Treningi
Re: Treningi
z mojego chcenia chyba jednak niewiele wyjdzie - ja w kazdym razie z kazdą minuta trace nadzieje ze bedzie ligowy zuzel
- Łoptymista
- Trener
a ja wierze w cuda
przynajmniej do przyszlego tygodnia
przynajmniej do przyszlego tygodnia
- stefanzdzialek
- Senior
Przepraszam, ale kto miałby się na tym pierwszym treningu pojawić?
Liczycie, że Mark Lemon, Richard Hall, Kai Laukannen i Lars Hansen będą chcieli zrobić sobie przetarcie przed ligą angielską a Maciek Michaluk będzie testował nowy sprzęt?
Liczycie, że Mark Lemon, Richard Hall, Kai Laukannen i Lars Hansen będą chcieli zrobić sobie przetarcie przed ligą angielską a Maciek Michaluk będzie testował nowy sprzęt?
ja bym Polaka chcial z checia zobaczyc na treningu i jakie tam postepy zrobil przez zime, ale chyba nie bedzie mi to dane 
A Tomek Piszcz śmignie sobie na trening do Daugavpils? 
Chociaż on może by pare kółek porobił z Klimkiem.
No i F. musi się przygotować do sezonu bo tor w P. zarastać zaczyna pewnie xD
Chociaż on może by pare kółek porobił z Klimkiem.
No i F. musi się przygotować do sezonu bo tor w P. zarastać zaczyna pewnie xD
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway pisze:No i F. musi się przygotować do sezonu bo tor w P. zarastać zaczyna pewnie xD
a moze jeszcze amatorzy w tym miescie nie pozwalaja na zarastanie toru? Chociaz tam to sa spiecia z prezydentem o ten stadion
Czy ktoś się orientuje czy któryś z naszych zawodników przymierza się do wyjazdu na tor ??
Podobno Michaluk
No i chwała mu za to, niech wreszcie zawarczy motocykl ż�l�y na Zygmuntowskich. To może �pędzi�quot;złe mo�".
Ta cisza na forum przeraża, może Mich�uk coś odczar�e.
Ta cisza na forum przeraża, może Mich�uk coś odczar�e.
janek pisze: może Mich�uk coś odczar�e.
Moze Ciebie wreszcie zaczaruje i przestaniesz pisac polskimi literkami.. nawet sie cytowac tego nie da, bo sie reszta posta "zaraza"