3 miesiace przerwy Piszcza!!!!!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#126 Postautor: Gość » 20 czerwca 2004, o 10:47

Najgorzej jest z kasa, bo jesli jest to niech zrobia do konca sezony ZZ ale to kosztowne, bo jak Peter bedzie jezdzil po 7 biegow to zbankrutujemy !! ale tak sobie pomyslelem ze jesli by tak zatrzymac jeszcze raz Gorzow i Gdansk, natomiast Gorzow u siebie by zatrzymal Gdansk, to wchodzimy z 1 miejsca, i wtedy bedzie kasa bo sponsorow przybedzie jak mrowek :D Poprostu trzeba wygrac 4-5 meczy play-off co jest realne tyle ze jak juz pisalem bardzo kosztowne. Jeszcze jedna uwaga do Piszcza, to jest tylko moje zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac: Tomek nie jest światoiwym zawodnikiem wiec po co nabral sobie 4 lig, na co mu to jak ledwo co zdobywa 10 pkt w meczu, taki zawodnik jak on powiniem miec tylko jedna lige a nie nabral sobie 4 lig i w kazdej oprocz polskiej robi po 4 pkt na mecz !!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#128 Postautor: Maxx » 20 czerwca 2004, o 11:43

tz fan pisze:Najgorzej jest z kasa, bo jesli jest to niech zrobia do konca sezony ZZ ale to kosztowne, bo jak Peter bedzie jezdzil po 7 biegow to zbankrutujemy !! ale tak sobie pomyslelem ze jesli by tak zatrzymac jeszcze raz Gorzow i Gdansk, natomiast Gorzow u siebie by zatrzymal Gdansk, to wchodzimy z 1 miejsca, i wtedy bedzie kasa bo sponsorow przybedzie jak mrowek :D Poprostu trzeba wygrac 4-5 meczy play-off co jest realne tyle ze jak juz pisalem bardzo kosztowne. Jeszcze jedna uwaga do Piszcza, to jest tylko moje zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac: Tomek nie jest światoiwym zawodnikiem wiec po co nabral sobie 4 lig, na co mu to jak ledwo co zdobywa 10 pkt w meczu, taki zawodnik jak on powiniem miec tylko jedna lige a nie nabral sobie 4 lig i w kazdej oprocz polskiej robi po 4 pkt na mecz !!

Tomek jest ambitnym człowiekiem i zawodnikiem, a liga chociażby angielska miała mu posłużyć do zdobywania kolejnych doświadczeń i podnoszenia umiejętności a w tym doskonalenia techniki. Pomysł ze startami w obcych ligach jest jak najbardziej słuszny a że żuzel jest sportem kontaktowym i zdarzają się kontuzje to niestety specyfika speedwaya. Równie dobrze mógł "połamać się" w naszej lidze.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#129 Postautor: grzesieck » 20 czerwca 2004, o 11:46

tz fan pisze:Najgorzej jest z kasa, bo jesli jest to niech zrobia do konca sezony ZZ ale to kosztowne, bo jak Peter bedzie jezdzil po 7 biegow to zbankrutujemy !! ale tak sobie pomyslelem ze jesli by tak zatrzymac jeszcze raz Gorzow i Gdansk, natomiast Gorzow u siebie by zatrzymal Gdansk, to wchodzimy z 1 miejsca, i wtedy bedzie kasa bo sponsorow przybedzie jak mrowek :D Poprostu trzeba wygrac 4-5 meczy play-off co jest realne tyle ze jak juz pisalem bardzo kosztowne. Jeszcze jedna uwaga do Piszcza, to jest tylko moje zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac: Tomek nie jest światoiwym zawodnikiem wiec po co nabral sobie 4 lig, na co mu to jak ledwo co zdobywa 10 pkt w meczu, taki zawodnik jak on powiniem miec tylko jedna lige a nie nabral sobie 4 lig i w kazdej oprocz polskiej robi po 4 pkt na mecz !!

Glupoty straszne powypisywales...chociazby to ze za Tomka mozna zrobic ZZ...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gość

#130 Postautor: Gość » 20 czerwca 2004, o 14:25

ja slyszalem ze ma 4 ligi, sam nie wiem bo nie obchodzi mnie to, nigdy nie lubilem Tomka Piszcza i nigdy nie bede go lubil, kazdy ma do tego prawo, jeden lubi tego inny drugiego, ja Piszcza nie lubie !!

Gość

#131 Postautor: Gość » 20 czerwca 2004, o 14:36

A ja nie lubie Ciebie tz fan , chyba mam do tego prawo ?

KOZIOŁEK

#133 Postautor: KOZIOŁEK » 20 czerwca 2004, o 15:27

Popieram w 100% ostatnią wypowiedz Ruska odnośnie Tż fana!Jak nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu bo się koleszko ośmieszasz publicznie!
Pozdro dla wszystkich którzy wierzą w awans a w szczególności dla Tomka-wracaj szybko!
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 22:14 przez KOZIOŁEK, łącznie zmieniany 1 raz.

Sober
Senior

#134 Postautor: Sober » 20 czerwca 2004, o 15:38

Radze usunac ten post tz fana, bo co jak co to jest kibic naszej drużyny i jak piszczyk to przezyta to może byc mu naprawde przykro..

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#135 Postautor: GIGI » 20 czerwca 2004, o 16:07

tz fan chyba nie jest kibicem. Po przeanalizowaniu jego postów stwierdzam że nie za bardzo ma pojęcie o co biega w speedwayu, a może on myśli że to forum innej dyscypliny sportu ;)
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 16:16 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#136 Postautor: Cooper » 20 czerwca 2004, o 16:13

Zadnego usuwania postow! Co to za glupi pomysl. To jest forum! Kazdy mozi co chc, byle w miare na temat. To nie jest ksiega pochwal TZ Lublin! Krytyka jka najbardziej wskazana.
A jezeli jacys zuzlowcy czytaja to forum (pewnie Peter najczesciej), to chyba jak na nie wchodza moga sie liczyc z tym, ze nie ma tu tylko glosow zachwytow. Sportowiec zawsze ma wielbicieli i krytykow i jezeli sobie z tym nie radzi, to ma problem.
Ja zycze Tomkowi oczywiscie powrotu do zdrowia, ale to wcale nie musi przeciez oznaczac, czy go lubie czy nie. To inna kategoria i teraz nie ma znaczenia.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Shack
Administrator

#137 Postautor: Shack » 20 czerwca 2004, o 16:22

a kto by usuwal posty :twisted: :twisted: :twisted:

meesha
Trener
Kontakt:

#138 Postautor: meesha » 20 czerwca 2004, o 16:22

Cooper pisze:Zadnego usuwania postow! Co to za glupi pomysl. To jest forum! Kazdy mozi co chc, byle w miare na temat. To nie jest ksiega pochwal TZ Lublin! Krytyka jka najbardziej wskazana.
A jezeli jacys zuzlowcy czytaja to forum (pewnie Peter najczesciej), to chyba jak na nie wchodza moga sie liczyc z tym, ze nie ma tu tylko glosow zachwytow. Sportowiec zawsze ma wielbicieli i krytykow i jezeli sobie z tym nie radzi, to ma problem.
Ja zycze Tomkowi oczywiscie powrotu do zdrowia, ale to wcale nie musi przeciez oznaczac, czy go lubie czy nie. To inna kategoria i teraz nie ma znaczenia.

Dobrze gada, dać mu wódki :!: Chociaż jeśli Cooper to ten na zdjęciu to może lepiej piwko bezalkoholowe :wink:

Gość

#139 Postautor: Gość » 20 czerwca 2004, o 16:28

Cooper . weź sie nie ośmieszaj kolego , i nie pier... glupot !!!
Jak Karlsson czyta to forum to ja mam Nobla z fizyki jÄ…drowej , hehehe.

Wszystkie wtoje posty są przecudaczene , jesteś rzezimieszkiem jakich pełno , ale to forum jest dla KIBICÓW a nie pozbawionych skrupułów kubusiów puchatków !

Jak wogóle może powiedzieć prawidziwy kibic że nie lubi kogoś z drużyny ? oczywiście może darzyć kogoś wiekszą sympatia a kogoś mniejszą , ale wygłaszać to publicznie na forum że sie kogoś nie lubi to wstyd , już lepiej zachowaj to dla siebie.

TÅ» WYWALCZY EKSTRALIGE !!!!! PISZCZO WRACA DO ZDROWIA I JEDZIE PO ORBICIE JAK ZA DAWNYCH LAT !!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#140 Postautor: Cooper » 20 czerwca 2004, o 16:33

Pytalem sie mamy i mama mowi, ze lepiej bezalkoholowe :wink: Nie chce miec syna alkoholika, ktory w dodatku nie skonczyl jeszcze 4 lat :D

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#141 Postautor: Cooper » 20 czerwca 2004, o 16:36

Hollywood dla Ciebie bohaterze zalozylem oddzielny temat na forum :D Patrz dzial Inne "Kogo nie lubisz na forum".

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#142 Postautor: Cooper » 20 czerwca 2004, o 16:37

Aha i nie zrozumiales prostego zartu odnosnie Petera ogladajacego Forum :D

Awatar użytkownika
ggumiss

#143 Postautor: ggumiss » 20 czerwca 2004, o 22:48

Właśnie dotarła do mnie dobra informacja z Angli od Menadżera Tomka Piszcza( dzięki Macku niech moc bedzie z toba i Piszczykiem). Złamaniu ulegla tylko kość strzałki (poskladana na blachy) goleń cała. Przerwa nie potrwa za długo max 10 tygodni. Ale jak znamy Tomka to bedzie krótsza!!!

PS Zapomniałem o najważniejszym Tomek pozdrawia kibiców i w sobote wraca do Lublina.!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 23:37 przez ggumiss, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#144 Postautor: grzesieck » 20 czerwca 2004, o 22:53

10 tygodni to nie za dlugo?To zajebiscie dlugo!!!!Oczywiscie zawsze to lepsze niz 3 miesiace..ale kurde, boje sie ze przez ta kontuzje stracilismy szanse na awans...w Grudziadzu jestemy bez szans, a w play-offach u siebie z Gdanskiem i Gorzowem ciezko bedzie wygrac jezeli Tomek nie bedzie w pelni sil...obym sie mylil - mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po naszej mysli! DO BOJU KOZIOLKI!!!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
ggumiss

#145 Postautor: ggumiss » 20 czerwca 2004, o 22:58

10 tygodni to max. Napewno bedzie to krótszy okres!!!
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, o 23:30 przez ggumiss, łącznie zmieniany 1 raz.

KOZIOŁEK

#146 Postautor: KOZIOŁEK » 20 czerwca 2004, o 23:13

Bardzo się cieszę, że obeszło się bez żadnych komplikacji przy zabiegu Tomka :D ale 10 tygodni to i tak bardzo długo a poza tym po tak długiej przerwie w startach spowodowanych kontuzją zawodnicy nie jeżdżą od razu na takim poziomie do którego zdążyli przyzwyczaić kibiców.Najbardziej denerwuje mnie jednak postawa niektórych KIBICÓW naszego klubu-np.Grzesiecka, którzy już zakładają że "(...)w Grudziądzu jesteśmy bez szans" itp.To tylko sport i wszystko jest możliwe!Z TŻ-etem na dobre i na złe :!:

Awatar użytkownika
ggumiss

#147 Postautor: ggumiss » 20 czerwca 2004, o 23:21

KOZIOŁEK pisze: .Najbardziej denerwuje mnie jednak postawa niektórych KIBICÓW naszego klubu-np.Grzesiecka, którzy już zakładają że "(...)w Grudziądzu jesteśmy bez szans" itp.To tylko sport i wszystko jest możliwe!Z TŻ-etem na dobre i na złe :!:

Poperam nie mielibyśmy szans gdyby nikt na tor nie wyjechał. A chłopaki wyjadą i bedą walczyć o wygraną. Wierze że im się uda. A co bedzie to sie okarze po meczu.

Czarek
Trener

#148 Postautor: Czarek » 21 czerwca 2004, o 07:31

ggumiss pisze:10 tygodni to max. Napewno bedzie to krótszy okres!!!

Spokojnie. W zeszłym sezonie też miał pauzować krótko, a wrócił później i męczył się na torze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Piotrek8

#149 Postautor: Piotrek8 » 21 czerwca 2004, o 10:35

Panowie wydaje mi się że za Piszcza można zrobić zastępstwo zawodnika w Play-offach ponieważ mógł mieć całkiem niezłą średnią jeżeli liczy się wyniki z drugiej rundy do fazy play-off
Na zawsze Rks

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#150 Postautor: Talib » 21 czerwca 2004, o 10:40

Jeśli chodzi o zastępstwo zawodnika to polecam lekturę ostatniego numeru TŻ. W przypadku Piszcza niestety nie widzę możliwości sensownego skorzystania z tego przepisu.