisow powinno byc mnostwo...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#165 Postautor: Lublin_Fan » 7 lipca 2004, o 19:35

pepe pisze:A co do tego ze potrafia jezdzic i to z bardzo dobrym skutkiem mimo ze w nie pelnym skladzie przekonali sie Ostrowianie, Grudziadzanie oraz Gorzowianie.

Potrafią? Czyżby?
W tej sytuacji oczywsicie byla wina Siwego ale na Boga nie wmawiajajcie nikomu ze on to zrobil celowo, pojdzcie po rozum do glowy: kto chce wywalac przeicwnika skoro wie ze bylby wykluczony? To nie bylo celowe zagranie, zrozumcie.

No to skoro nie zrobił tego celowo to stwierdźmy zasadniczy fakt: Winiarz nie potrafi jeździć. Bo jak inaczej nazwać tą sytuacje, skoro jechał po wewnętrznej i na wyściu z wirażu znalazł się na środku baaardzo szerokiego rzeszowskiego toru? Nie opanował motocykla - brak techniki - miota sie po torze. To tak jak nasz Jeleniewski.

Pozdr. :) :)

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#166 Postautor: Antyprzydupas » 7 lipca 2004, o 19:39

Dobra z Toba i tak nie ma sensu dyskutowac, przynajmniej inni potrafia docenic umiejetnosci przeciwnika w tym wypadku Piotrka Winiarza. Wielu pisało z Wrocławia, miałem nawet przyjemność rozmaiwać z jednym starszym panem stamtad i mowil ze wszyscy tam Swiego lubia nie tlyko dlatego ze jest super czlowiekiem ale tazke bardzo dobrze jezdzi, walczy nie odpuszcza do konca. Nie rozumiem jak mozecie obstawiac przy swoim iz gosc to zrobil specjalnie. Pojmijcie to w koncu - to wszystko dzilo sie za szybko, Winiarz chcial przejsc pod bande (tak mi sie wydaje) i dodal gazu i przez przypadek uderzyl w tylnie kolo Lubliniana. Naprawde myslicie ze on to zrobil specjalnie?

Shack
Administrator

#167 Postautor: Shack » 7 lipca 2004, o 19:59

michal85 pisze:wez sie facet puknij w czolo, bo jakies spory miedzy naszymi druzynami tworza tacy ludzie jak TY! a po co komu taka napaieta atmosfera? po co? :roll: Jak ktos taki moze rzadzic forum?...

jacy jak ja, czy Ty masz jakakolwiek inteligencje zeby cos pojąć z tego zdania ??? a kto wogole rządzi na forum, moze u was, u nas nikt nie rządi

Awatar użytkownika
michal85

#168 Postautor: michal85 » 7 lipca 2004, o 20:12

Shack pisze:
michal85 pisze:wez sie facet puknij w czolo, bo jakies spory miedzy naszymi druzynami tworza tacy ludzie jak TY! a po co komu taka napaieta atmosfera? po co? :roll: Jak ktos taki moze rzadzic forum?...

jacy jak ja, czy Ty masz jakakolwiek inteligencje zeby cos pojąć z tego zdania ??? a kto wogole rządzi na forum, moze u was, u nas nikt nie rządi

to, ze nikt nie rzadzi to chyba widac...

kolejny dowod..admin z bozej laski...koncze egzystencje na tym forum, bo konwersacja z niektorymi ludzi mija sie z celem, nie po to w ogole zabieralem tu glos, zeby uslyszec obelgi (pod swoim adresem, czy swojej druzyny-niewazne). Jednak moja pokojowa postawa na nic sie nie zdala - widac jak niektorzy sa nastawienie do przeciwnej druzyny, mam tylko nadzieje, ze przynajmniej w niedziele nie dacie tego odczuc ;)...

Mimo wszystko pozdrawiam, bo wiem, ze w Lublinie nie tylko same "Shacki" zyja :lol:

ps i niech nikt mi nie mowi, zeby posty tego goscia przyjmowac z przymrozeniem oka, bo obelgami rzucal juz chwile temu (patrz "ukraincy")
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2004, o 20:16 przez michal85, łącznie zmieniany 1 raz.

Shack
Administrator

#169 Postautor: Shack » 7 lipca 2004, o 20:15

michal85 pisze:to, ze nikt nie rzadzi to chyba widac...

kolejny dowod..admin z bozej laski...koncze egzystencje na tym forum, bo konwersacja z niektorymi ludzi mija sie z celem, nie po to w ogole zabieralem tu glos, zeby uslyszec obelgi (pod swoim adresem, czy swojej druzyny-niewazne). Jednak moja pokojowa postawa na nic sie nie zdala - widac jak niektorzy sa nastawienie do przeciwnej druzyny, mam tylko nadzieje, ze przynajmniej w niedziele nie dacie tego odczuc ;)...

Mimo wszystko pozdrawiam, bo wiem, ze w Lublinie nie tylko same "Shacki" zyja :lol:

najpier mowisz ze rzÄ…dzi, pozniej mowisz ze nie, jakies zaburzenia swiadomosci masz ? tak samo moze jak z tym ze jezdzimy brutalnie, jakos nikt tego w calej Polsce nie potwierdza tylko wy. Odczepcie sie w koncu bo to nie nasza wina ze macie klub nieudacznikow :]

Nie podoba ci sie forum to na nie nie wchodz, powiedzialbym ci dosadniej, moze wtedy by dotarlo ale sie musze hamowac ;)

Kamil232

#170 Postautor: Kamil232 » 7 lipca 2004, o 21:18

Dałes sie juz poznac jako największy kretyn (a raczej z racji wieku kretynek) wszechforum. I z każdym następnym wpisem liderujesz jeszcze bardziej. W dodatku miłosc do swoich idoli odbiera ci wzrok, wiec jak tu dyskutować na poziomie. Jakie my mozemy miec kompleksy? W stosunku do kogo? Nam bezmózgowcy nie imponują, u nas jeżdzą zawodnicy, którzy myślą na torze. Do waszej ekipy wyeksportowałbym Marka M. Podobnie jak trojan wiecej przeleżał w szpitalu niż sie najeździł. Pasowałby w Rzeszowie jak ulał - i to jako stranierio:D podobno kogoś szukacie

Powiem w waszym stylu, nikt stary oprócz ciebie tak nie twiedzi, jak juz mówiłem, wklejałem posty z forum Gdanskiego, co o mnie pisali ;]
a to ty sie dałes chyba jako tak poznac całej polsce zawodników gdanska nazwyełs "odpadkami" wiec prosze nie przyrównój mnie do siebie , bo skoro o tobie tak sadza to nie znaczy ze o mnie tez :roll:

I tak to nam miłosc do liderów zasłania wzrok, Knapp lepszy od Kuciapy no cóz, za chwile pójde napisac, ze na forum tarnowskie ze Kuciapa jest lepszy na własnym torze od Golloba, i bede sie jeszcze spierał cos podobnego tylko mogło sie jednak zdazyc tu :lol:
Do naszej ekipy mozna dodac Piszcza który drugi sezon z rzedu lezy w szpitalu bo jest porsotu jeźdzcem bez głowy (kolejna wypowiedz w waszym stylu )

A na koniec....naprawde chce pogadac bez obrazania sie na serio a wiec zadam kilka pytan i chciałbym, zeby bez szyderstwa sie do nich ustosunkowac
Czy uważacie, ze nasza drużyna jest taka słaba i nie wyjdziemy z 30 ??
2. Czy uwazacie ze Grzegorz Knapp, Jerzy Mordel, Daniel Jeleniewski na własnym torze są lepsi od Macka Kuciapy i go bedą objeżdżąc w niedzilee do woli ??
3. Wytypuj wynik niedzielnego spotkania ??
4. Jaki jest twój stosunek do Rzeszowa??
5. Ile przewidujesz wypadków w niedziele ??

Prosiłbym naprawde o szczere odpowiedzi, chcce poznac wasze zdanie to wszystko, bo jak narazie nic nie da sie z tego wywniskowac oprócz tego, ze wg. was (tylko) jeździmy brutalnie

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#171 Postautor: dannie » 7 lipca 2004, o 21:26

1. raczej wyjdziecie...
2. Grzesio w Lublinie jest nieco lepszy (chyba ze jakos wybitnie nie wyjdzie mu mecz)... reszta jest niestety gorsza
3. no tak z 52:48 dla gospodarzy
4. obojetny... choc jesli chodzi o wyjazdy to ok - bo jest blisko! :D
5. mam nadzieje 0 - ale moze z 1 byc...

ale ANKIETA :) ...mam nadzieje ze kolega z Rzeszowa zadowolony...

P.S czasami za wypelnianie ankiet sa jakies profity... wiec... :lol: :lol:

Kamil232

#172 Postautor: Kamil232 » 7 lipca 2004, o 21:29

dannie pisze:1. raczej wyjdziecie...
2. Grzesio w Lublinie jest nieco lepszy (chyba ze jakos wybitnie nie wyjdzie mu mecz)... reszta jest niestety gorsza
3. no tak z 52:48 dla gospodarzy
4. obojetny... choc jesli chodzi o wyjazdy to ok - bo jest blisko! :D
5. mam nadzieje 0 - ale moze z 1 byc...

ale ANKIETA :) ...mam nadzieje ze kolega z Rzeszowa zadowolony...

P.S czasami za wypelnianie ankiet sa jakies profity... wiec... :lol: :lol:

Dzieki za odpowiedz :) naprawde co do 3. to chciałes napisac 52:38 ;]
Jesli kilka osób odpowie na to (mam nadzieje ;]) to moze i nowe pytania mi przyjda do głowy to juz jest cos ruszylismy z miejsca :D gadamy o niedzielnym meczu , a nie upadkach z zeszłego sezonu oraz kto jeźdi brutalniej ;]
pozdro

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#173 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 22:05

pepe pisze: [...] Wielu pisało z Wrocławia, miałem nawet przyjemność rozmaiwać z jednym starszym panem stamtad i mowil ze wszyscy tam Swiego lubia nie tlyko dlatego ze jest super czlowiekiem ale tazke bardzo dobrze jezdzi, walczy nie odpuszcza do konca. Nie rozumiem jak mozecie obstawiac przy swoim iz gosc to zrobil specjalnie. Pojmijcie to w koncu - to wszystko dzilo sie za szybko, Winiarz chcial przejsc pod bande (tak mi sie wydaje) i dodal gazu i przez przypadek uderzyl w tylnie kolo Lubliniana. Naprawde myslicie ze on to zrobil specjalnie?

Winiarz jest doskonałym zawodnikiem i dobrym człowiekiem, na pewno nie chciał nikomu zrobić krzywdy, większość zawodników zdaję sobie sprawę z niebezpieczeństwa i dba o swoje zdrowie, ale i o innych również.
Różne sytuację dzieją się na torze, być może wpadł wtedy w dziurę być może popełnił błąd i go pociągnęło, tak naprawdę my nie wiemy jak było wie to tylko Piotrek i nie ma co dyskutować. Zapewne co drugi post napisany w tym temacie to bzdura, bo wszyscy opierają swoje oceny o własne spostrzeżenia, ciekawe tylko jakby do tego ustosunkowali się sami żużlowcy :?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#174 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 22:10

Kamil232 pisze:2. Czy uwazacie ze Grzegorz Knapp, Jerzy Mordel, Daniel Jeleniewski na własnym torze są lepsi od Macka Kuciapy i go bedą objeżdżąc w niedzilee do woli ??

zastanów się najpierw :o , chyba nad tym nie pomyślałeś :!:

Tak samo jakbyś miał odpowiadać na to:
Czy uważasz, że Paweł Miesiąc, Marian Micał i Rafał Wilk na własnym torze są lepsi od Petera Karlssona :? hmmmm ..... i weź odpowiedz :shock:

Kamil232

#175 Postautor: Kamil232 » 7 lipca 2004, o 22:33

Moze z tym Mordelem przesadziłem, ale jesli chodzie o Jeleniewskiego, to onim tez słyszałem, ze na własnym torze moze ugryśc wiec dlaetgo go umiesciłem ;] Odpowiadajcie :] Poznamy przynajmniej wasze opinie o nas