Niestety ale na extralige musimy poczekać

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jablo

#101 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 22:20

Ehh gdzie sa administratorzy . Robi sie tu taki chlew jak na forum w Rzeszowie i ZG. :-/

Awatar użytkownika
minia

#102 Postautor: minia » 17 października 2004, o 22:20

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ pisze:Stołek czy jak tam na ciebie w Koziarnii wolaja, leszczykiem to mozesz nazywac listonosza ktorego zapewne jestes pomiotem jak twoj stary skalad zuki w fabryce, spreparowaliscie tor, sam to widizalem w tym waszym katolickim miescie ktore jest zakala calej polski! HAIL!!!!, a swistowi to mozesz na czele ze swoimi zalosnymi kolezkami(ktorzy nawet nie potrafili swojej flagi obronc:)) motory myc, dostaliscie lekcje speedwaya i jeszcze nie raz ja dostaniecie bo macie debila trenera, zawodnikow ktorzy sa totalnymi odpadami z calej polski czyli nieudacznikami na czele z tym okularnikiem, a jak sie martwiliscie jak sobie u nas poradzi to trza bylo przesledzic jak jezdzil u Hanysow(RkM) na naszym torze:)) mylleliscie ze przyjedziecie ze swoimi katolickimi ryjami i zdabedziecie VESTUNG GRUNBERG? zenujacy jest wasz stadion, zawodnicy, kibice smieszni i te szmaty co zwiecie flagami!! uczcie sie albo ogladajcie w Tv e-lige:) na waszym "stadionie" czulem sie jak pan a wasza radosc po ukartowanym zwyciestwie byl dal mnie smieszna tak jak jestesie wy wszyscy co mysleliscie ze macie e-lige!!
WY KATOLE , MY DIABLY!!
a tak na marginesie kiedys probowalo gniezno do nas podskoczyc i tak jak u was bicie piany , kasa itd i zesmy ich wyleczyli tak jak was:) a teraz co w gnieznie maja..........:) i u was bedzie to samo a na waszym czyms co zwiecie stadionem , lepiejzbudujcie skocznie narciarska moze waszym asiora bedzie w tym sporcie lepiej szlo:)
bez wyrazow szacunku:)
W Pacanowie kozy kuja a w grunbergu je demoluja!!!!:)
HAIL HAIL HAIL!!

Ależ Ty czlowieku popier..... jesteś aż sie wierzyc nie chce ze jeszcze nie trafiles na jaks oddzial ??

Charakter wypowiedzi i gloszone choc, dosc nieudolnie poglady sprawiaja, ze czytajac Twoje wypociny wyc sie chce, ale nie z zalu po przegranej ale ze smiechu........

Gdzieś Ty sie uchował, chyba tylko w tej poniemieckiej wsi zapadlej "zielonkawym pagorku" a w spadku po dawnych panach kilka slow zapamietales.....

Chory jestes, ale na leczenie to juz chyba w Twoim wypadku za pozno....moze indywidualna terapia, choc jak tak dalej pojdzie to ci zwyczajnie od nadmiaru testosteronu serducho stanie, bo co innego to szczerze watpie .... wiesz wszystkim w organizmie mozg steruje, a u Ciebie jest zgÄ…bczaly jak u krow chorych na BSE

u nas panem byles .... heheh ... nie rozsmieszj mnie prosze, bo do pana to Ci daleko jest i bedzie, pieprzony poniemiecki swirze ........ co dupa ci zmarzla w lublinie ma stadionie to jak trusia wrociles do tej swojej zielonkia teraz w ciepelku siedzisz to cos brachasz ???

dla nas ten mecz nie byl ostatecznoscia a dla was tak ........... zobaczymy za rok kto dla kogo panenm bedzie

a i jeszcze jedno mam nadzieje ze nie wszyscy kibice zielonki sa popieprzonymi i cofnietymi w rozwoju szprechajacymi palantami

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#103 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:21

lemmy pisze:przyjedziecie ze swoimi katolickimi ryjami i zdabedziecie VESTUNG GRUNBERG?

chyba Festung?
moj boze, jakie niektorzy maja kompleksy !

pozdro dla Lublina, jak ochloniecie to stwierdzicie ze jednak sezon mieliscie b. udany - ze srednimi zawodniakmi za srednia kase napedziliscie stracha "wielkim" Falubazom...

:)

VESTUNG-twierdza
zadne kompleksy tylko powod do dumy!
dla Kibicow z Kozlandii ..." w moich snach extraklasa...." meeeeeeee:)

lemmy

#104 Postautor: lemmy » 17 października 2004, o 22:23

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ pisze:
VESTUNG-twierdza
zadne kompleksy tylko powod do dumy!

to nie Vestung tylko Festung

a zreszta po co ktos w ogole z toba dyskutuje jak admin wytnie twoje zalosne belkoty
Demon Of The Fall

rks

s

#105 Postautor: rks » 17 października 2004, o 22:25

jak widac od kilkudziesieciu lat nic w lublinie sie nie zmienilo to ekipa wlasnego toru. ps "fanatycy " zuzla oszczedzcie w krytyce swoich chlopakow .bo dopiero nosiliscie ich na rekach np truminskiego.moze ten kubel zimnej wody ostudzi zapedy co niektorych i teksty o zwyciestwach.awans przegralsimy w lublinie.u nas powinno sie skonczyc kolo 60-30 i wtedy zielona nic by nie mogla zrobic.

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#106 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:25

jestem dumny ze na mojej ziemi zyli i panowali Wielcy Geramanie! Hail Hail Hail!
a u was ruskie cepy i kler!!!!
i nie bij piany bekarcie!

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#107 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:26

wiem ze dostane bana i tak poworce :)
targac waszymi zalosnymi kozimi lbami:)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#108 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 22:28

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ pisze:wiem ze dostane bana i tak poworce :)

spadaj poniemiecki wieśniaku

borys88

#109 Postautor: borys88 » 17 października 2004, o 22:29

Gelo pisze:
mulek18 pisze:buahahahahah no to sie szykujcie na przyszły sezon pokażemy wam kto jest lepszy!Jakże mi przykro,ze nie udało sie awansować :lol: :lol: :lol:
wiec do zobaczenia ,uważajcie bo 2 liga czeka:)))))))

Zasrany józek moze sobie tylko pomarzyc o barażach. I wlasnie to czego sie spodziewam na forum w przyszłym roku przyprawia mnie o mdłości.

będą baraże w Mojrzeszowie, będą......o utrzymanie w I lidze :lol:

rks

d

#110 Postautor: rks » 17 października 2004, o 22:31

a tyle bylo tu krzyku ze kibice tz-tu to takie kulturalne dzieciaki ze to kibice motoru sa be a tu tyle brzydkich slow mozna przeczytac.......nieladnie nieladnie.zmienia wam nazwe i bedzie fajnie nie lamcie sie

Awatar użytkownika
minia

#111 Postautor: minia » 17 października 2004, o 22:31

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ pisze:wiem ze dostane bana i tak poworce :)

idź synek potargaj sobie, jak ci testosteron podskoczyl bo sie splin nawdychales, wlasnym łepkiem w reczniczek w lazien

:twisted: :twisted: :twisted:

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#112 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:35

blania(bania) hehehehe mozesz potargac sobie sam.......wlosy pod pachami:) a i tak nic nie zmieni tego ze jestes cieciem:)

Michał K.
Kontakt:

#113 Postautor: MichaÅ‚ K. » 17 października 2004, o 22:36

Mam nadzieję że żaden sponsor nie ma zwyczaju zaglądać na forum żużlowe, zarówno to nasze jak i naszych "przeciwników". Na szczęście nie jestem na miejscu sponsorów, ale jakbym zobaczył taki poziom coniektórych kibiców, to bym miał duże wątpliwości czy w ten sport warto inwestować pieniądze.
Jeśli podobna kultura panuje wszędzie, to nie ma sie co dziwić że żużel stoi na takim poziomie.
Przecież to jest sport i wpisane są w niego zwycięstwa i porażki. A kibice powinni podziwiać widowisko a nie skupiać się na wyzywaniu siebie na wzajem. Opanujcie się trochę ludzie bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Gratulacje za wygranÄ…!
Pozdrawiam normalnie myślących kibiców!

rks

s

#114 Postautor: rks » 17 października 2004, o 22:39

mam pytanko jaka flage stracil tz.wlasnie wyczytalem ze zaprzyjaznieni z zielona gora kibice wroclawskiej sparty dorwali od nas kogos i zawalili flage.moze ktos ma wiecej informacji na ten temat.ciekawe czy po tym zdarzeniu dalej fan club bedzie sie wital i obcalowywal z kazdym kto przyjedzie do lublina.

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#115 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:44

ultrasi sparty(nasi przyjaciele) zajebali wam ta szmate z napisem Lubelski koziolki:) czy jakos tak , porwali ja a potem puscili z dymem:)) mala strata na bazarze od baby z chystka na lbie kupicie sobie druga:)

rks

c

#116 Postautor: rks » 17 października 2004, o 22:44

drogi szkolkowiczu nie ejstem za zadymami ale tez nie ejstem za tym aby mcz przypominal wiejskie wesele jak w lublinie ma to coraz bardzije miejsce bo sport to nerwy,lzy,ogromne emocje .szczegolnie takie dyscypliny jak zuzel ,nozna przyciagaja facetow szukajacych emocji.nie mowie ze na satdionie musi byc chamstwo i bydlo ale jestem za tzw goraca atmosfera,widowskiem ale to mozliwe jest przy fanatycznych oddanych kibicach bo ludzie chodzacy na mecze na wynik sa a zaraz ich nie ma i maja daleko co sie dzije z klubem.placa za bilet aby obejrzec mecz a potem ich to nic nie obchodzi

Karolina M.

#117 Postautor: Karolina M. » 17 października 2004, o 22:46

A ile Ty Fanatyku masz lat, ze taki pusty jestes?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: c

#118 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 22:47

rks pisze:drogi szkolkowiczu nie ejstem za zadymami ale tez nie ejstem za tym aby mcz przypominal wiejskie wesele jak w lublinie ma to coraz bardzije miejsce bo sport to nerwy,lzy,ogromne emocje .szczegolnie takie dyscypliny jak zuzel ,nozna przyciagaja facetow szukajacych emocji.nie mowie ze na satdionie musi byc chamstwo i bydlo ale jestem za tzw goraca atmosfera,widowskiem ale to mozliwe jest przy fanatycznych oddanych kibicach bo ludzie chodzacy na mecze na wynik sa a zaraz ich nie ma i maja daleko co sie dzije z klubem.placa za bilet aby obejrzec mecz a potem ich to nic nie obchodzi

Widzę, ze chętnie byś komuś wy...ił. :D

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#119 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:47

wiejskie wesele :D swietnie powiedziane:)

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#120 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:49

droga Karolinko juz odpowiadam:) 28:) a moj nr gg;
1278656:) jak jestes chetna:)

rks

d

#121 Postautor: rks » 17 października 2004, o 22:49

kolego z zielonej gory sparta atakowala zwyklych ludzi bo fan club tz nie ma nic wspolnego z ruchem kibicowskim.prawda jest taka ze gdyby pilkarski motor traktowalby was powaznie to wyjechalibyscie bez szalikow i flag z lublina szybciej niz wam sie wydaje.

Karolina M.

#122 Postautor: Karolina M. » 17 października 2004, o 22:51

"...droga Karolinko juz odpowiadam:) 28:)..."

Chyba 2+8, czyli razem 10. No tak to by sie zgadzało :D

FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ

#123 Postautor: FANATYK_Z_WROCŁAWSKIEJ » 17 października 2004, o 22:51

buhahhaha wasz jakis tam pilakrski 3 ligowy motor to mrzonki i juz was dawno nie ma:) kilka klubow wam to z kozich lbow wybilo :) nie pamietasz?:D

Awatar użytkownika
Jablo

#124 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 22:54

Wes kto sprzatnij to "cos" bo juz normalnie nie mam cierpliwosci :-/ Jutro admini wroca, chlopczyk pojdzie do swojego gimnazjum i bedzie spokoj !

Michał K.
Kontakt:

#125 Postautor: MichaÅ‚ K. » 17 października 2004, o 22:56

A i już się wydało co chce osiągnąć kolega "Z WROCŁAWSKIEJ"! To jest po prostu jego sposób na podryw. Nie powiem, dosyc orginalnie. :)