No ale Istred powiedz mi w koncu kim chcialbys zebysmy golili ogorkow do 30 na wyjezdzie?
Żeby golić wszystkich na wyjeździe do 30 to pewnie musieli byśmy mieć zawodników z pogranicza I i ekstraligi albo conajmniej porządnych I-ligowców (albo Rempałę z Jamrożym

), ale żeby raczej spokojnie awansować to proszę...
Baran, Miesiąc, Lampart, Woodward, Schlein, oba Szczepaniaki, Adamczak, Chrzanowski, Puszakowski, Stachyra, Karlsson, Czałow, Skórnicki (bez przekonania), Klindt, Zorro, Gizatulin, Denis Andersson, Kim Nilsson, Nermark
ewentualnie Kudriaszow, Biełołusow, Vissing...
z wynalazków chętnie zobaczyłbym Krcmara - widziałem go kilka razy w TV i całkiem nieźle sobie radził.
Wielu wymieniłem, część pewnie by nie była zainteresowana jazdą w II lidze, część mogłaby być za droga (jak napisałem - nie znam możliwości finansowych klubu i żądań zawodników), ale myślę, że 5 z nich mogłoby się udać "ustrzelić".
Pewnie znalazłby się ktoś jeszcze, nie śledzę na bieżąco wszystkich wyników, szczególnie nie wiem którzy z juniorów w następnym sezonie będą startować jako seniorzy...
PS. Korzen, myślałeś o tym żeby zostać jakimś Jackowskim (tym wizjonerem) albo przynajmniej wróżbitą Maciejem?