Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
- motorlublin
- Szkółkowicz
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Ludzie!!!!! powiedzcie mi tak naprawde po co ten Hans przyjezdza i dla kogo ma byc atrakcja??????To ze byl kiedys moim idolem nie oznacza ze chce go widziec za grube pieniadze jak przechadza sie po boisku, gdzie tu sens i logika.
Jesli pan dyrektor uwaza ze na Hansa przyjdzie 1000 ludzi to zapewniam ze na zobaczenie w akcji Hampela, Golloba,Holty i innych w akcji przyjdzie dwa razy tyle.
Moze sie trzeba zastanowic nad takimi durnymi przedsiewzieciami.
Jesli pan dyrektor uwaza ze na Hansa przyjdzie 1000 ludzi to zapewniam ze na zobaczenie w akcji Hampela, Golloba,Holty i innych w akcji przyjdzie dwa razy tyle.
Moze sie trzeba zastanowic nad takimi durnymi przedsiewzieciami.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- motorlublin
- Szkółkowicz
bartexs1 pisze:Reszów:
K. Baran
D. Śledź (+)
GrudziÄ…dz:
G. Knapp (+)
D. Fijałkowski (+)
P.Staszek (+)
Czestochowa:
R.Osumek
K.Åyko (+)
S. Drabik
Tż Åódź:
J. Jurczyński
Tarnów:
G. Rempała
S. Burza
R. Wardzała (+)
Lublin:
D. Jeleniewski (+)
S.Trumiński (juz wygasł mu kontrakt z Opolem).
Jezeli to ma byc przymiarka do naszego przyszlorocznego skladu, to nie wiem po co sa na niej tacy zawodnicy jak Baran, Sledz, Osumek, Lyko czy G.Rempala. Zamiast nich wskazane byloby przejrzenie stanu posiadania Unii Leszno (Kosciuch, do zluzowania pewnie bedzie J.Rempala czy Skornicki), Bydgoszczy (Krzyzaniak, Robacki) czy Torunia (A.Smith, bo Puzona pewnie jednak pozostawia). Jezeli Ciura zglosil akces to Motoru i klub jest nim zainteresowany, to mozna by pokazac i tego chlopaka naszym kibicom.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Jak podaje lubelski sport express turniej ma odbyć się 16 października w niedziele. Dzień wcześniej w sobote ma przjechać do Lublina Hans Nielsen aby pograć w golfa:)
obsada tutnieju:
Rzeszów: T.Rempała, M Kuciapa, K. Baran, D.Śledź
Grudziądz: G.Knapp, D.Fijałkowski, P.Staszek
Tarnów: R.Wardzała, S.Burza, G.Rempała
do tego S.TrumiÅ„ski, K.Åyko, być może P.Osumek
z Lublina: D.Jeleniewski
jest też napisane cos takiego. A Kibice na swojej liście zyczeń wymieniają jeszcze m.in. K.Stojanowskiego, N.Kościucha, A.Głuchego, M.Ciurę
ale nie wiem czy to brać do listy;)
obsada tutnieju:
Rzeszów: T.Rempała, M Kuciapa, K. Baran, D.Śledź
Grudziądz: G.Knapp, D.Fijałkowski, P.Staszek
Tarnów: R.Wardzała, S.Burza, G.Rempała
do tego S.TrumiÅ„ski, K.Åyko, być może P.Osumek
z Lublina: D.Jeleniewski
jest też napisane cos takiego. A Kibice na swojej liście zyczeń wymieniają jeszcze m.in. K.Stojanowskiego, N.Kościucha, A.Głuchego, M.Ciurę
ale nie wiem czy to brać do listy;)
Speedway pisze:Widocznie dzieciom prof. Hansa dobrze idzie w eliminacjach w golfa![]()
A tak na poważnie to nie najlepsza wiadomość bo to już dość późno i mam spore obawy o aurę. Komu się będzie chciało marznąć na turnieju o czapkę śliwek...
i nie ma na czym siedziec, i glosno jest i sie kurzy... gosciu jak ci zimno to siedz w domu i sie zajmij szydelkowaniem

- cheeroke_re
motorlublin pisze:mikas pisze:a czy wcześniej wymieniane terminy są juz definitywnie nieaktualne i tylko te dwa wchodzą w tym momencie w rachube??
TAK tylko te dwa nowe wchodzÄ… w rachubÄ™. Najbardziej prawdopodobny to 16.X.
nareszcie jest lista
a co do terminu to mam nadzieje ze nie pozniej... bo mi nie pasuje
Dzisiaj obiÅ‚o mi siÄ™ o uszy że z Lublina ma pojechać trzech zawodników - zgadza mi siÄ™ tylko wtedy jak do tej trójki zakwalifikuje siÄ™ Jelenia, ÅykÄ™ i TrumiÅ„skiego. Ponoć WrocÅ‚aw może przysÅ‚ać kilku godnych uwagi żużlowców, chÄ™tny jest Huszcza i chyba Åukasz Jankowski. WolaÅ‚bym ich (poza HuszczÄ…) po stokroć bardziej niż ÅykÄ™ i Osumka.
W kazdym badz razie całe szczescie że nie bedzie Frankowa i Piszcza.
Åukasz Jankowski
I bardzo dobrze
Pisałem już kiedyś że chętnie obejrzał bym sobie tego zawodnika na naszym torze w jakimś turnieju. To dobry startowiec akurat na betoniaste I ligowe tory
, ma niezłych sponsorów, a co za tym idzie zaplecze, mógłby w I lidze pojechać na poziomie min. 8-9 punktów 
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Gelo pisze:Dzisiaj obiÅ‚o mi siÄ™ o uszy że z Lublina ma pojechać trzech zawodników - zgadza mi siÄ™ tylko wtedy jak do tej trójki zakwalifikuje siÄ™ Jelenia, ÅykÄ™ i TrumiÅ„skiego. Ponoć WrocÅ‚aw może przysÅ‚ać kilku godnych uwagi żużlowców, chÄ™tny jest Huszcza i chyba Åukasz Jankowski. WolaÅ‚bym ich (poza HuszczÄ…) po stokroć bardziej niż ÅykÄ™ i Osumka.
Wrocław ma przysłać...Płuska,Ruszkiewicz ewentualnie Słaboń
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
- motorlublin
- Szkółkowicz
Śp. DUET ZWIERZCHOWSKI - DADOS pracował dla Wrocławia ,a więc wypada aby Prezes Rusko oddelegował i zmobilizował 2-3 zawodników do udziału w tych zawodach.Ponoć jest taka szansa...
(Miśkowiak,Słaboń Świderski)
Ponadto para Å. Jankowski - N.KoÅ›ciuch jest zdecydowanie lepszÄ… propozycjÄ… niż Osumek i Åyko! Piszcz odmówiÅ‚ wystÄ™pu w tej imprezie.
Ponadto para Å. Jankowski - N.KoÅ›ciuch jest zdecydowanie lepszÄ… propozycjÄ… niż Osumek i Åyko! Piszcz odmówiÅ‚ wystÄ™pu w tej imprezie.
Nie żebym był tym specjalnie zaskoczony, ale przykre to, że jedynie Jeleń chce wystąpić w tych zawodach. O ile nie mam większych pretensji o ewentualną absencję do Focusa i Franka, to nieco dziwi mnie postawa Piszcza. A może już poczuł pismo nosem... i poświęcił się bez reszty szukaniu nowego klubu.
Koper pisze:Puzon juz zakonczyl sezon 2005.boxing pisze:Torunia (A.Smith, bo Puzona pewnie jednak pozostawia)
Wiem ze zakonczyl, ale jezeli rehabilitacja bedzie przebiegac pomyslnie, to pewnie Apator da szanse Puszakowskiemu w nastepnym sezonie, natomiast nie bardzo wierze w przedluzenie kontraktu "Aniolow" z Andrzejem Kowalskim. Taki wlasnie byl sens mojego wpisu - aby pomyslec nad przetestowaniem kieszonkowego Anglika z polskim paszportem w naszym "przegladawym" turnieju memorialowym. Z tego co pamietam to rok temu pisano, że Smith podpisal ostatecznie kontrakt z Toruniem za jakies smieszne pierwszoligowe pieniadze, 1/2 czy 1/3 tego co dawano Grzeskowi Knappowi. Takze Smitha chetnie bym w Lublinie na przegladzie kadr zobaczyl - podobnie jak innych dziadkow : Drabika, Krzyzaniaka, sredniakow - Burze czy Skornickiego czy mlodego Kosciucha. Baranowi - stanowcze nie, za klase sportowa i dwukrotne wydymanie nas podczas negocjacji. Nie bardzo widze tez sens testowania Lyki czy Osumka - tu akurat jestem zgodny z Gelem.
P.S. "Bierze" mnie za to jazda Joonasa - i tu sie Gelem roznimy, choc tez uwazam sie za osobe normalna i dobrze zyczaca naszemu Motorowi. To tak a'propos innego watku i wpisu Gela.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_turnieje.php?id=1089884218
To oznacza że z WrocÅ‚awia nikt nie pojedzie - 15 pazdziernika jest memoriaÅ‚ R.NieÅ›cieruka i tam ma jechać caÅ‚y skÅ‚ad Å‚acznie z Andersenem. A co do obsady... moim zdaniem na leszczynian trzeba sie blizej przyjzec. Åukasz w I lidze moze sie odbudować, o KoÅ›ciuchu nawet nie ma co pisać - moim zdaniem gdyby nie kontuzje byÅ‚by klasowym zawodnikiem. No i TrumiÅ„ski
To oznacza że z WrocÅ‚awia nikt nie pojedzie - 15 pazdziernika jest memoriaÅ‚ R.NieÅ›cieruka i tam ma jechać caÅ‚y skÅ‚ad Å‚acznie z Andersenem. A co do obsady... moim zdaniem na leszczynian trzeba sie blizej przyjzec. Åukasz w I lidze moze sie odbudować, o KoÅ›ciuchu nawet nie ma co pisać - moim zdaniem gdyby nie kontuzje byÅ‚by klasowym zawodnikiem. No i TrumiÅ„ski
P.S. "Bierze" mnie za to jazda Joonasa - i tu sie Gelem roznimy, choc tez uwazam sie za osobe normalna i dobrze zyczaca naszemu Motorowi. To tak a'propos innego watku i wpisu Gela.
Z reguły się zgadzam z Twoimi wpisami ale tego kompletnie nie rozumiem. Z czym się nie zgadzasz? Ze piszę o tym, że Kylmaekorpi choć bardzo efektowny i sympatyczny jest przeciętnym zawodnikiem? Chyba Ameryki tym nie odkrywam, bo to każdy widzi.
Gelu nie przesadzaj
Peter jest wg Ciebie najlepszym zawodnikiem I ligi, a Joonas jest przeciętnym zawodnikiem
Karlssona porównujesz głownie na podstawie I ligi, a Joonasa chyba na podstawie dokonań międzynarodowych
Może do porównania tych zawodników używajmy tych samych kryteriów czyli I ligi. A tu Joonas ma średnią ledwie o 0,225 gorsz,a od Karlssona. I jeżeli uważasz, że średnia 2,400 jest przeciętna to gratuluje podejścia
Gelu szanuje bardzo Twoje poglÄ…dy, ale w temacie Karlsson/Kylmaekorpi siÄ™ nie zgadzamy
A co do tematu, mam nadzieje, że ujrzymy leszczyński duet, bo to jak dla mnie czarni konie tych zawodów
Zresztą Kościuch już raz wygrał turniej indywidualny w Lublinie, więc może powtórka z rozrywki 
A co do tematu, mam nadzieje, że ujrzymy leszczyński duet, bo to jak dla mnie czarni konie tych zawodów