Niestety ale na extralige musimy poczekać
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ pisze:StoÅ‚ek czy jak tam na ciebie w Koziarnii wolaja, leszczykiem to mozesz nazywac listonosza ktorego zapewne jestes pomiotem jak twoj stary skalad zuki w fabryce, spreparowaliscie tor, sam to widizalem w tym waszym katolickim miescie ktore jest zakala calej polski! HAIL!!!!, a swistowi to mozesz na czele ze swoimi zalosnymi kolezkami(ktorzy nawet nie potrafili swojej flagi obronc:)) motory myc, dostaliscie lekcje speedwaya i jeszcze nie raz ja dostaniecie bo macie debila trenera, zawodnikow ktorzy sa totalnymi odpadami z calej polski czyli nieudacznikami na czele z tym okularnikiem, a jak sie martwiliscie jak sobie u nas poradzi to trza bylo przesledzic jak jezdzil u Hanysow(RkM) na naszym torze:)) mylleliscie ze przyjedziecie ze swoimi katolickimi ryjami i zdabedziecie VESTUNG GRUNBERG? zenujacy jest wasz stadion, zawodnicy, kibice smieszni i te szmaty co zwiecie flagami!! uczcie sie albo ogladajcie w Tv e-lige:) na waszym "stadionie" czulem sie jak pan a wasza radosc po ukartowanym zwyciestwie byl dal mnie smieszna tak jak jestesie wy wszyscy co mysleliscie ze macie e-lige!!
WY KATOLE , MY DIABLY!!
a tak na marginesie kiedys probowalo gniezno do nas podskoczyc i tak jak u was bicie piany , kasa itd i zesmy ich wyleczyli tak jak was:) a teraz co w gnieznie maja..........i u was bedzie to samo a na waszym czyms co zwiecie stadionem , lepiejzbudujcie skocznie narciarska moze waszym asiora bedzie w tym sporcie lepiej szlo:)
bez wyrazow szacunku:)
W Pacanowie kozy kuja a w grunbergu je demoluja!!!!:)
HAIL HAIL HAIL!!
Ależ Ty czlowieku popier..... jesteś aż sie wierzyc nie chce ze jeszcze nie trafiles na jaks oddzial ??
Charakter wypowiedzi i gloszone choc, dosc nieudolnie poglady sprawiaja, ze czytajac Twoje wypociny wyc sie chce, ale nie z zalu po przegranej ale ze smiechu........
Gdzieś Ty sie uchował, chyba tylko w tej poniemieckiej wsi zapadlej "zielonkawym pagorku" a w spadku po dawnych panach kilka slow zapamietales.....
Chory jestes, ale na leczenie to juz chyba w Twoim wypadku za pozno....moze indywidualna terapia, choc jak tak dalej pojdzie to ci zwyczajnie od nadmiaru testosteronu serducho stanie, bo co innego to szczerze watpie .... wiesz wszystkim w organizmie mozg steruje, a u Ciebie jest zgÄ…bczaly jak u krow chorych na BSE
u nas panem byles .... heheh ... nie rozsmieszj mnie prosze, bo do pana to Ci daleko jest i bedzie, pieprzony poniemiecki swirze ........ co dupa ci zmarzla w lublinie ma stadionie to jak trusia wrociles do tej swojej zielonkia teraz w ciepelku siedzisz to cos brachasz ???
dla nas ten mecz nie byl ostatecznoscia a dla was tak ........... zobaczymy za rok kto dla kogo panenm bedzie
a i jeszcze jedno mam nadzieje ze nie wszyscy kibice zielonki sa popieprzonymi i cofnietymi w rozwoju szprechajacymi palantami
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
lemmy pisze:przyjedziecie ze swoimi katolickimi ryjami i zdabedziecie VESTUNG GRUNBERG?
chyba Festung?
moj boze, jakie niektorzy maja kompleksy !
pozdro dla Lublina, jak ochloniecie to stwierdzicie ze jednak sezon mieliscie b. udany - ze srednimi zawodniakmi za srednia kase napedziliscie stracha "wielkim" Falubazom...
VESTUNG-twierdza
zadne kompleksy tylko powod do dumy!
dla Kibicow z Kozlandii ..." w moich snach extraklasa...." meeeeeeee:)
s
jak widac od kilkudziesieciu lat nic w lublinie sie nie zmienilo to ekipa wlasnego toru. ps "fanatycy " zuzla oszczedzcie w krytyce swoich chlopakow .bo dopiero nosiliscie ich na rekach np truminskiego.moze ten kubel zimnej wody ostudzi zapedy co niektorych i teksty o zwyciestwach.awans przegralsimy w lublinie.u nas powinno sie skonczyc kolo 60-30 i wtedy zielona nic by nie mogla zrobic.
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
-
borys88
Gelo pisze:mulek18 pisze:buahahahahah no to sie szykujcie na przyszły sezon pokażemy wam kto jest lepszy!Jakże mi przykro,ze nie udało sie awansować![]()
![]()
![]()
wiec do zobaczenia ,uważajcie bo 2 liga czeka:)))))))
Zasrany józek moze sobie tylko pomarzyc o barażach. I wlasnie to czego sie spodziewam na forum w przyszłym roku przyprawia mnie o mdłości.
będą baraże w Mojrzeszowie, będą......o utrzymanie w I lidze
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
-
Michał K.
- Kontakt:
Mam nadzieję że żaden sponsor nie ma zwyczaju zaglądać na forum żużlowe, zarówno to nasze jak i naszych "przeciwników". Na szczęście nie jestem na miejscu sponsorów, ale jakbym zobaczył taki poziom coniektórych kibiców, to bym miał duże wątpliwości czy w ten sport warto inwestować pieniądze.
Jeśli podobna kultura panuje wszędzie, to nie ma sie co dziwić że żużel stoi na takim poziomie.
Przecież to jest sport i wpisane są w niego zwycięstwa i porażki. A kibice powinni podziwiać widowisko a nie skupiać się na wyzywaniu siebie na wzajem. Opanujcie się trochę ludzie bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Gratulacje za wygranÄ…!
Pozdrawiam normalnie myślących kibiców!
Jeśli podobna kultura panuje wszędzie, to nie ma sie co dziwić że żużel stoi na takim poziomie.
Przecież to jest sport i wpisane są w niego zwycięstwa i porażki. A kibice powinni podziwiać widowisko a nie skupiać się na wyzywaniu siebie na wzajem. Opanujcie się trochę ludzie bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Gratulacje za wygranÄ…!
Pozdrawiam normalnie myślących kibiców!
s
mam pytanko jaka flage stracil tz.wlasnie wyczytalem ze zaprzyjaznieni z zielona gora kibice wroclawskiej sparty dorwali od nas kogos i zawalili flage.moze ktos ma wiecej informacji na ten temat.ciekawe czy po tym zdarzeniu dalej fan club bedzie sie wital i obcalowywal z kazdym kto przyjedzie do lublina.
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
c
drogi szkolkowiczu nie ejstem za zadymami ale tez nie ejstem za tym aby mcz przypominal wiejskie wesele jak w lublinie ma to coraz bardzije miejsce bo sport to nerwy,lzy,ogromne emocje .szczegolnie takie dyscypliny jak zuzel ,nozna przyciagaja facetow szukajacych emocji.nie mowie ze na satdionie musi byc chamstwo i bydlo ale jestem za tzw goraca atmosfera,widowskiem ale to mozliwe jest przy fanatycznych oddanych kibicach bo ludzie chodzacy na mecze na wynik sa a zaraz ich nie ma i maja daleko co sie dzije z klubem.placa za bilet aby obejrzec mecz a potem ich to nic nie obchodzi
-
Karolina M.
Re: c
rks pisze:drogi szkolkowiczu nie ejstem za zadymami ale tez nie ejstem za tym aby mcz przypominal wiejskie wesele jak w lublinie ma to coraz bardzije miejsce bo sport to nerwy,lzy,ogromne emocje .szczegolnie takie dyscypliny jak zuzel ,nozna przyciagaja facetow szukajacych emocji.nie mowie ze na satdionie musi byc chamstwo i bydlo ale jestem za tzw goraca atmosfera,widowskiem ale to mozliwe jest przy fanatycznych oddanych kibicach bo ludzie chodzacy na mecze na wynik sa a zaraz ich nie ma i maja daleko co sie dzije z klubem.placa za bilet aby obejrzec mecz a potem ich to nic nie obchodzi
Widzę, ze chętnie byś komuś wy...ił.
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
d
kolego z zielonej gory sparta atakowala zwyklych ludzi bo fan club tz nie ma nic wspolnego z ruchem kibicowskim.prawda jest taka ze gdyby pilkarski motor traktowalby was powaznie to wyjechalibyscie bez szalikow i flag z lublina szybciej niz wam sie wydaje.
-
Karolina M.
-
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ
-
Michał K.
- Kontakt: