grzesieck pisze:ten pierwszy wynik 9+3 w 4 startach osiagnal w wieku 17 lat, bo chyba tyle mial Daniel w 2000 roku, prawda?
Jakich miał wówczas przeciwników, i czy to była 1-sza czy 2-ga liga ?
grzesieck pisze:ten pierwszy wynik 9+3 w 4 startach osiagnal w wieku 17 lat, bo chyba tyle mial Daniel w 2000 roku, prawda?
meesha pisze:Ale tu nie chodzi o ligę tylko o to, że w maczach z tak słabo dysponowanym przeciwnikiem wypadałoby Rafałowi już robić ok. 10 punktów w miarę "lekką ręką" (a że potrafi pokazał w Krośnie w poprzednim sezonie)![]()
Zresztą nie chodzi też o wiek tylko o możliwości. Karol Polak już z 10 lat kręci kółka po torze i co? I nic
grzesieck pisze:meesha pisze:Ale tu nie chodzi o ligę tylko o to, że w maczach z tak słabo dysponowanym przeciwnikiem wypadałoby Rafałowi już robić ok. 10 punktów w miarę "lekką ręką" (a że potrafi pokazał w Krośnie w poprzednim sezonie)![]()
Zresztą nie chodzi też o wiek tylko o możliwości. Karol Polak już z 10 lat kręci kółka po torze i co? I nic
dokladnie o to mi chodzi, nie patrzmy na to jakich mial przeciwnikow, co z tego, ze Daniel mial w tym meczu z Wanda za rywali Slaczke, Sitka czy Przygodzkiego, a Rafal wczoraj Staszka czy Puszakowskiego skoro ci dwaj ostatni prezentowali sie wczoraj na poziomie owczesnej Wandy Krakow. Daniel w wieku juniora praktycznie w kazdym meczu wygrywanym bardzo wysoko robil dwucyfrowki. Rafal w swoim debiutanckim sezonie na torze w Krosnie potrafil pokonac Trojanowskiego czy Lukaszewicza, a rok pozniej na swoim torze pomimo wygranego startu przegrywa z takim Brzozowskim, choc powinien go wozic z zamknietymi oczami, zreszta nie chodzi mi tylko o wczorajszy mecz a o caly sezon, przeciez na wyjazdach Rafal kompletnie nie istnieje.
Danielo pisze:Artur teraz to dobry zawodnik...a jeszcze rok temu walczył z Mackiem Michalukiem w meczu z TŻL - GTŻ (60-29)
Smirnek_ pisze:No w tym momencie nawet nie mamy się z czego cieszyć. Jego rówieśnik Artur Mroczka pojechał w finale MIMP.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
W tym dwóch wirażowychNie przygladalem sie dokladnie ale 3 bylo na pewno
ivan.m pisze:Czy dostepne sa gdzies zdjecia z meczu? Jak nie to po c*** siedza ci faceci na murawie??
ivan.m pisze:A czy ja gdzies domagalem sie zdjec??
Cooper pisze:ja widzialem ze czteru:) Tearz to juz nawet na syfach nie ma (albo sa rzadko) fotek... Nie mowiac o galerii shackowej
Gawrzyk pisze:prócz dzieci